Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

8
Benjamin

Een leuke activiteit, zeker voor een vrijgezellen. Wel best doen in een gekende stad. ­čśé

Gent
The Hunt
4 augustus 2018
10
Nathalie

Wat een fijne ervaring!! Zeker een aanrader om in groep te doen! Ideaal voor een dagje plezier. Wij hebben ons erg geamuseerd!

10
Fam. Masselink

Een hele leuke middag gehad, dikke pluim voor de organisatie. Zeker aan te raden!!

Utrecht
Moorddiner
30 juli 2018
9
Claudia Postema

Namens smartphonehoesjes.nl heel erg bedankt voor dit top spel!!

Amersfoort
The Hunt
30 juli 2018
10
A. Sitaram

Het was een leuke, uitdagende en gezellige dag. Het was voor ons zeer geslaagd en de begeleiding via de app was ook top! Groetjes Pink Nuggets

8
Wendy Brons

Super leuk vrijgezellenfeestje gehad! De begeleider was heel enthousiast en zorgde voor een leuke middag! Zeer geslaagd!!

9
Tashma

Hartstikke leuke middag gehad. Zeker een aanrader!

10
Sandra Tol

Geslaagde activiteit. Heel erg veel gelachen!!

9,5
Lisanne van Herpen

Erg gezellig. Wisten niet goed wat te verwachten maar dit was een super avond!!

8
Vasco

Geweldige activiteit, leuke opdrachten en mooie manier om gelijk de stad te verkennen

9
Annemarie Klaassen

Een hele leuke avond gehad met een moordlustig tintje! Een aanrader voor elk bedrijf!

Rotterdam
Moorddiner
17 juli 2018
9
Jolien

Leuk spel, fijne opdrachten. Ideaale groepsactiviteit. Wij gaan lachend de foto’s herbekijken!!

10
Margot raemaekers

Super leuke activiteit in hartje antwerpen met ZEER Uitdagende opdrachten en een knappe/leuke begeleiding ;)

9
Albena

Leuke activiteit met een leuke begelijder! Zeker nog eek keer doen!

8
Vrijgezel Simon

Winnen is leuk­čśü aangename manier om de stad te verkennen. Discussie over de regels is ook cool

Brussel
City Risk
14 juli 2018
8
Kurt hullebusch

Bedankt voor de leuke avond. Superenthousiast gebracht door Turan zeker voor herhaling vatbaar.

Ieper
Moorddiner
13 juli 2018
8,5
Veronica

Afgelopen weekend met ons bedrijf een moordspel gespeeld met een vr bril. Wij vonden dit zeer geslaagd!

8,5
Henry Splithof

Leuke gezellige avond gehad met een zeer breed leeftijd verschil. Het spel goed voortgezet door de spelleider. Rody bedankt!

8
Inge

Top ...we hebbem ons goed geammuseerd. Team bruid heeft gewonnen en de cava zal smaken ! Bedankt!

Antwerpen
Moorddiner
30 juni 2018
9
Jamie

Wij vonden het een superleuke dag!

En onze begeleider was ook heel vriendelijk en behulpzaam

9
Thomas Vaes

Super leuk spel. De begeleider was te laat dus we konden pas na het hoofdgerecht beginnen. Maar het uitdagende spel heeft dit ruim goed gemaakt!

Hasselt
Moorddiner
29 juni 2018
8
Emma Bonné

In warm weer zeker een aangenaam groepsspel! Goede begeleiding. Zeker een aanrader! Ps: zorg dat smartphones goed opgeladen zijn of neem powerbanks mee.

Gent
The Hunt
28 juni 2018
8,5
Carla

Als verrassingsuitstap in thema Boer en Boerin kozen we voor de farm games als teambuilding-activiteit. We hadden mooi weer, een enthousiaste spelleider en we hebben hartig gelachen! Zeker een aanrader!

Farm Games
28 juni 2018
9
Lisanne

Erg gezellig, wisten niet goed wat te verwachten, maar dit was een super avond! Bedankt Turan!

8
Jesse

Het maffiaspel is leuk en uitdagend en je krijt goeie vragen. We hebben als voetbal team een leuke middag gehad.!

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen