Ga voor ontspanning of actie met collega’s

Er een dagje of avond op uit in Groningen met collega’s? Dat klinkt goed! Is iedereen binnen het bedrijf uitgenodigd voor ontspanning en plezier? Of kiezen jullie voor teambuilding en actief bezig zijn? Onze bedrijfsuitjes zijn er in alle soorten en maten. Gezellig, goed voor de onderlinge contacten én tot in de puntjes verzorgd. We vertellen je graag meer.

Er gaat echt niets boven Groningen

De Olle Grieze beklimmen, slenteren en shoppen in de Folkingestraat en natuurlijk neerstrijken in een van de heerlijke kroegen aan de Grote Markt. Hebben jullie studentenstad Groningen al ontdekt? Een perfecte uitvalsbasis voor jou en je collega’s om een gezellige dag of avond te beleven. Je vindt er bijna alles wat je nodig hebt en de rest….verzorgen wij!

Jullie bedrijfsuitje in Groningen

De keuze aan bedrijfsuitjes in Groningen is enorm. Wij bieden voor ieder wat wils, helemaal afhankelijk van de interesses, doel van het bedrijfsuitje en natuurlijk het budget. Alles is mogelijk, zo kies je bijvoorbeeld zelf of jullie voor of na de activiteit nog samen gaan eten. We zetten alvast een paar populaire bedrijfsuitjes in Groningen voor u op een rij:

  • Help de directeur is ontvoerd
  • De mannen tegen de vrouwen
  • Moorddiner
  • Wie ontdekt de verrader?
  • Ranking the company
  • Hunted

Komen jullie Groningen ontdekken?

Heb je onze bedrijfsuitjes al bekeken, maar weet je nog niet wat het beste bij je bedrijf past? Neem dan contact met ons op, we geven je graag persoonlijk advies. Ben je er al uit? Vraag dan gratis en vrijblijvend een offerte aan voor jullie bedrijfsuitje.

Bekijk ons volledige uitjes aanbod

Delen