Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

10
Wilma - It Councelor

Groot succes. We hebben allemaal genoten!

Weert
Moordspel *
18 januari 2019
10
Christel

René, Maikel en Sharon waren super! Het TB team was motiverend, grappig en zeer aanwezig. We hebben allemaal een super goed moment gehad!

Antwerpen
Moordspel *
17 januari 2019
10
Irene van der Toorn

Was een top uitje! Goed geregeld en georganiseerd. En ondanks de regen erg gezellig! :)

10
Bouwkundig versterken

Het was na onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie een fantastisch teamwork game. Het was een zeer geslaagde avond.

10
IFV

Superleuk geregeld! Sharon weet de uitleg met veel enthousiasme te brengen! Enige nadeel was een veel te ijverige politie- "macht".

Zwolle
The Hunt
14 januari 2019
10
T. Hendriks

Genoten. Goed buiten de comfortzone. Gezellig en goede begeleiders.

9,5
Inès Muylaert

Zeer leuke activiteit. De moeite waard om als teambuilding te doen. Bedankt Mirna.

Brussel
Moorddiner
14 januari 2019
9
Anneke kappert

Goed georganiseerd. Lekker eten en drinken. Aanrader!! Het was plezant.

Turnhout
Het Slimste Team
14 januari 2019
9
Dirk van Gestel

Wij hebben ervan genoten! Goed georganiseerd. Dank voor de organisatie!

Den Haag
Gek op Holland *
11 januari 2019
10
Eef

Wij hebben een hele leuke avond gehad bij het oplossen van deze moord. Recep zijn enthousiastme en humor maakte deze avond tot een succes. Bedankt!

Alkmaar
Moorddiner
11 januari 2019
8,5
Levi, Xavier, Remi, Karl & Jan

Zeer aangename en goed georganiseerde kwisavond! De rest van de collega’s kunnen zich troosten met de olympische gedachte! Bedankt Turan!

10
Frencken

Super leuk en erg goed geregeld door Sharon en Luuk. Wij hebben het erg leuk gevonden Top en bedankt

11 januari 2019
10
Kirsten van den Bosch

Zeer goed geregeld en erg enthousiast gebracht. Helemaal tevreden!!

10
Emma Kroese

We hebben een super leuke avond gehad met het maffia moordspel en spelleider René. Leuke puzzels, goede sfeer en heel veel gelach. Zeker voor herhaling vatbaar.

9,5
Nathalie

Ontzettend goed georganiseerd. Een super enthousiast spel voor jong en oud. Wij hebben het als fantastisch ervaren. Een volgende keer komt zeker weer! Dank!

10
Laura Louwe

Na Pelgrimscode en de Kolonisten van Catan is dit een uitdaging/verademing. wilde dat het langer kon duren. Iedereen vond het super gezellig met humor en gezellige/hilarische momenten tussendoor.

8,5
Heidi van Hoof

Deze uitstap was top! Zeker aan te raden en voor herhaling vatbaar!!

Gent
Beste Kijkers
27 december 2018
10
TOSCA HEEMSKERK

We hebben een ontzettend leuke avond gehad. Danique is een super leuke meid en zeer enthousiast en gezellig! Alles top geregeld. Dankjulliewel!!

Delft
De Da Vinci Code
27 december 2018
8
Scouting wermund

Ut woar lekker eate en un leuk spelke geapeeld. Uiteraard hubbe veer gewone en de richtige in de bak geduud

22 december 2018
8
Stella Tielman

Perfect geregeld veel plezier gehad echt een aanrader

Amsterdam
Pub Quiz
21 december 2018
8,5
Philippe

We hebben enorm genoten van deze fijne activiteit! We kunnen dit iedereen aanraden.

Namen
City Hunters
20 december 2018
10
Rebecca Mok

We hebben een vermakelijke avond gehad. Spanning en sensatie met lieftallige begeleiding!

8
Nando van Beek

Super goed geregeld. Leuk spel en leuke teambuilding!! Bedankt.

Alkmaar
Escape in the City
19 december 2018
9
krista van Leeuwen

Fantastische avond gehad dankzij TB Events.

8
Geert van Etten

Prima georganiseerde, gezellige avond die er voor heeft gezorgd dat het team elkaar beter kent en aanvoelt.

Utrecht
Moorddiner
19 december 2018

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen