Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

10

The Hunt

Franci en Esthrr

We hebben met de afdeling Concernadvies ongeveer 50 personen genoten van de activiteit Hunted in Roermond. Dankzij de goede begeleiding van Yvette werd het een hele leuke spannende middag. Een aanrader voor iedereen.

Roermond
The Hunt
21 november 2019
10

Escape in the City

Sylvia kortis

Yvette was een top begeleider. Heel gezellige middag gehad

8

Moorddiner

SG

Ozan heeft ons met het moorddiner een gezellige avond bezorgd. Het spel was eenvoudig te begrijpen, maar ook uitdagend. Een aanrader!

Den Haag
Moorddiner
20 november 2019
10

Moorddiner

Jasmijn

Leuk spel om te spelen met een grotere groep. Spannend en je wordt steeds fanatieker om de raadsels op te lossen!

Deventer
Moorddiner
17 november 2019
10

Moordlunch

Yorick & Tim

Het was zeer plezant! Het moordspel is zeker een aanrader. Dankzij de 7 rondes was het een aangenaam spel waardoor je in tussentijd genoeg ruimte had om de raadsels op te lossen.

Dendermonde
Moordlunch
17 november 2019
10

Moorddiner

j j.

Heel mooi verhaal van Ozan, leuk de sfeer geproefd en opgebouwd. Het spel zelf was natuurlijk ook geweldig! Echt genoten!

Den Haag
Moorddiner
16 november 2019
10

Moorddiner

Dmitry the Russian Tank

Ozan hele goede begeleider en moord diner leuk spel. Ozan doet heel leuk en heeft ook nog grote biceps! Moeilijk spel, maar houd je hele avond bezig. Jammer dat ozan niet is om te kopen. One love TB!

Scheveningen
Moorddiner
16 november 2019
10

Goed Foute Bingo

Freek van Os

Fantastisch genoten en gelachen. Onze presentatrice Lieke heeft het erg leuk gedaan! Spellen waren leuk. Pennen tikken kan mijn collega niet tegen. Lieve Lieke bel me xxx Jaap

Leiden
Goed Foute Bingo
16 november 2019
8

Moorddiner

Jolinde

Leuk spel, goed georganiseerd.

Gent
Moorddiner
16 november 2019
9

Moorddiner

Frank Cremers

Leuke avond met uitdagende puzzels. Prima begeleiding die alles in goede banen leidde. Aanrader!

Maastricht
Moorddiner
16 november 2019
8

Escape in the City

Jochen Dewachter

Top activiteit! Zit heel goed in elkaar. Ook qua communicatie zeer tevreden. Aanrader!

8,5

City Game The Target

Camping de koeksebelt

Superleuk om te doen! Je word echt paranoia als je achtervolgt wordt! Leuk spel

10

Crazy 88

Fleur

Enthousiaste begeleider alles was zeer duidelijk! Zeker een aanrader om met een gezellige groep te boeken!

Turnhout
Crazy 88
16 november 2019
10

Goed Foute Bingo

De melkfabriek

Hele leuke bingo! Leuke opdrachten! Foute muziek!

Utrecht
Goed Foute Bingo
15 november 2019
10

Goed Foute Bingo

Astrid

Heb nog nooit bingo gespeeld. Maar dit was de leukste ­čśť

Amsterdam
Goed Foute Bingo
15 november 2019
8,5

Gek op Holland

Zorgaccent team Windmolen

Heel leuk gepresenteerd! Gezellige avond gehad erg leuke vragen!

Almelo
Gek op Holland
14 november 2019
10

Wie ontdekt de Verrader?

Christa Beijen

Prima uitje. We hebben genoten en plezier gehad!

10

Ik Hou van Nederland Quiz

van Veen

We hadden een hele enthousiaste begeleidster. Spel zit goed in elkaar!!

10

Escape Dinner Room Spel

Judith Vos

Erg enthousiaste begeleiders . Bereid om te helpen en speelden goed in op de groep.

10

Moordspel

Jos Korver

Gezellige middag in een vakantie huisje in Lochem met deze denk en activiteit spelletje voor het moordspel. Leuk voor puzzel liefhebbers.

Lochem
Moordspel
14 november 2019
10

The Hunt

Lindsey Visscher

Was hartstikke leuk! Iedereen heeft genoten. Leuk om tussendoor te eten en een spel te spelen.

Groningen
The Hunt
14 november 2019
10

60 Seconden Diner spel

Veerle Valkenborgh

Perfecte teambuildings activiteit. Leuke spelletjes voor jong en oud!

10

VR Moordspel

Denise Rijn

Super leuke activiteit voor een personeelsuitje. Samenwerken, spanning en creatief!

Goes
VR Moordspel
14 november 2019
10

Penoze

Sanne

Leuk als teamuitje. Origineel. Gepaste opdrachten!

Amersfoort
Penoze
14 november 2019
10

Moorddiner

Jenny Polderman

Een geweldig, spannend diner. Leuk scenario, boeiend tot het eind! Dit deden wij met onze PV.

Nijkerk
Moorddiner
14 november 2019

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen