Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

10

Moorddiner Engels

Ciska Boucherie

Het was zeker een meerwaarde aan de avond. Goed voor de teamspirit!

Gent
Moorddiner Engels
15 februari 2020
9

Moorddiner

Bo Schlepper

Vrolijke en spontane begeleiding gehad, af en toe handige tips gekregen die niet direct de clue duidelijk gaven.

Lochem
Moorddiner
11 februari 2020
9

De Slimste Mens aan tafel Lunch

Annelies

De slimste mens aan tafel: heel leuk spel met een zeer goede begeleiding. Voor herhaling vatbaar.

10

Pubquiz

Rene

Super geregeld. Leuke quiz en top begeleiding!

Almelo
Pubquiz
8 februari 2020
7,5

VR Moordspel

Matthias

Leuk spel en goede begeleiding, het eten kon beter

Antwerpen
VR Moordspel
8 februari 2020
10

Moordspel

Maikel manoch

Super leuke avond gehad,

Hengelo (ov)
Moordspel
8 februari 2020
9

Escape in the City

Tempo’34 dames 1

Recep heeft ons heel gastvrij ontvangen in een gezellig cafe. Na het genot van een drankje heeft hij het spel duidelijk aan ons uitgelegd en zijn wij op pad gegaan. Na een spannende strijd kwam er na ander half uur een winnaar naar voren. Het is zeker een aanrader!

7,5

Escape in the City

Anne

Leuke activiteit wel koud enthousiaste begeleider!

Tiel
Escape in the City
8 februari 2020
8

Escape in the City

Monique

Top geregeld, enthousiaste begeleider. Leuke speurtocht!!

10

De Jongens tegen de Meisjes

Iris Webbink

Erg leuke begeleiding van Annamarie. Maakte de activiteit tot een succes.

9,5

Moorddiner

Michel Van der Vieren

We hebben ons heel goed geamuseerd... het spel was heel goed voorbereid en de host heeft alles heel goed uitgelegd... het was een hele toffe ervaring!!! Heel erg bedankt...

Lokeren
Moorddiner
1 februari 2020
8

Moorddiner

Alain nekkerbroek

Het was een leuke avond

Brussel
Moorddiner
31 januari 2020
10

De Slimste Mens aan tafel

Diana

Wij vonden het leuk! Het werd spannend in de finale. Wij zijn met de 2 teams maar een paar punten van elkaar af geëindigd. Fijn dat we tussendoor wat konden eten.

10

Moorddiner

ISAB

Leuke avond gehad. Het zoeken naar de oplossing van deze moordzaak was een leuke bezigheid tussen de verschillende gangen. Heel goed aangebracht door de organisator! Hadden er echt zin in om de oplossing te vinden. Voor herhaling vatbaar!

Waregem
Moorddiner
30 januari 2020
8

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel

Wouter

Leuke activiteit. Perfect te combineren met een diner. Aanrader!

10

Moorddiner

Phyllis Geysen

Zeker een aanrader voor een leuke avond onder collega's.

Antwerpen
Moorddiner
30 januari 2020
10

Moorddiner

Rick Schutte

Super leuke activiteit en leuke begeleiding. Eline voelt de groep goed aan.

Utrecht
Moorddiner
30 januari 2020
10

The Hunt

Jeroen Deen

Alles was top georganiseerd. Leuk spel. Blijven ontwikkelen!!

Amersfoort
The Hunt
29 januari 2020
10

Moorddiner

Harriëtte van Gerwen

We hebben een super leuke avond gehad! Ricardo is een leuke enthousiaste spelleider!

Eindhoven
Moorddiner
27 januari 2020
10

The Hunt

Jesper Veen

Een leuke activiteit waarbij je toch heel erg fanatiek wordt. Uitstekende begeleiding bij deze activiteit!!

Tilburg
The Hunt
27 januari 2020
10

The Hangover

Mike

Lieve Lieke (Potter), We vonden het een geweldig spel met leuke opdrachten. Geslaagd vrijgezellenfeest.

Dusseldorf
The Hangover
26 januari 2020
8

Moorddiner

Edwin nijenhuis

Ontzettend leuke avond gehad waarbij we een moord hebben opgelost. Het spelelement maakt iedereen fanatiek. Top begrleid.

Winterswijk
Moorddiner
25 januari 2020
10

Moorddiner

Marnick Homma

We hebben fanatiek meegedaan en hebben een fantastische avond gehad!

Enschede
Moorddiner
25 januari 2020
8

Escape Dinner Room Spel (eigen locatie)

Christina

Het was een super leuk spel en we hebben ons heel erg vermaakt! Zeker voor herhaling vatbaar!

10

Moorddiner

Anke Pluimers

Ontzettend leuk spel, leuk avondvullend programma en veel speculeren. Zeer enthousiaste presentator, die het spel goed begeleide. Het was een top avond! Bedankt!

Zwolle
Moorddiner
24 januari 2020

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen