Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

8,5
Paaz az zeno

Amusante, interactieve avond gehad. Het spel was spannend en vergde de nodige creativiteit om een scenario uit te denken. Het toneelstukje op het einde was een grappige afsluiter. Wij keren tevreden terug naar knokke.

Brugge
Moorddiner
19 oktober 2018
10
Berk 4

Gezellig spel. Ontzettend gelachen! Echt een aanrader.....

10
Familie schreuder

Super gezellig zo met elkaar alles uitzoeken en door het autentieke dorp te lopen met de mooie boten.

Zeewolde
De Pelgrimscode
13 oktober 2018
9
Crystal Mc Intosh

We had such a fun time playing City Game Target. The facilitator was great, the app was amazing and it was a great way to explore Cologne with the group!

10
Marisha Koopman

Gezellig uitje gehad met vriendinnen. Het spel alles mag op zaterdag was leuk en goed voor de teambuilding.

10
Marit

Een bloedstollen spannende cruise met een hele goede spelleider. We hebben genoten!

Rotterdam
Moorddiner
12 oktober 2018
9
Stefanie

Heel leuke spelervaring dat mensen samenbrengt. Gezellig om dit te vombineren met een maaltijd. Een fijne babbel onder collegas, wat competitiviteit en wat denkwerk. Maar bovenal een heel gezellige tijd met een toffe gastheer.

Kortrijk
Moorddiner
12 oktober 2018
9
Stefanie

Heel leuke spelervaring dat mensen samenbrengt. Gezellig om dit te vombineren met een maaltijd. Een fijne babbel onder collegas, wat competitiviteit en wat denkwerk. Maar bovenal een heel gezellige tijd met een toffe gastheer.

Kortrijk
Moorddiner
12 oktober 2018
9
Annemieke Raven - De Vries

Super leuke tijd als bedrijfsuitje. Leuke diverse puzzels en nieuwe manier van naar de stad kijken. Als je de stad kent is het wel makkelijker, dus zoek een onbekende stad voor nog meer uitdaging!

9,5
Wendy de Wolf

1e keer dat we TB Events boeken voor een vrienden/collega uitje. Zeer leuk om te doen. Het goede weer was zeker leuk meegenomen. Voor herhaling vatbaar!!

8,5
Melanie Evers

leuk spel gedaan met collega's, Suze was een top spelleider. Bedankt voor de leuke avond!!

Arnhem
Moorddiner
9 oktober 2018
9
Barbara

Erg leuk om zo door je eigen stad te gaan. We hadden mooi weer dus extra leuk! Leuke opdrachten ook!

9,5
Jorie

Heel erg bedankt voor alles. We hebben een gezellige avond gehad!!

Veghel
Goed Foute Bingo
9 oktober 2018
9
Monique Koolen

Erg leuk om de sfeer erin te brengen. Iedereen deed lekker fanatiek mee. Aanrader!!

10
De kermis tafel

Erg leuke activiteit . Met een heerlijk zonnetje leuke denkspelletjes en een mooie route door Zevenaar!

9,5
Pauline vd Veer

Het spel was hilarisch en zo leer je Enschede goed kennen. De wedstrijdbegeleiding was zeer flexibel en supergoed!

Enschede
Cluedo
6 oktober 2018
9
Gerrieke Hotting

Met een groep van 13 personen een leuke middag gehad in Amersfoort. Goede uitleg, goed geregeld inclusief 2 drankjes per persoon. Er was voldoende tijd op het spel te doen. Een geslaagde middag!

8
Peter Talle

Bedrijfsuitje met 28 personen. Coole gps toch door de binnenstad van Dusseldorf. Door de diverse opdrachten werd het onderling een competative wedstrijd. Inter aktief dmv het gebruik van GPS tracker en foto camera. De mannen van TB events hadden 2 leuke uren voorons geregeld.

8
Pibe

Goede spelbegeleider, leuke teambuilding en een leuke sfeer. Hersenbrekertjes aan tafel

9,5
Carmen

Tof spel dat het competitiebeest in je naar boven haalt. Top begeleiding!

10
Jan Versteeg

Wat een leuke geslaagde dag en de dames hebben gewonnen!!

9
Roely

We hebben de weddinggame gedaan in enkhuizen.het spel werd ook goed uitgelegd door andy.echt heel leuk en verrassend omdat we de opdrachten ook niet wisten.dat maakt het ook spannend.je moet een aantal punten scoren en dan krijg je een verassing we konden kiezen of we in 2 groepen gingen of samen wij vonden het leuk om het samen te doen .We hebben er heel veel lol mee gehad.we raden het ook dan aan om dit uitje te doen je bent lekker bezig .

9,5
Fleur

Wat een feest, of moord.... hoe je het wil noemen.... beetje vervelende start gehad... door andere redenen, wat onwennig begonnen aan het spel, maar door enthousiasme van onze begeleider en heerlijke culinaire onderbrekingen opgeslokt door de moord op de love boat, fantasieen sloegen op hol die daarna op mirakuleuze wijze ten tonele werden gebracht! Wat begin met deceptie eindigde in fanatisme en een positieve beleving. Helaas kan een tweede keer niet meer, of zijn er meerdere scenario’s?

Antwerpen
Moorddiner
29 september 2018
9
Jeroen Uytdenhouwen

Superleuk spel, niet te ingewikkeld, toch wat uitdaging, en goed voor de groepssfeer van ons team!! Aanrader!!

10
Bettina wiltink

Super leuk en actief spel, begeleider was enthousiast en behulpzaam. Een aanrader!!

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen