Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

8

Moorddiner

Liesbeth

Originele, spannende en vooral zeer leuke avond. Goed gelachen en samengewerkt in team om de juiste oplossing te vinden.

Gent
Moorddiner
21 maart 2019
10

City Hunters

Laura Terpstra

Bij binnenkomst zijn we hartelijk ontvangen door Sharon en Stefano. Na een lekker welkomstdrankje kregen we op een leuke en duidelijke manier de uitleg van het spel hunted. We raakten hierdoor al erg enthousiast en konden niet wachten om van start te gaan. Tijdens het spel waren er hillarische momenten tijdens de foto opdrachten en de daaropvolgende vragen. Het is een zeer geschikt spel als teambuilding activiteit.Wij hebben zeer genoten dank daarvoor!!

Groningen
City Hunters
21 maart 2019
10

Crazy 88

Wienanda Mazier

Ontzettend leuk spel. Wij hebben een gezellige avond gehad met collega's. Hilarische opdrachten, Veel gelachen!!

Harderwijk
Crazy 88
21 maart 2019
9

Moorddiner

Marlou Ottenheijm

Bedankt voor de enthousiaste begeleiding en de gezellige avond. MVG Ted Baker NL

Amsterdam
Moorddiner
21 maart 2019
9

Escape in the City

M. den Hartog

Leuk spel met een enthousiaste begeleidster!

10

HELP, de Directeur is ontvoerd!

S. Hellendoorn

Super leuke middag gehad o.l.v. René. Bedankt!

9

Moorddiner Engels

Rob

Een erg gezellige avond gehad met het team. Soraya en Eline waren fantastisch

10

City Hunters

Ronald

Hartstikke leuke game, lekker veel gelopen. Verrassend hoe onze collega’s ons konden vinden. Prima enthousiaste begeleiding door Sharon

Arnhem
City Hunters
20 maart 2019
9

City Hunters

Heidi

Ontzettend leuke middag gehad, gezelligheid met de collega’s en ook Arnhem hierdoor beter leren kennen. Duidelijke en gezellige ‘briefing’ door Sharon waardoor we lekker snel aan de slag konden.

Arnhem
City Hunters
20 maart 2019
8,5

Pubquiz

Tim Wormskamp

Super Pub Quiz gedaan met onze collega s van de Escape Room Terborg, lekker diner leuke quiz!

Terborg
Pubquiz
20 maart 2019
10

HELP, de Directeur is ontvoerd!

Kate Van Laer

Heel leuk event! Het was een leuke teambuilding. Enthousiaste spelleiders.

9

Goed Foute Bingo

Natasja Smits

Echt een leuk spel voor jong en oud. Wij hebben echt genoten!

9

The Hunt

Niels uit den Bogaard

Leuk uitje! Leuke begeleiding! Top locatie!

Apeldoorn
The Hunt
18 maart 2019
9

Moorddiner

Ann Elsen

Ideale activiteit voor onze teambuilding. Bedankt!!

Roeselare
Moorddiner
18 maart 2019
9

Moorddiner

Sandra de Wit

Bedankt voor de leuke geslaagde avond :-)!

Dordrecht
Moorddiner
18 maart 2019
10

Moorddiner

Jorn Janssens

Top gedaan! leuke begeleiding. Super leuk uitje!!

Antwerpen
Moorddiner
18 maart 2019
9,5

Moorddiner

Dhr. Engler

Der Rody hat es sehr gut gemacht. Schönes spiel, viel gelachen.

Dortmund
Moorddiner
18 maart 2019
10

Moorddiner

Anne van Dinteren

Leuke avond gehad met enthousiaste begeleiders en collega's.

9

The Hunt

Lorraine

Leuke activiteit, goede app en goede tijdsduur!!

Eindhoven
The Hunt
18 maart 2019
10

Wie ontdekt de Verrader Lunch

Lea

Het was erg leuk om met de familiedag ‘wie is de mol?’ te spelen. Het waren leuke en uitdagende opdrachten en goed begeleid door TB Events.

8

80's / 90's quiz

Team 1

Goede opzet. Wat rommelige start. Zowel leuke en bekende vragen als ook wat lastiger. Interactief en haalt het competitie gevoel in je naar boven. Prima qua tijd, niet te lang of te kort. Jammer ons dat kastje soms niet goed reageerde ;), want we waren echt wel sneller dan de andere teams :)

9

Escape in the City

Bob

Leuke puzzeltocht met uitdagende opdrachten. Ondanks het slechte weer, hebben we erg genoten. De spelleiding was erg vriendelijk en behulpzaam. Echt een aanrader voor vriendengroepen!

10

City Hunters

Familie Heijne

Bedankt Sharon en TB Events voor de goede organisatie van het city hunters spel in Amersfoort. Echt een aanrader voor een familiedag! Wij komen zeker nog een keer terug!

8

Alles mag op Vrijdag Quiz

Timberland

Wij hebben ontzettend genoten van de manier waarop de avond begeleid is. Wij hebben ons goed vermaakt. Bedankt.

10

Moorddiner

Juan Peñas

Super leuke avond gehad. Enorm genoten. Ook onze complimenten aan onze gastvrouw, Sharon.

Enschede
Moorddiner
15 maart 2019

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen