Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

10

Goed Foute Bingo

Anouk Toonen

We vonden het echt super gezellig en perfect voor onze vrijgezel. Lieke heeft het super leuk gedaan! Heel erg bedankt!!!

Zwolle
Goed Foute Bingo
6 augustus 2022
9

Alles mag op Vrijdag Quiz

Pascal

Leuk! De kazoos en het liplezen waren extra leuk!

10

50 Tinten Grijs

Laurie

Wij hebben met 10 meiden een super leuke middag gehad ; veel gelachen en realistische grappige opdrachten!

Brugge
50 Tinten Grijs
5 augustus 2022
10

Moorddiner

Janet

We vonden het spel super leuk. Lieke heeft het leuk en proffesioneel gedaan. Het was een hele leuke avond met de familie. Aanrader!

10

Moorddiner

Jeanet

Leuk bedacht spel, de spellen zijn op goed niveau. Een leuk idee voor verschillende doelgroepen!!

Utrecht
Moorddiner
18 juli 2022
10

Gek op Holland

Dorien

Het was super leuk! Bedankt Linda ;)

8

Secret Escape Game

Camille Buggenhout

Als eerst kregen we een goede uitleg over wat we van het spel konden verwachten waarna we direct aan de slag gingen. Het was een super fijne namiddag met leuke kwaliteitsvolle vragen. Zeker een aanrader!

9

Moorddiner

Mariëlle Smits

We vonden het spel moordachtig goed!

Venray
Moorddiner
16 juli 2022
10

Pubquiz

Ravelijn

We vonden de pubquiz mooi afwisselend, voor ieder wat wils.

Delfzijl
Pubquiz
11 juli 2022
10

Moorddiner

Titia van der Kamp

Het moorddiner was super leuk! Echt een keer wat anders. Orgineel. We hebben super veel gelachen.

Zwolle
Moorddiner
10 juli 2022
10

City Hunters

Van der Kamp

City hunters was super leuk en super spannend.

Zwolle
City Hunters
10 juli 2022
10

Gek op Holland

Rob

Mooie quiz en terechte winnaars!

9,5

50 Tinten Grijs

Demi

We vonden de 50 tinten grijs app game super leuk!

10

Pubquiz

Niek

Top spel! De min it to win it spelletjes tussendoor waren super leuk!

Doetinchem
Pubquiz
8 juli 2022
10

Escape in the City

Marta

Super leuk, uitdagend teamspel!

9,5

De Da Vinci Code

Angelique Boomsma

Super leuk spel en goed voor de teambuilding we leerden elkaar echt beter kennen. Originele opdrachten. Mooie plekken bezocht die we normaal niet zien. Duidelijke uitleg.

10

Secret Escape Game

Koen

We vonden het spel hartstikke leuk! We hebben stukjes van Amsterdam gezien die we al jaren niet meer gezien hadden.

10

Alles mag op vrijdag Quiz

Nicole ten berge

We vonden het een leuke spel met veel afwisseling en goede presentatie en uitleg van Lieke. Wij hebben zoveel gelachen. Het spel duurde 2 uur maar wij vonden het zo leuk, wij hadden nog wel wat rondes kunnen doen hartstikke gaaf!

9,5

Moorddiner

Vriendengroep de Muppets

Wat was het een leuke avond! En wat deed je het leuk Maybritt! Top

9,5

Gek op Holland

Hakvoort

Wat een leuke, gezellige en grappige quiz!

10

Pubquiz

Kwintes

Grappige quiz met moeilijke vragen. Lieke heeft het leuk gedaan. Was een heeeel gezellige avond.

Zeewolde
Pubquiz
30 juni 2022
10

Dropping Diner

Bouchra

Het was een geweldige dag en we hebben zeer genoten. Dank jullie wel voor dit dropping avontuur!

9,5

Secret Escape Game

R. Ligtenberg

Super leuke ervaring. Goed geregeld voor grote groepen

9

Moordspel

Cilly

Zeer leuk spel voor groepsactiviteit. Vlotte presentator. Kortom, een echte sfeermaker en aanrader

Ieper
Moordspel
25 juni 2022
10

Archery Tag Lunch

Frank Brouwer

Alles was super geregeld!

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen