Heeft u onlangs deelgenomen aan een van onze activiteiten? Dan stellen wij het zeer op prijs als u uw ervaringen met ons en andere geïnteresseerden wilt delen.

Bericht plaatsen

8,0

Al onze reviews

8

Het Kerst Mysterie - Lunch

Nino Uiting

Stuk vermaak tijdens een lunch op een zeer interessante manier. Spel zat goed in elkaar!

10

De Pelgrimscode

T. Adriaansen

Het was een mooie ervaring om elkaar ongedwongen in een relaxte sfeer een beetje beter te leren kennen.

Apeldoorn
De Pelgrimscode
17 september 2019
10

Goed Foute Bingo

Hugo

Fantastisch mooie vrouw, die het ook nog eens leuk organiseert. Met een biertje erbij is het prima vertoeven. Bedankt Lieke!

Appingedam
Goed Foute Bingo
15 september 2019
8

Pubquiz

Miranda

Het was super gezellig, presentatie echt top!

Zoetermeer
Pubquiz
14 september 2019
10

The Wedding Game

Louisa vos

leuk Spel goed voor je conditie Stefáno legt alles goed uit en doet leuk mee

Zoetermeer
The Wedding Game
14 september 2019
10

The Hangover

Vincent

Het was waanzinnig! Echt geweldig! Leuke opdrachten en veel gelachen. Lieke bedankt!!

Brugge
The Hangover
14 september 2019
9

Escape in the City

Kay rohmann

Geweldige ervaring! Goede begeleiding!

Hasselt
Escape in the City
14 september 2019
8

HELP, de Kerstman is ontvoerd!

Ramon de Hokken

Leuk stadsspel gedaan met wat gezellige collega's :)

8

Levend Monopoly

Marc

Na een introductie van het spel met een biertje erbij gezellig met een deel van het team op pad geweest in Den Haag. Achteraf, na het uitreiken van de prijs, gedineerd bij de Haagsche Kluis. Aanrader!

Den Haag
Levend Monopoly
12 september 2019
8,5

City Hunters

Eva

Bedrijfsuitje met 18 personen gehad. We werden in 4 teams gesplitst: 2 teams van speurders en 2 teams van boeven. We moesten elkaar achtervolgen. We hebben het hele centrum van Den Haag drie keer doorkruist! De opdrachten waren duidelijk en leuk om te doen. Ontvangst door TB Events was helemaal prima.

Den Haag
City Hunters
12 september 2019
10

Gek op Holland

Debbie Malestein

We hebben een onwijs gezellig bedrijfsfeest gehad met als klapper de "Gek op Holland" quiz onder leiding van 2 enthousiaste meiden! Iedereen werd enthousiast en deed fanatiek mee, echte aanrader!

Zeewolde
Gek op Holland
7 september 2019
8

City Hunters

Scope

Nette, spontane jongen die het spel goed uitlegt en goede tips geeft. Spel was leuk, spannend en beide teams hebben gelijke kansen. Goed geregeld

Maastricht
City Hunters
7 september 2019
9

Escape in the City

Mario & the bro's

Its me Mario. Mijn vrienden hebben mij goed verrast voor mijn vrijgezellenfeest. Ik vond het een leuk spel!

8

Moordlunch

Peter Van den Brande

Vlotte begeleiding, intrigerend verhaal, uitdagende spelletjes en kleurrijk materiaal voor een plezante middag!

Antwerpen
Moordlunch
6 september 2019
8,5

Escape in the City

Ellen

Leuke teambuilding, goed georganiseerd, aangename spellijder (geen typfout ;)), mannen kunnen uiteraard niet winnen zonder zeuren :-D!

8,5

The Wedding Game

Lieke Godschalk

We hebben een hele leuke, gezellige middag gehad. Goed georganiseerde activiteit. Top! Bedankt.

Deventer
The Wedding Game
5 september 2019
10

Moorddiner

Lisa

Maikel bedankt!! Jij wist als "king-on-the-rock" ons hele vrouwen vrijgezellen groepje goed te begeleiden! Maikel Rocks!!!

Deventer
Moorddiner
5 september 2019
9

The Wedding Game

Tamara Jansen

Goed geregeld spel, leuk spel voor vrijgezellenfeest! Echt super!!

Arnhem
The Wedding Game
5 september 2019
10

Kroongetuige

Maddy Maasland

Heel erg bedankt voor de leuke dag! Erg spannend en uitdagend spel. Perfect!

Den Bosch
Kroongetuige
5 september 2019
8

Pop Quiz

Mike

Leuk om te doen en veel afwisseling tussen de verschillende muziek stijlen. Jammer dat het programma op een gegeven moment vast liep. Verder goed geregeld, een aanrader1

Alkmaar
Pop Quiz
31 augustus 2019
9,5

Jachtseizoen

Smooth criminals

Jachtseizoen was leuk en gezellig, hoewel we uit handen van de jagers zijn gebleven helaas niet gewonnen .

Alkmaar
Jachtseizoen
31 augustus 2019
9,5

Foute Vrienden

Teun

Leuke activiteit om met vrienden een middagje elkaar voor gek te zetten.

Zwolle
Foute Vrienden
31 augustus 2019
9

City Game The Target

Jeffry

Fijne dag

Gent
City Game The Target
31 augustus 2019
9,5

Moorddiner

yvonne

Heel leuk spel. Tussendoor eten was ook echt super fijn. Zeker voor herhaling vatbaar

Enschede
Moorddiner
30 augustus 2019
9,5

Allo Allo

Eveline

Leuke, vriendelijke begeleiding, fijne activiteit

Hasselt
Allo Allo
29 augustus 2019

TB Events maakt gebruikt van Cookies

Je weet dat ze er zijn: cookies! Geef per categorie jouw keuze voor het gebruik van cookies aan. Wij hebben de cookies van Google Analytics volledig geanonimiseerd en daarom mogen wij die plaatsen zonder toestemming. In onze Privacyverklaring kan je hier meer over lezen.

Wil je de beste website ervaring? Vink dan alle vakjes aan. Ben je per ongeluk op onze website gekomen of heb je een hekel aan op jou afgestemde informatie? Laat ze dan uit staan.

OK
Delen