Leer elkaar anders kennen tijdens het teamuitje

Amsterdam, de stad waar alles kan! En dat geldt ook voor jullie teamuitje. Heeft het team iets te vieren en een gezellig uitje verdiend? Zijn er wat wisselingen geweest en is beter samenwerken een doel? Wat de wensen ook zijn, met het team op pad in Amsterdam staat garant voor een leuke dag. Wij bieden je volop mogelijkheden en nemen je graag veel organisatie uit handen.

Amsterdam: hotspot van Nederland

Varen door de Amsterdamse grachten, slenteren door de negenstraatjes, karakteristieke panden bekijken of genieten van de duiven op de Dam. Amsterdam biedt dit alles, maar nog veel meer. Wil jij voor je team een echt bijzonder teamuitje regelen? Dan is Amsterdam als hotspot een goede keuze. Het enige dat je nog nodig hebt…is een waanzinnige invulling van de dag of avond met het team. TB Events helpt je graag verder.

Jullie teamuitje in Amsterdam

In een stad als Amsterdam is van alles mogelijk. Daarom bieden wij een ruime keuze aan teamuitjes. Je kiest altijd iets dat goed past bij je wensen, wat het doel van het teamuitje is en het budget. Wil je vooral dat het luchtig en gezellig is? De ‘Alles mag op vrijdag Quiz’ zorgt onherroepelijk voor een lachwekkende strijd tussen collega’s. Zijn jullie een sportief team dat graag wat actiefs doet? Kies dan bijvoorbeeld voor ‘Archery Tag’, waarbij je elkaar met (foam) pijlen beschiet na een uitgebreide instructie. De invulling van jullie teamuitje kies je zelf: een lekkere lunch, gezellig dineren of tussendoor wat drankjes…het kan allemaal.

Komen jullie Amsterdam ontdekken?

Ben je enthousiast over de teamuitjes in Amsterdam? Maar vind je het lastig te kiezen en het goed in te vullen voor het team? Neem dan contact met ons op, we geven graag persoonlijk advies. Wil je weten wat een teamuitje in Amsterdam gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen    Bekijk ons volledige uitjes aanbod

Delen