Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

8
Naziha, Wendy, Petra, Trees, Vera, Carla en Kitty

We hebben een superleuke middag gehad. Er was veel variatie in de opdrachten en het was erg spannend. We werden leuk en goed begeleid door Turan.

9
Jeanine

Ontzettend leuke avond gehad als team!

Zeist
Moorddiner
19 april 2018
8,5
Naomi en Leslie

We zijn erg tevreden en raden deze activiteit aan!

Venlo
Moorddiner
19 april 2018
8,5
Els Caubergs

Leuk concept, super georganiseerd. Een leuke ervaring!

Leuven
Moorddiner
19 april 2018
9,5
Miranda v/d Berg

Een gezellig, goed georganiseerd uitje!

9
Chantal

Super leuke middag gehad. Zeker voor herhaling vatbaar!!

9
Rosanne Blankvoort

Wij hebben met onze vriendinnen groep een gezellige avond gehad en een leuke moorddiner gedaan!

Zwolle
Moorddiner
17 april 2018
10
Laetitia Claus

Super fijne namiddag beleefd. Top spel, top begeleidster en top sfeer! Zeker voor herhaling vatbaar. Absolute topper als teambuilding!

9
Tamara Krikke

Op de site maakte de tekst dat we enthousiast werden en geboekt hebben. Duidelijke, heldere communicatie. Prima prijs voor een actieve, gezellige activiteit! Complimenten!!

8
Patrick Merckx

Super bedankt voor de animatie, voor herhaling vatbaar

Gent
Moorddiner
14 april 2018
9
Rosanne

We hebben met de vriedinnen groep een gezellige avond gehad en veel gelachen en allemaal de moord opgelost Turan heeft gevoel voor humor en was geduldig met de uitleg

Zwolle
Moorddiner
13 april 2018
9
Camille & Simon

12 april jl. hebben we de magic dinnershow geboekt met Magic Jack in 'De Steakfabriek'in Eindhoven. TBEvents had het goed geregeld voor ons, het eten was ook erg lekker en tussen de gangen door kwam Magic Jack zijn act aan tafel opvoeren. Hij hield de hele avond goed de sfeer er in en we hebben genoten van zijn acts. Je ziet gewoon niet hoe hij het doet. Als laatste de mind-f.ck act waarvan iedereen zich nog steeds afvraagt hoe hij kon de naam van de bekende Nederlander kon weten! Bedankt TBEvents en bedankt Jack!

9
Rixt Wibier

Super leuke en actieve middag gehad. Het spelelement van raad de mol geeft extra dimensie aan het spel!

8
Diane Eilering

Geweldige dag gehad! Leuke activiteit met veel humor!!

9
Jenny Felder

Het was geweldig! Dit mede dank aan de leuke begeleiding!

9
Geertje Kramer

Aanrader! Je loopt door Amsterdam en ziet en leert tegelijk op een leuke wijze!

10
Anke Kuipers

Wij hebben ons echt geamuseerd en het was boven de verwachtingen. Iedereen deed alle opdrachten geweldig mee. Ook de communicatie verliep super goed tussen mij en TB Events.

9
Anja Rijkhoff

Leuk activiteit, veel gelachen, uitdagend. Zeker de moeite waard!!

9,5
Niels Verveda - Nijhuis Bouw BV

Fantastisch teamuitje gehad! Aanrader!

8,5
David

Na een goede ontvangst en duidelijke uitleg zijn we laagdrempelig aan het spel begonnen. Turan heeft ons een tip gegeven waar nodig, aangezien het spel niet altijd even eenvoudig was. Kortom, een hele gezellige avond met de familie onder het genoten van een goed georgiseerd spel.

9
Eva

Moordspel gespeeld met een vrijgezellenfeestje. Meest wilde scenarios bedacht. Mensen kwamen met complotten op de proppen waarvan ik niet had gedacht dat ze ze konden verzinnen. Vreselijk gelachen met Turan ook. Spel was goed georganiseerd.

Alkmaar
Moorddiner
7 april 2018
9
Ilana Tupan

Super leuk en gezellig vrijgezellefeest gehad en super goeie begeleiding gehad van Turan.

8
Erica de Rijke

Leuke familie avond gehad bij Brunotti onder leiding van onze super spelleider Turan! De moord opgelost en erg gelachen. Bedankt!

9
Kuypers Inge

Wij waren hier voor mijn vrijgezellefeest en deze activiteit was echt geweldig!!!! Het spel was super!!! De opdrachten brachten de sfeer er zo goed in..... kortom een aanrader voor iedereen!!!! Het was top!!!!!

9
Lorenz Dekeyser

Zeer entertainende avond met een host die alles vlot in goede banen leidt en het persoonlijk amicabel contact geeft een extra touch. Voor herhaling vatbaar: host Turan

Maastricht
Moorddiner
31 maart 2018
Delen