Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

9,5

Pubquiz

Maaike

We vonden de pubquiz leuk. Lieke heeft het erg goed gedaan. Ze was heel geduldig. Knap!

Almelo
Pubquiz
20 september 2021
9

Moorddiner

Familie Strijker

Leuk spannend en doordacht. Lieke was een enthousiaste en spontane “host” Zeker voor herhaling vatbaar!

Almelo
Moorddiner
18 september 2021
10

Escape in the City

TeamBride

Topactviteit. Perfecte middag voor de vrijgezellen :-)

Antwerpen
Escape in the City
18 september 2021
9

Moordlunch

Van der Beeken

Eens echt een leuke lunch met afwisseling van speurwerk en eten. Goed evenwicht. Moeilijkheidsgraad gemiddeld en plaats voor eigen creatieve inbreng. Leuke team activiteit waar we allemaal van genoten hebben.

Antwerpen
Moordlunch
18 september 2021
9

City Hunters

Abbasin Wardak

Harstikke leuke middag. Top geregeld!

Breda
City Hunters
14 september 2021
9

Wie ontdekt de Verrader?

Naomi Oranje

Super leuke opdrachten, echt een aanrader!

8,5

City Hunters

Ricardo Helderop

Fijn ontvangst. Fust is ook een leuke kroeg.

Rotterdam
City Hunters
14 september 2021
10

City Hunters

Adriaan Mudde

Aanrader voor iedereen. Je hebt een mega leuke dag, aardige mensen met een goede uitleg!

Rotterdam
City Hunters
14 september 2021
8,5

Escape in the City

H Haanepen

Leuk spel om met een groep in de stad te doen

9

City Hunters

Menno Goedhart

Geweldig uitje in het vrijgezellenfeest!

Maastricht
City Hunters
14 september 2021
9,5

Moordspel

M Blom

Super gezellige avond met leuke behulpzame begeleiding

Utrecht
Moordspel
14 september 2021
9

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel

Y Hully

Top begeleider, enthousiast en geduldig

8,5

Cluedo

B Andringa

Leuke activiteit, hebben genoten!

Leeuwarden
Cluedo
14 september 2021
10

Gooische Vrouwen

Tim de boer

Was gezellig!

Borne
Gooische Vrouwen
11 september 2021
10

De Verraders Outdoor

Leonardo Brambilla

Very good app, funny activities and great explanation from the trainers. To do it again ;)

8,5

Moordtocht CSI Coldcase

Veerle

Leuke tocht in brugge! Goeie uitleg, jammer genoeg niet gewonnen!

9

City Hunters

Esther Meijer

Erg leuk en uitdagend spel! Leuke begeleiding, goed georganiseerd.

Den Bosch
City Hunters
3 september 2021
9,5

Wie is de Rat?

Marlie Heuvel

We hebben het super gezellig gehad. De spelleidster brengt het enthousiast!

Oldenzaal
Wie is de Rat?
3 september 2021
9

Kolonisten van Catan

Laura Mijnster

Leuk spel, veel plezier gehad

8,5

The Wedding Game

Bernadette Thijssen

Superrrrrr!

Nijmegen
The Wedding Game
3 september 2021
9

Escape Dinner Room Spel

Ilse Voorhorst

We hebben een topavond gehad!

10

Wie ontdekt de Verrader? aan tafel

Karin Schutten

Op het laatste moment, 2 dagen van tevoren, wegens afzegging van een ander evenementenbureau toch nog een fantastische avond gehad doordat TB Events wel kon! Fantastisch!

9

Moorddiner

Inge Winter

Gezellige activiteit, leuke afwisseling zo tijdens het eten. Niet te ingewikkelde spelletjes

Utrecht
Moorddiner
3 september 2021
9

City Hunters

Kim Snelders

Vreselijk gelachen

Alkmaar
City Hunters
3 september 2021
9,5

The Wedding Game

Thea

Superleuke activiteit, zeker als bride to be!

Oldenzaal
The Wedding Game
3 september 2021

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen