Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

8,5
Annette van Rossem

Wij hebben met ons team een leuke, afwisselende en uitdagende avond gehad! Bedankt!!

Eindhoven
Moorddiner
10 december 2018
9,5
Mariska de Bakker

Fantastisch leuke avond gehad. Bedankt!

10
Ingrid Hocksenar

Een super leuke avond. Het was avondvullend! Je bent intensief met het spel bezig maar ook nog tijd om met elkaar te kletsen. Echt top!

Hilversum
Moorddiner
10 december 2018
10
Frank van Veen

Met z'n 15en tijdens het , best pittige VR Moorddiner, erg gelachen en lekker gegeten op een mooie locatie. 1e klas in Amsterdam. Bedankt TB!!

Amsterdam
VR Moordspel
10 december 2018
8,5
Suusje Verkooten

De moord is opgelost ;) leuk avond gehad met een gezellig host!

Amsterdam
Moorddiner
10 december 2018
9
Serge Wielandts

Heel leuke avond veel ambiance en vlotte quizmaster. Organisatie was zonder zorgen !

8
Chantal

Super avondje gehad. Teambuilding was top, goed georganiseerd, leuke presentator, goed plot. Voor herhaling vatbaar ­čĹŹ­čĆ╝

Antwerpen
Moorddiner
1 december 2018
8
Huizinga

Super leuke middag gehad met de jongens tegen de meisjes. Prima organisatie en Turan een super leuke spelleider. Zeker voor herhaling vatbaar!

9
Shanah

Super toffe gezellige avond! Zouden we zo weer overdoen! Turan was heel gemotiveerd en enthousiast. Een echte sfeermaker.

10
Wim

Leuke activiteit tijdens een bedrijfsuitstap. Gevarieerde puzzels, goede begeleiding in combinatie met een lekker diner:

Aalst
Moorddiner
29 november 2018
10
Monique Meller

Het was een leuke invulling van ons afdelingsuitje. Zeker voor de fanatiekelingen onder de collega's. Zeker ook geschikt voor de teambuilding!!

9,5
Susan de Bruijn

Speciaal op maat een "moordlunch" georganiseerd.

Goede locatie, leuk spel en prima geregeld.

Dusseldorf
Moorddiner
27 november 2018
8
Shanna

TB events (Eline) heeft er voor gezorgd dat wij een top teamuitje hebben gehad!

10
Elisabeth Holzer

Superleuk spel, heel goed georganiseerd en echt super begeleid! Dankjewel voor de fijne avond.

Mechelen
Moorddiner
27 november 2018
9
J.I. van der Hansz-Corte

Gezellige avond gehad. Voor herhaling vatbaar!

Utrecht
Moorddiner
27 november 2018
9
Sandra Huijs

Leuk uitje om creatief en actief te combineren.

9
Sophie Van Outryve

We hebben een gezellige namiddag gehad onder leiding van TB Events  fijne opdrachten gedaan - die we zo zot als we zelf wilden hebben ingevuld. Een super manier om een stad te ontdekken - op voorwaarde dat het weer mee wilt, natuurlijk.

Mechelen
60 seconden!
26 november 2018
8,5
Olivier Nevens

Superleuk, goeie en grappige entertainer!!

Brussel
Goochel Workshop
23 november 2018
8,5
Nevens Olivier

VR Moordlunch was leuk, iedereen tevreden, goede service gekregen...Kleine tip: ook jullie site en het spel in andere talen voorzien ;-)

Brussel
VR Moordlunch
23 november 2018
9,5
Hetty Kamphorst

Top! Leuk spel, gelukkig goed weer. Niet te grote groep zodat iedereen mee kan doen!

Zwolle
Escape in the City
22 november 2018
9
Astrid Lubbers

leuke avond met het team gehad met uitdagende spellen!

10
Priscilla Verhoeven

Super gezellige avond. Sharon heeft het super begeleid. Een topavond!!

Arnhem
Moorddiner
22 november 2018
9
H. Huijskamp

Een leuke uitje, heerlijk buiten. Veel gezien van de stad! Uitdagende opdrachten!!

Zwolle
Escape in the City
20 november 2018
9,5
Yvonne Verboekend

We hebben een hele leuke ochtend gehad. Top georganiseerd.

9
Adinda Bosch

Superleuke avond gehad met "Alles mag op Vrijdag"! Top begeleiding en erg gelachen!!

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen