De Verraders aan tafel

De Verrader aan tafel!

Speel dit spel van manipulatie en verraad gewoon aan tafel. Samen met jouw team ga je dit avontuur aan en strijden jullie voor zo de winst. Tijdens verschillende uitdagende missies en originele opdrachten zijn er zilverstukken te verdienen. De ultieme test voor jullie inventiviteit en samenspel.
Maar niet alle teamleden spelen een eerlijk spel. Een aantal personen in jullie midden dragen een geheim met zich mee, dit zijn de verraders! Zij zullen teamleden op slinkse wijze elimineren. Gelukkig kan de rest van het team hier een stokje voor steken. Doorzien jullie op tijd deze grote leugen of zijn de verraders jullie te slim af? En wie gaat er met de prijzenpot vandoor?

De Verrader aan tafel heeft dé ingrediënten voor een spannend en succesvol uitje!

Wat staat je te wachten tijdens De Verrader aan tafel?

We starten rustig met een kopje koffie, thee, fris, wijn of een biertje. Kijk elkaar nog één keer diep in de ogen aan, hierna zal het namelijk nooit meer hetzelfde zijn. Vervolgens zal onze spel begeleider jullie tijdens een uitgebreide briefing voorzien van alle ins en outs van het spel. We maken een evenredige teamindeling en wijzen de verraders aan. Bepaal de juiste strategie en ga de strijd aan tussen goed en kwaad. Ontmasker de Verrader tijdens een bittere en heroïsche strijd. Wie gaat er op het einde van het spel met de zilverstukken naar huis?

 

Meer lezen

De Verraders aan tafel


Vanaf 8 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Diner
Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Materialen

Reviews

9
Petra Prinsen

We hebben een geweldige avond gehad en werd super geleid door Sil. Hij nam de tijd om alles goed uit te leggen. We werden tijdens het spel steeds fanatieker. De service bij het kannetje liep aan het begin stroef. Later op de avond ging het beter.

Amersfoort
De Verrader aan tafel
16 september 2023
9
Josefienne

Met ons bedrijf de verraders gespeeld in Utrecht, collega's werden bloed enthousiast en hebben zich goed vermaakt! Het diner was ruim voldoende en goed na smaak.

Utrecht
De Verrader aan tafel
26 januari 2023
Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen