Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

10
Nancy van Twuijver

TB Events is een zeer flexibele organisatie. Alles kan en is snel geregeld. Top.

Didier van TB Events heeft ons een hele gezellige avond bezorgd. Veel gelachen, nogmaals dank Didier!

Hoofddorp
Moorddiner
16 augustus 2017
8
Danielle Koningshaven

Leuk spel met afwisselende opdrachten.

Veel gelachen!!

Apeldoorn
Bride vs Groom
14 augustus 2017
9
Isabel Morales

Wij hebben een top middag gehad!! Voor herhaling vatbaar.

Amsterdam
Sex in the City
14 augustus 2017
10
Ine van der Heyden

Zeer tof concept! Amusement verzekerd voor een jeugdige chirogroep.

Antwerpen
Moorddiner
14 augustus 2017
8
Marjolein van Andel

Leuke ervaring, uitdagende opdrachten. We hebben veel lol en plezier gehad!

Zwolle
Escape in the City
7 augustus 2017
10
Aranka de Jong

Met spoed zochten wij 3 dagen geleden een bedrijf die het moordspel wilde organiseren. Door omstandigheden met het vorige bureau ging het spel niet door. Jullie waren gelijk behulpzaam aan de telefoon en hebben geregeld dat het toch door kon gaan. Top!

Utrecht
Moorddiner
1 augustus 2017
8
Cindy Druyts

Top moorddiner, voor herhaling vatbaar.

Top presentator Didier!

Goed gelachen.

Hasselt
Moorddiner
1 augustus 2017
9,5
Anouk Scholten

Erg gezellige vriendinnenmiddag gehad! Goede en mega vriendelijke begeleiding!

8,5
Sanne Wolter

Leuk, interactief spel! goede begeleiding. Leuk om je eigen stad beter te leren kennen.

9
Leonie Linda

Zeer leuk voor de teambuilding. Veel gelachen maar ook zeer geconcentreerd bezig geweest!! Echt een aanrader voor iedereen.

Sittard
Moorddiner
24 juli 2017
9
Christel Reukers

Het was moeilijker dan gedacht. Maar we hebben toch gevonden wie het heeft gedaan! Bedankt voor de leuke avond!

Waalwijk
Moorddiner
24 juli 2017
9
Loes

Lieke was top! Heel erg enthousiast en gezellig. Dit maakt het spel tot een feestje! :)

10
Esther

Afgelopen woensdag hebben we het spel Mannen tegen de Vrouwen gespeeld. Fedda was een goede en enthousiaste spelleidster. We hebben gelachen, gestreden maar vooral genoten.

8
Giesbers Rotterdam

Tb Events regelt het heel goed en zijn super vriendelijk in het voortraject. De begeleider van het spel op locatie had humor en was goed in begeleiding en sfeer maken.

8,5
Kyleen Roose

Super toffe ervaring, goed gelachen. Zeer aangename begeleider!

Brugge
Moorddiner
18 juli 2017
10
Simone Bijleveld

Het was een super leuk uitje. Vanaf het boeken tot de uitvoering was alles prima geregeld. Elke vraag die ik via de site stelde werd supersnel en goed beantwoord. Het was zelfs geen probleem om op het allerlaatste moment nog een extra persoon te boeken.

8
ILS van Dun

Hele flexibele mensen. Zoeken mee naar mogelijkheden. Aangename begeleiders!

Mol
Moorddiner
18 juli 2017
9
Janny Meijer

Leuke activiteiten met collega's. Bedankt voor jullie bijdrage!!

8,5
Isabella

uitdagend spel met toffe begeleidster. Fantastische setting uitgekozen door organisatie. Aanrader!

Aalst
Moorddiner
18 juli 2017
9
Isabella

Uitdagend spel met toffe begeleidster. fantastische setting uitgekozen door organisatie. Aanrader!

18 juli 2017
9
V/D Vegte

uitstekend geregeld! erg leuk en actief/energiek uitje.

9,5
M. Biersteker

Wij hebben een top middag gehad. Dank jullie wel!!

8,5
Tess Bosch

Wij vonden het super! Top organisatie. Aan alles is gedacht!

9,5
J. Slicher

Goede begeleiding, gezellige avond. Voor herhaling vatbaar!

8
Desiree Heerdink

Escape in the city, top spel. Gezellig en lekker uitdagend. Zeker de moeite waard!

Delen