Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

9,5

Pubquiz

Leandra Lammers

Super leuke pubquiz gehad met onze toneelvereniging. Goed georganiseerd en leuke vragen!

Doetinchem
Pubquiz
26 november 2022
10

Alles mag op vrijdag Quiz

Dianne

Wij vonden het een leuk spel alleen jammer dat we geen concurrentie hadden.

10

60 Seconden

Eef

60 seconds spel was super gezellig en helemaal geschikt voor onze gemengde groep. We hadden zoiets nog nooit gedaan, super orgineel. Lieke bedankt voor het entertainment!

Wageningen
60 Seconden
18 november 2022
10

Gek op Holland

Marjolein

Het was super leuk en gezellig met onze eigen linda ;) Volgende keer meer carnavalsnummers!

Delft
Gek op Holland
17 november 2022
8

Moorddiner

Yousra

Was heel goed. Goed gelachen en goed georganiseerd!

Antwerpen
Moorddiner
17 november 2022
10

Moorddiner

Tom

Activiteit zat heel goed in elkaar. Genoeg afwisseling en genoeg tijd voor alle activiteiten te doen. Begeleiding was heel vriendelijk en enthousiast. Echt een heel fijne namiddag.

Brugge
Moorddiner
17 november 2022
9

Moorddiner

Christina Lau

Zeer interactief, actief, een beetje competitief met de collega’s maar toch ontspannend en gebulderd gelachen. Een echte aanrader!

Mechelen
Moorddiner
10 november 2022
9,5

Cluedo met begeleiding op afstand

Teamuitje fietsclub

Leuk spel om te doen en goed begeleid op afstand door Andy. Zeker een aanrader.

9,5

De Jongens tegen de Meisjes

Sport bedrijf Deventer

Goede presentatie. Gezellige sfeer, hebben alles op orde. Geen omkijken naar. Geschikt om in te huren als extern bedrijf.

9,5

Kolonisten van Catan met begeleiding op afstand

Marianne

Vandaag met familie het spel Catan gespeeld. Het was ontzettend leuk, de app werkte prima en de begeleiding was ook prima. Iets meer tijd was fijn geweest. Het is echt een aanrader. Brielle staat nog niet in de lijst dus niet aanklikbaar. Dus niet in Oostvoorne maar ik moest iets aanklikken.

8,5

Pubquiz

Daniëlle

Heeeeel leuk!!!

Hengelo (ov)
Pubquiz
4 november 2022
9,5

Moorddiner

De Zwaan

Leuk om wat te doen tussen de gangen door en dankzij het spel altijd wat om over te praten. Top personeelsuitje gehad!

Venray
Moorddiner
30 oktober 2022
10

Gek op Holland

Woertink

Het hou van Holland spel was hartstikke leuk!!

Zwolle
Gek op Holland
29 oktober 2022
8

Cluedo

Nina

Leuk spel! Leuk om een keer een andere stad te verkennen. Fotoopdrachten in het thema van cluedo waren super leuk! We kijken uit naar ons gezamenlijke fotoboek!

Almelo
Cluedo
29 oktober 2022
9

Alles mag op vrijdag Quiz

Luuk

Gezellig en chaotisch!

10

Alles mag op Zaterdag Quiz

Caroline

Super leuk gedaan Lieke! Fijn dat je zo flexibel was. We hebben een super leuk vrijgezellenfeestje gehad!

9,5

Pubquiz

Ron

De pubquiz was hartstikke leuk!!!

Zeewolde
Pubquiz
15 oktober 2022
8,5

The Hunt

Jessica

Wel veel geld per persoon. Maar spel is leuk en interactief. Spannend spel waarbij het heel leuk is dat iedereen fanatiek mee doet. App werkte goed.

Doetinchem
The Hunt
14 oktober 2022
10

Pubquiz

Mats

Fantastisch spel en begeleiding!

Doetinchem
Pubquiz
10 oktober 2022
10

Alles mag op vrijdag Quiz

Familie Klein Ginnewiek

Leuk spel om te doen! Voor jong en oud geschikt. De familie komt dichter bij elkaar. Vriendelijke manier van competitie!

10

Alles mag op vrijdag Quiz

Lars

Wij vonden het hartstikke leuk! Jammer dat de andere teams ons niet zoveel uitdaging gaven Haha. Lieke bedankt!

10

De Mannen tegen de Vrouwen dinerquiz

Monique

Super leuk!! We hadden er geen voorstelling van maar is super goed bevallen!

9

Allo Allo

Patricia Vandenbroucke

We hadden een heel leuke activiteit Allo Allo, heel goed begeleid. Met heel lekker eten in Ibis De Panne. Het weer was ook prachtig. Eén minpuntje: alles is geboekt en betaald vooraf. Echter de dag zelf viel iemand ziek en kon niet mee. We begrijpen dat alles wat voorbereid is uiteraard wel betaald blijft, zoals organisatie en de maaltijd. Dat dranken die niet gebruikt werden (en hergebruikt kunnen worden) wel betaald blijven, dat begrijp ik echt niet.

De Panne
Allo Allo
8 oktober 2022
9,5

Gek op Holland

Monique postma

Het was fantastisch! Bracht onze 4 afdelingen mooi samen. Meid die het presenteerde heeft het super leuk gedaan!

8,5

City Game Prison Escape met begeleiding op afstand

Joke Fonk

We hebben een geweldig leuk afdelingsuitje gehad. Met 27 personen de City Game Prison Escape in Zwolle gedaan. Aansluitend met 28 personen heerlijk en gezellig gegeven bij De Belgischte Keizer. Het was een groot succes, een echte aanrader!

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen