De Verraders aan tafel bij Brasserie Springerin Schoonhoven

De Verrader aan tafel!

Speel dit spel van manipulatie en verraad gewoon aan tafel. Samen met jouw team ga je dit avontuur aan en strijden jullie voor zo de winst. Tijdens verschillende uitdagende missies en originele opdrachten zijn er zilverstukken te verdienen. De ultieme test voor jullie inventiviteit en samenspel.
Maar niet alle teamleden spelen een eerlijk spel. Een aantal personen in jullie midden dragen een geheim met zich mee, dit zijn de verraders! Zij zullen teamleden op slinkse wijze elimineren. Gelukkig kan de rest van het team hier een stokje voor steken. Doorzien jullie op tijd deze grote leugen of zijn de verraders jullie te slim af? En wie gaat er met de prijzenpot vandoor?

De Verrader aan tafel heeft dé ingrediënten voor een spannend en succesvol uitje!

Wat staat je te wachten tijdens De Verrader aan tafel?

We starten rustig met een kopje koffie, thee, fris, wijn of een biertje. Kijk elkaar nog één keer diep in de ogen aan, hierna zal het namelijk nooit meer hetzelfde zijn. Vervolgens zal onze spel begeleider jullie tijdens een uitgebreide briefing voorzien van alle ins en outs van het spel. We maken een evenredige teamindeling en wijzen de verraders aan. Bepaal de juiste strategie en ga de strijd aan tussen goed en kwaad. Ontmasker de Verrader tijdens een bittere en heroïsche strijd. Wie gaat er op het einde van het spel met de zilverstukken naar huis?

 

Meer lezen

De Verraders aan tafel


Vanaf 8 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Diner
Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Materialen
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

9
Petra Prinsen

We hebben een geweldige avond gehad en werd super geleid door Sil. Hij nam de tijd om alles goed uit te leggen. We werden tijdens het spel steeds fanatieker. De service bij het kannetje liep aan het begin stroef. Later op de avond ging het beter.

Amersfoort
De Verrader aan tafel
16 september 2023
9
Josefienne

Met ons bedrijf de verraders gespeeld in Utrecht, collega's werden bloed enthousiast en hebben zich goed vermaakt! Het diner was ruim voldoende en goed na smaak.

Utrecht
De Verrader aan tafel
26 januari 2023
Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen