Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

10

Goed Foute Bingo

Kidz eiland

We vonden het gezellig! De muziekronde vonden wij het allerleukste!

10

80's / 90's quiz

Wendy

Superleuke quiz, leuke quizmaster, zeer spontaan! We hebben een leuke avond gehad

9

Foute Vrienden

Nick

Wij vonden het een leuk spel! Veel gelachen. Super bedankt!

10

Foute Vrienden

Ryan

Super spel! Lieke is een super begeleidster ze moet alleen meer bier drinken. Bedankt!

10

Moorddiner

Lynn

Top begeleider. Leuke opdrachten, goed in elkaar! Voor herhaling vatbaar!

Knokke
Moorddiner
30 april 2022
9

Moorddiner

Sarah

Bedankt voor de leuke avond. We hebben er enorm van genoten. Dit was een heel leuke toevoeging aan onze avond. De begeleider hielp ons goed als we even het spoor bijster waren. :-)

Brugge
Moorddiner
24 april 2022
10

Moorddiner

Ellen

Leuke activiteit, toffe locatie, lekker eten en top begeleiding!

Mechelen
Moorddiner
23 april 2022
9,5

Pubquiz

Aletta Wittenberg

Wij vonden het spel erg leuk en wij waren het winnende team! <3

Almelo
Pubquiz
22 april 2022
9

Moordlunch

Carolina

Super gezellig met je pokerface Stefano. Je laat niks los! Dankjewel voor vandaag!

Utrecht
Moordlunch
22 april 2022
10

Gek op Holland

Mirthe

Lieke je deed het super leuk! Het spel was echt lachen. Het was super gezellig. Bedankt!

9,5

The Hangover

Bram

Ontzettend leuke activiteit. De opdrachten zijn goed bedacht!

Brugge
The Hangover
17 april 2022
10

Moorddiner

De linnenhal

We vonden het een boeiend en doordacht goed spel!

Enschede
Moorddiner
12 april 2022
10

De Mannen tegen de Vrouwen dinerquiz

Monique Mostard

We hebben gisteren genoten van de Mannen tegen de Vrouwen!   Met dank en complimenten aan Marcel, die als gastheer ons perfect en met veel hilariteit door het spel bracht! We gaan snel weer bij jullie een avondje boeken!!

8

Secret Escape Game - Begeleiding op afstand

Cora Leushuis

Wij hebben ervan genoten is zeker een aanrader!

10

Foute Vrienden

Joep

We vonden het een heel leuk spel en begeleidster. Leuke interactie met mensen op straat nu dat gewoon weer mag. Top vrijgezellen feest gehad!

8

Pubquiz at home

Susan

Leuke vragen, kwaliteit van de app kan beter. Hadden regelmatig dat de afbeelding van de vraag ervoor er nog stond, terwijl er iets anders had moeten staan. Hierdoor het antwoord dus niet kunnen weten. Diversiteit van de vragen en opdrachten zijn wel leuk.

8,5

Cluedo

R.Breedijk

Heel leuk en goed georganiseerd uitje. Goed toepasbaar voor een zeer diverse groep! We hebben het erg naar ons zin gehad. Lucas heeft ons goed begeleidt!

Noordwijk
Cluedo
3 april 2022
10

De Mannen tegen de Vrouwen dinerquiz

Unitas

We hebben een super leuke middag gehad met Lieke. Leuke vragen en natuurlijk gewonnen door de vrouwen! Een echte aanrader voor een leuke middag!

9,5

Alles mag op vrijdag Quiz

Bart Holthuis

Het bewijs dat het leuk was zit hem in het feit dat we meer dan 2 uur op een hele creatieve wijze als volwassen bezig gehouden zijn met ogenschijnlijk kinderlijke spelletjes!

10

Wie ontdekt de Verrader?

Ilse Hansen

We hebben afgelopen zaterdag een wie ontdekt de verrader gedaan, georganiseerd door tb events . Is echt een aanrader om te doen met veel uitdaging en plezier. Begeleider Jormeny ( Jojo ) bedankt voor alles.

10

The Wedding Game

Chantal

Was super leuk om te doen voor een vrijgezellenfeest, lekker actief!

10

The Hangover

harold linders

Top dag gehad alles perfect geregeld en super begleiding van jullie Super bedankt 👍🏻👍🏻👍🏻

Venlo
The Hangover
27 maart 2022
9,5

Cluedo

Tessa van Loock

Leuk spel om de stad te ontdekken en tegelijkertijd creatief te zijn! 2 teams maakt het leuker en competitief dus echt leuk.

Antwerpen
Cluedo
27 maart 2022
9,5

Moorddiner

Slotboom tweewielers

Super leuk spel. Leuke en moeilijke opdrachten en interessant om te zien en te horen hoe iedereen het oppakt en hoe fanatiek iedereen was.

10

De Jongens tegen de Meisjes

Voetbalvereniging Kollum

Leuk spel om met een grote groep te doen. Het spel met de letters vonden we het leukste. Dankewol Lieke!

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen