Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

9

Moorddiner

Buvens lenni

Super leuke avond en goede begeleiding. Een gewoon diner wordt op deze manier veel spannender, leuker en interactiever. Een echte aanrader!

Hasselt
Moorddiner
20 juli 2019
9

The Wedding Game

Marieke Blokhorst

Super geregeld! Duidelijke uitleg, we hebben een geslaagde middag gehad

8

City Risk

Lodewijk Vrijgezel

Het was een gezellige middag. Turan heeft het goed geregeld!

Antwerpen
City Risk
20 juli 2019
7,5

Escape in the City

Teunard

Leuke tocht, goed geregeld en uiteindelijk een spetterende afsluiting. Bedankt voor alles!

8

Moorddiner

Iris

We hebben een super gezellige avond gehad onder vrienden. De begeleiding was super fijn. Tuuran was enthousiast en legde alles goed uit. De puzzels waren een uitdaging!

Antwerpen
Moorddiner
13 juli 2019
9

Moorddiner

Lisanne

Gezellige avond gehad! Leuk script, wat erg leuk was opgebouwd. Begeleiding was ook top.

8

Moorddiner

Demiroglu

Was prima geregeld!

Zwolle
Moorddiner
11 juli 2019
9

Allo Allo

Willy Van Laeken

Super dag gehad met voldoende afwisseling. Voor herhaling vatbaar!!

Gent
Allo Allo
11 juli 2019
10

Escape in the City

Flora Brouwer

Wat een gezelligheid. Super leuke dag gehad. Zeer leuke raadsels.

10

City Hunters

Romee Meijerink

Samen met 27 mensen ons personeelsfeestje hier gevierd! Leuk en actief!!

Zwolle
City Hunters
11 juli 2019
9

Cluedo

Nina Vinsot

Wij hebben een geweldige middag gehad!

Amsterdam
Cluedo
11 juli 2019
10

The Wedding Game

Corrie Soester

Superleuke ervaring voor een vrijgezellenfeest. Een echte aanrader!

8,5

Expeditie Robinson Diner

Christophe Kopen

Prettige middag gehad met de ploeg. Activiteit waar iedereen bij betrokken wordt. Daarna een heerlijk diner.

9,5

Escape in the City

Romke Hekstra

Super leuke ervaring. Complimenten aan de organisatie. Aanrader!!

10

De Buit

Eric Broens

We hebben fanatiek gespeeld. De spanning is oprecht! Een gezellige dag in Eindhoven gehad!!

Eindhoven
De Buit
8 juli 2019
9,5

Gps / City Gps tocht

Ilonka Roozemond

Op een zonnige juli middag een top event in Leiden gehad met ons top team!

10

City Hunters

Mariet Slabbers

Een aanrader! We hebben met ons damesvoetbalteam genoten!!

9

Escape in the City

Celine H.

Ideaal als vrijgezellen activiteit! Het was een spannende strijd tussen de 2 teams!!

9

The Hunt

Sandra

Super leuk, spannend en tof team uitje

Den Helder
The Hunt
8 juli 2019
9,5

The Hunt

Sarmi en Anna

Ik vond het echt leuk. Omdat we meer over de stad van Lochem hebben geleerd. Ik vond dat jullie het goed georganiseerd hadden. De uitleg was goed te volgen, Het was een duidelijke uitleg en ook een leuk actief spel. Het was ook leuk dat je kon strijden tegen je klasgenoten omdat je er fanatiek van wordt.

Lochem
The Hunt
8 juli 2019
9,5

Het Ultimatum

Laura Hendriks

Spannend interactief spel! De spelleidster legde het spel goed en duidelijk uit. Goed geregeld!

Breda
Het Ultimatum
8 juli 2019
8

City Hunters

Lisa

Een enthousiaste en duidelijke speluitleg! Helder en lekker vlot. Tevens een leuke afsluiting. Top leuk spel!

Zwolle
City Hunters
6 juli 2019
8,5

The Hangover

John Broelman

Ondanks de regen hebben we een top middag gehad met dit spel. Kan het iedereen aanbevelen!

Zwolle
The Hangover
6 juli 2019
9

Cluedo

Nina

Wij hebben echt een super leuke middag gehad! Een erg leuk en grappig spel en de begeleiding vanuit TB Events was grappig spontaan en goed geregeld!

Amsterdam
Cluedo
6 juli 2019
8

Citygame The Phone

Marc heusinkveld

Zeer leuk vriendenuitje, zeer goede communicatie met de organisatie. Goede begeleiding. Leuk om zo hardenberg te herontdekken.

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen