Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

9

Mondharmonica workshop

A.A. strating

Uitstekende workshop waar je veel entertainment uit haalt.

10

Moorddiner

Apotheek mce Elsloo

Gezellige avond. Dankzij goed teamwork de moord in detail kunnen oplossen en lekker gegeten

Sittard
Moorddiner
18 januari 2020
10

Pubquiz

Amanda

We vonden het super gezellig met onze quizmaster Lieke. Veel geleerd, veel gelachen. De quiz was heel gevarieerd en voor alle generaties leuk ook leuk dat er liedjes van vroeger en van nu in zaten. Super bedankt!

Kalkar
Pubquiz
17 januari 2020
8

Maffia Moordspel Eigen Locatie

Sander Vroman

Leuke avondactiviteit, goede begeleider (Recep). Is eens iets anders!

8

Moorddiner

Lisa

Het was een leuke groepsactiviteit. Leuke sfeer.

Gent
Moorddiner
17 januari 2020
10

Haka Workshop

Petra Kimmel

Allemaal even uit je comfortzone. Wat een power! Super leuke workshop olv Marco. We hebben echt genoten! Het gonst nog na bij ons op kantoor :-)

Breda
Haka Workshop
17 januari 2020
10

Moorddiner

Leonie Fabel

Fijne activiteit voor een ontspannen bedrijfsuitje! We hebben goed gelachen!! Groetjes Eurotuin.be

Gent
Moorddiner
16 januari 2020
10

Maffia Diner Moordspel

Monique de Jong

Hardstikke leuke avond met hele leuke enthousiaste begeleiding! Top, Dankjewel!!

10

80's / 90's quiz

Cynthia Klos

Je was een Topper!! Leuk uitje met een goede competitieve quiz.

10

50 Tinten Grijs

Eveline Broucke

Een hele fijne namiddag met veel gelach en plezier. Een tevreden bachelorette :-) xxx team Bride Maffia xxx

Brugge
50 Tinten Grijs
14 januari 2020
10

Goed Foute Bingo

Elisa Nijman

Goed foute bingo: nog leuker dan verwacht! René heeft het ontzetten leuk gedaan. Enthousiast, wist goed de sfeer erin te brengen. Bedankt!!

Haarlem
Goed Foute Bingo
14 januari 2020
10

De Jongens tegen de Meisjes

Hugo Stoevelaar

Geweldig spel! Stefano was echt super. Aanrader voor iedereen!

10

Moorddiner

Michon Smitz

Vriendelijk en enthousiast over hetgeen wat ze doen!!

Maastricht
Moorddiner
14 januari 2020
10

Moorddiner

Jamie Maas

Wij hebben met het hele team een top avond gehad!!

Roermond
Moorddiner
14 januari 2020
10

Moorddiner

Marloes Selier

Was een hele leuke, gezellige en voldoende actieve middag voor het bedrijf!

Utrecht
Moorddiner
14 januari 2020
10

De Mannen tegen de Vrouwen dinerquiz

Steven Vandeput

Leuke gezellige avond beleefd. Fijne vragen en prima en enthousiaste begeleiding. Met als topper het letterspel

10

Pub Quiz - eigen locatie

Remco

Lieke je was geweldig! Bedankt voor de leuke pubquiz

8,5

De Mannen tegen de Vrouwen dinerquiz

Maud Verstappen

Hele leuke enthousiaste persoon die er alles aan doet, om ervoor te zorgen dat alles werkt. Top avond, ondanks de vertraging

10

Moorddiner

Marielle

Enthousiaste begeleiding, lekker eten en leuk spel. Zeer geschikt voor een gezellig teamuitje

Antwerpen
Moorddiner
3 januari 2020
10

Moorddiner

Marielle

Enthousiaste begeleiding, lekker eten en leuk spel. Zeer geschikt voor een gezellig teamuitje

Antwerpen
Moorddiner
3 januari 2020
10

Escape Dinner Room Spel

Margriet van der Veen

Leuke activiteit tijdens een lekker etentje.

10

Moorddiner

Mariska Hak

Een leuke en spannende activiteit onder het genot van een heerlijk 3 gangen diner. Top activiteit! Begeleiding is enthousiast en betrokken. Wij hadden een geslaagde avond.

Gorinchem
Moorddiner
2 januari 2020
10

Moorddiner

Astrid Cools

Leuke ervaring om te doen met vrienden. Goed gelachen. Leuke avond!!

Mol
Moorddiner
30 december 2019
10

Moorddiner

Menja Pullen

We hebben een hele leuke avond gehad. Je wordt in het verhaal mee genomen en werkt samen aan de oplossing van de moord. Goed voor elkaar. Leuke locatie! Aanrader!!

Hardenberg
Moorddiner
30 december 2019
10

Pubquiz

Vera de Graaff

Ricardo heeft het onwijs leuk gedaan. Bedankt voor de leuke avond! Pub quiz was erg leuk. Goede begeleiding!

Rotterdam
Pubquiz
30 december 2019

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen