Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

9

De Slimste Mens op een locatie naar keuze

corine elbers

We hebben een hele leuke tijd gehad met onze host Yvette.  Dank voor de spelleiding!

9,5

Escape in the City

PK Ingel

Prima organisatie, keurig op tijd en goede uitleg. Ook de opvang na terugkomst was uitstekend!

9

Company IQ Test met quizmaster op afstand

Susanne

Wat een leuke quiz! Yvette een enthousiaste host, top.

8

80's/ 90's Quiz met quizmaster op afstand

Willem tM

Enkel dubieuse vragen maar wel leuk

9,5

Moordspel

Roger Berger

Super leuke ervaring om dit online te doen! Goede host en vanuit zoom prima contact met alle deelnemers. Aanbevelingswaardig!

Utrecht
Moordspel
17 maart 2021
10

Wie ontdekt de verrader? at home

Saskia

We hebben samen met de actieve leden van onze studievereniging Facilitas een heel leuk uitje gehad met de online Wie ontdekt de verrader? Het was erg gezellig met leuke spellen en goede begeleiding van Yvette!

10

Party at Home

Sara

Wij hebben het familie party spel gespeeld, het was heel erg leuk! We hebben er wel 3 uur over gedaan ipv de gestelde 1,5 uur. Maar zeker een aanrader ook met grotere kinderen.

Arnhem
Party at Home
11 maart 2021
8,5

De Casinoroof

Rob Foks

Leuk spel. Alleen filmpjes zijn moeilijk te zien en dan klikje te snel door en kun je niet terug hierdoor wat punten laten liggen. Verder zat het leuk in elkaar. Het was voor ons de eerste keer.

9,5

Gek op Holland Quizmaster op afstand

René de Ponti

Super leuke quiz!

9

Escape Room

Mirjam

Vandaag online in twee teams Prison escape gespeeld. Ontzettend van genoten, m.n. dankzij de goede voorbereiding vanuit de organisatie van TB Events. Top geregeld!

8

Pubquiz op afstand

Joan van Leeningen

Wat was dit leuk!!!!!!!!! Fantastisch leuke avond gehad!

9,5

Pubquiz op afstand

Coby Hartman - Spoelstra

Een erge leuke quiz gespeeld met een leuke quizmaster. En dat ik ook nog gewonnen heb, dat was helemaal een verrassing.... Heel erg genoten! Top!

9,5

Pubquiz

Ilona van Daalen

Het was een leuke quiz met mooie vragen voor elk wat wils

Arnhem
Pubquiz
2 maart 2021
9,5

Pop Quiz met quizmaster op afstand

Gwenda

Yvette heeft de quiz erg leuk begeleid, incl leuke grapjes ect tussendoor. Heel leuk!

9,5

La Casa Del Dinero at home

Jeannette Boer

Wij hebben hem vandaag gespeeld en het was super leuk! top spel! We hebben ervan genoten. Bedankt :)

9

Jacht op de maffia (kids)

Melanie

We hebben met z'n tweeën dit spel gespeeld. Super leuk! 1,5 uur bezig geweest. Het heeft wel wat weg van Pokemons vangen, maar met vragen.

10

De Casinoroof

L. Siemons

Goede ervaring met dit bedrijf. De escaperoom zit goed in elkaar naar mijn mening.

Haarlem
De Casinoroof
25 februari 2021
10

Pubquiz op afstand

Gerdien van Der Blok

Samen met collega's de pup quiz op afstand gespeeld. Super leuk om te doen, de begeleider deed het super. Via de zoom verbinding was het erg leuk om mijn collega's weer te zien. Bedankt Tb Events!

Assen
Pubquiz op afstand
10 februari 2021
8

Pubquiz at home

Ilonka Schutte

Ik vond de pubquiz leuk, maar vervelend dat de tekstbalkjes van de vorige vraag soms nog over de volgende vraag heen staan, zodat je die niet kunt lezen.

Alkmaar
Pubquiz at home
1 februari 2021
9

Jacht op de maffia (kids)

Marleen

We hebben vandaag de kinder escaperoom gedaan. FANTASTISCH! Jacht op de maffia. Hele middag buiten aan het speuren geweest naar goudstaven en diamanten in onze eigen wijk. De vragen waren wat moeilijk maar samen met een volwassene wel te doen. Zeker een aanrader!

10

Escape Room

B. Jansen

Een erg leuk spel om thuis te doen! Super goed doordacht en de puzzels zijn echt goed te doen. Wel zouden wij wat meer dingen online doen, omdat het anders zonde is van het papier en de inkt. Voor de rest niks op aan te merken! Ook fijn dat het in je eigen tempo kan, waardoor je tussendoor eventueel een pauze kunt inlassen. Top gedaan!

Enschede
Escape Room
28 januari 2021
9,5

La Casa de Dinero

Sarina

Erg leuk spel, hele leuke opdrachten om samen thuis te doen!

9

De Slimste Thuis

Miriam

Het was heel leuk om als gezin (één team) deze quiz te doen. Wij hebben ook het een en ander geleerd, dus dat is mooi meegenomen. Vragen waren soms best pittig, maar met twee dochter van 20 en 22 jaar, kwamen wij een heel eind. Goed voor tweeënhalfuur plezier.

Den Haag
De Slimste Thuis
23 januari 2021
9

De Casinoroof

The animals

Super leuk om te doen in de Corona periode met familie of vrienden. Leuk als afwisseling. Het spel is leuk & ook voor de slimmeriken goed opgezet, zo kan iedereen mee doen. Wij kunnen het absoluut aanraden.

Utrecht
De Casinoroof
21 januari 2021
10

Pubquiz

Jeanet

Leuke avond gehad met de Pubquiz in Coronatijd Wij waren met 5 personen. Waar voor je geld.

Groningen
Pubquiz
20 januari 2021

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen