Geniet van een leuk uitje met de hele groep

Er zijn allerlei redenen om er eens met een groep op uit te gaan. Is jullie vriendin 40 geworden? Gaat jullie teamgenoot binnenkort trouwen? Of heeft jullie bedrijf iets te vieren? Een goed georganiseerd uitje is dan zeker een aanrader. Of de groep nou groot of klein is, wij helpen je graag verder. Zo hoef je niet alles zelf te organiseren en kan je rekenen op een geslaagde dag of avond.

Utrecht: stad met een rijke historie

Heb jij Utrecht al ontdekt? Deze oude stad heeft een rijke historie, wat je overal terugziet. Bekend is natuurlijk de Domtoren, maar je vindt ook allerlei winkels en restaurants in de gezellige binnenstad. En heb je de kleine grachtjes al gezien, waar je ’s avonds zo lekker van een drankje kan genieten? Doordat er zoveel te zien en te doen is, is Utrecht een prima startpunt voor allerlei activiteiten.

Jullie groepsuitje in Utrecht

Is Utrecht de stad waar jullie gaan neerstrijken? Dan heb je alvast een keuze gemaakt, een hele goede. Ons aanbod in deze stad is enorm, van spannende spellen voor de hele groep, sportieve activiteiten en ontzettend grappige quizzen. De invulling van jullie dag of avond hangt helemaal van jullie eigen wensen af. Mag het competitief zijn, gaat het vooral om de gezelligheid en wat is het budget van de groep? Wij zorgen er voor dat iedereen met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Wat dacht je bijvoorbeeld van deze groepsuitjes in Utrecht:

  • Workshop drone vliegen
  • Escape in the City
  • Help de directeur is ontvoerd
  • The Hangover
  • De Erfenis

Advies over uitjes in Utrecht nodig?

We helpen je graag om een keuze te maken uit ons aanbod. Grote of kleine groepen, wij hebben er ervaring mee. Voorop staat altijd dat jullie een waanzinnige dag beleven. Neem daarvoor contact met ons op. Heb je een keuze gemaakt en wil je de kosten graag inzien? Vraag dan alvast een offerte aan.

Offerte aanvragen    Bekijk ons volledige uitjes aanbod

Delen