Citygames Amsterdam

Verrassende spellen met vrienden of collega’s

Zoek je een leuke invulling van een bedrijfsuitje, teambuilding dag of bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest? Ga dan de stad ontdekken tijdens het spelen van een citygame. Een verrassende manier om de stad door te lopen, waarbij er altijd een vorm van competitie ontstaat. Wie gaat er met de winst vandoor?

Bruisende locatie Amsterdam

Natuurlijk is Amsterdam een perfecte locatie voor het spelen van een avontuurlijk spel met je vrienden of collega’s. Jullie ontdekken samen historische plaatsen in de stad tijdens een GPS tocht, of zoeken de verrader langs de Amsterdamse grachten. En is het tijd voor pauze? Strijk dan neer in een van de vele gezellige cafés van de stad. We helpen je optimaal te genieten van het uitje, ook lunch of diner is indien je wenst inbegrepen. We helpen je graag om alles te organiseren.

Favoriete Citygames in Amsterdam

We bieden je in Amsterdam een hele reeks citygames. Kijk dus wat past bij jullie groep collega’s of vrienden. Er zijn interactieve varianten, cryptische spellen en GPS routes. Het uitje is volledig verzorgd, we nemen je zo veel organisatie uit handen. Klinkt dat goed? We zetten onze populairste citygames voor je op een rij:

Komen jullie Amsterdam ontdekken?

 

Ben je enthousiast over de teamuitjes in Amsterdam? Maar vind je het lastig te kiezen en het goed in te vullen voor het team? Neem dan contact met ons op, we geven graag persoonlijk advies. Wil je weten wat een teamuitje in Amsterdam gaat kosten? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan.

Offerte aanvragen    Bekijk ons volledige uitjes aanbod

Delen