Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

10

Prison Escape at home

Barbara

Afgelopen vrijdag hebben wij de bestelde escape room thuis gedaan. Gedaan. Wat was het super leuk!! Bedankt voor jullie geduld en duidelijke instructies.

9,5

Maffia Moordspel Eigen Locatie

Team Kruidvat mortsel

Leuke ervaring complot zat goed in elkaar.

10

Hunted met begeleiding op afstand

Sabrina

Kei leuk! Kei gezellig! Kei kapot! Het was zenuwslopend en we gingen helemaal in onze rol op.

10

Gek op Holland

Manon Visser

Hele leuke gezellige kwis. Lieke was een leuke presentatrice! Top!

Waalwijk
Gek op Holland
21 november 2021
9

Moorddiner

Cindy

Heel fijne, spannende avond beleefd. Goede begeleiding door Turan. Voor herhaling vatbaar.

Gent
Moorddiner
21 november 2021
9

Goed Foute Bingo

Els

Geweldig! We hebben gelachen!

Den Haag
Goed Foute Bingo
18 november 2021
9

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel

Danielle Smid

Het was leuk, ik heb gewonnen! Aanrader om elkaar te leren kennen en ontspannen, gezellig en actief bezig te zijn.

10

City Hunters met begeleiding op afstand

Allard Komdeur

Super geholpen door Babet. Werden exact om 14.00 uur ingebeld en tijdens de chat was ze goed bereikbaar. Leuk ook alle foto's na afloop.

9

Secret Escape Game

Eske Beumkes

Echt leuk! Super uitdagend! Het was wel ver lopen we hebben wel 10.000 stappen gezet. Leuk dat je elkaar bijna niet tegenkomt.

10

Moorddiner

Kooijman

Goede begeleidster en het moorddiner was erg goed in elkaar gezet. Leuk dat jullie verkleedkleding mee hadden dat maakte het helemaal af! We hebben lang niet mee zo gelachen.

Helmond
Moorddiner
14 november 2021
9

City Hunters

Kristof Leconte

Leuk spel en toffe namiddag in centrum Antwerpen! Begeleiding en app dik in orde! Begeleider heel vriendelijk en goed op de hoogte van het spel!

Antwerpen
City Hunters
13 november 2021
10

60 Seconden

Preuverie de sjnats

Wij vonden het super geslaagd! Voor herhaling vatbaar!

Eindhoven
60 Seconden
8 november 2021
9,5

Goed Foute Bingo

Josefiene

Wij vonden het super leuk!

9

Maffia Diner Moordspel

Zideris

Authentiek leuk! De speciale bonusronde vonden we het allerleukste ;)

9,5

Pubquiz

Tristan

We found it surprisingly fun. For some of us quite easy for others very difficult. Big thanks to our host Lieke. Worth repeating!

Leiden
Pubquiz
4 november 2021
8

Wie ontdekt de verrader? at home

Fred Groot Nibbelink
Leuk spel. Is vrijwel gelijk aan "Wie is de Mol". Leuke opdrachten, voor elk wat wils. Als je destappen in de voorbereiding volgt, wijst het spel zich vanzelf.
9

Goed Foute Bingo

Miep

We hadden een super bingo dankzij onze geweldige gastvrouw. Wat een leuke spelletjes en wat een gezelligheid!

10

Moorddiner

Sylvia

Wij vonden het moorddiner super gaaf, leuk en spannend. Lieke bedankt!

Den Haag
Moorddiner
28 oktober 2021
10

Secret Escape Game

Jose Perrsee-Habets

Het was top. Een aandrader voor iedereen, top uitje! We komen graag terug!

9

Escape in the City

Mirte Bouwman

Geweldige activiteit, zelfs in de regen!

Arnhem
Escape in the City
27 oktober 2021
9,5

50 Tinten Grijs

Lianne Derksen

Leuke middag, leuk spel en leuke begeleiding! Bedankt!

Enschede
50 Tinten Grijs
27 oktober 2021
8,5

Ik Hou van Nederland Quiz

A. Mast

Een echte aanrader voor een geslaagd teamuitje!

8

Escape in the City

Anne Haccou

De begeleidster deed het super leuk! Erg enthousiast en helder in uitleg.

10

HELP, de Directeur is ontvoerd!

Sandy Ruiter

Alle collega's zijn ontzettend enthousiast. We hebben lang niet zoveel gelachen met elkaar. Zeker aan te raden als bedrijfsuitje!

9

Moorddiner

M. Pijl

Top locatie, top avond, leuk gepresenteerd, goed uitgelegd en erg vriendelijk en gezellig

Winterswijk
Moorddiner
27 oktober 2021

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen