Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

9,5

Moorddiner

De meiden uit Drenthe

Wij vonden het moorddiner hartstikke leuk. De puzzels leken ik het begin heel moeilijk maar vielen uiteindelijk wel mee. Onze begeleidster Lieke deed het heel goed en enthousiast. Bedankt!

Noordwijk
Moorddiner
23 oktober 2021
8

City Game The Target

Vernauwen Francis

Super tof spel om in een stad met een groep te spelen. Kan competitief gespeeld worden en je ziet delen van een stad waar je anders nooit komt. Top!!!

8

De Da Vinci Code

Vera

Met mijn team een erg leuke middag gehad! Zeker een aanrader om te doen.

9

Ik Hou van Nederland Quiz

Renee

Bedankt voor de gezelligheid!

10

De Jongens tegen de Meisjes

Jur

De jongens tegen de meisjes quiz was leuk en gezellig. Goeie begeleidster!

9,5

The Wedding Game

Starink

Een geslaagde invulling voor een middagvullend programma tijdens een vrijgezellenfeest met vriendinnen. Aanrader om te doen en ideaal om aan je stappendoel te komen!

10

Moorddiner

Ilse

Lieke heeft het super leuk gedaan en we vonden het moorddiner ook super!

Wageningen
Moorddiner
12 oktober 2021
9,5

Moorddiner

Buurtfeest

Duidelijke uitleg bij iedere ronde, zeer toegankelijk voor vragen bij onduidelijkheden. Zeer enthousiast, goede drive en wakkert de competitie aan tussen de verschillende teams. Begeleiding van alle teams tot de laatste ronde. Topprestatie! Bedankt Turan

Aalst
Moorddiner
9 oktober 2021
8

Wie ontdekt de Verrader?

Kim

Tof spel en zeer goede begeleiding, dank u wel!

10

Escape in the City

Wendy’s after party

We vonden het super leuk! Veel leuker dan verwacht. We kwamen elkaar steeds tegen waardoor we extra fanatiek werden. De handboeien waren ook erg leuk. Enthousiaste begeleidster!

10

Moorddiner

De meiden uit Volendam

Wij vonden het erg leuk en gezellig. Dit moordiner was veel beter dan die we in Amsterdam hebben gehad van een ander bedrijf. We leefden ons helemaal in ons karakter en de verkleedkleren hielpen daar ook bij. Lieke bedankt!

Sittard
Moorddiner
8 oktober 2021
10

Goed Foute Bingo

Koen Barink

We hebben een super middag gehad. Voor zowel de jongsten (1 tot 10) als de oude jongeren (18 tot 62) was het een super gezellige dag. De goed fout bingo gaf voor iedereen wat wils en werd erg leuk begeleid door Lieke! Een echte aanrader!

8

Gek op Holland

Pam

Gezellige activiteit gehad met het gezin, leuk en interactief spel!

10

Pubquiz

Postuma

Heel leuk! Lekkere champagne ook! Het was heel spannend en wij hebben gewonnen zonder de liedjes te raden. Goeie quizmaster!

Dronten-NH
Pubquiz
2 oktober 2021
10

Secret Escape Game

De vrijgezellen

Wat eem top begeleiding en heerlijk concept! Bedankt voor deze leuke namiddag, we hebben ervan genoten!

9

Pubquiz

Yvon Schuurman

Wat een geweldig leuke quiz en spannend tot het laatst. En een supergezellig quizmaster. We hebben genoten!

Tiel
Pubquiz
1 oktober 2021
8,5

Moorddiner

Frank van den Hout

Superleuke avond geweest. Lekker eten en gezelligheid.

Tilburg
Moorddiner
28 september 2021
9

HELP, de Directeur is ontvoerd!

Jennifer Voois

Bedankt TB Events voor de super leuke middag met de 2 activiteiten die wij hebben gedaan bij jullie. De foto's zeggen al genoeg hoeveel we hebben gelachen met elkaar. Echt een topmiddag gehad!

9,5

Moorddiner

Sandy coenen

Heel leuke avond. Spannend verhaal. We hebben goed gelachen en de sfeer zat goed. Zeker voor herhaling vatbaar!

Antwerpen
Moorddiner
25 september 2021
10

Goed Foute Bingo

Kees

De bingo was gezellig en leuk voor de leeftijd van 0-60 jaar. Lieke heeft het goed gedaan en ze heeft een goed voorkomen.

Breda
Goed Foute Bingo
25 september 2021
9

50 Tinten Grijs Quiz

Vrijgezellen

Wat een leuke en gezellige quizz. Educatieve middag, goede quizzmaster ;-) dankjewel voor een super geslaagde middag! Genoten!

10

Gek op Holland

Marlies Schild

Wij vonden het hartstikke leuk en gezellig. Je wordt er bloedfanatiek van! Lieke, bedankt voor deze mooie avond!

Dordrecht
Gek op Holland
24 september 2021
10

Moorddiner

Celine Stroobant

Super organisatie! Verliep heel vlot. Zeer enthousiaste gastheer! Heel fijne avond gehad als teambuilding. Leuke raadsels!

Roeselare
Moorddiner
24 september 2021
9

Gps / City Gps tocht

Robert aarts

Leuke,niet te moeilijke, niet te makkelijke opdracht maar vooral leuk.leuk stadje

Venray
Gps / City Gps tocht
22 september 2021
9,5

Pubquiz

Maaike

We vonden de pubquiz leuk. Lieke heeft het erg goed gedaan. Ze was heel geduldig. Knap!

Almelo
Pubquiz
20 september 2021

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen