Neem je team mee, weg van de werkvloer

Is jouw team toe aan een gezellig uitje? Even iets anders dan de dagelijkse werkzaamheden. Gewoon plezier maken, elkaar beter leren kennen en samen een activiteit ondernemen? Dan is het ideaal om eens een teamuitje in te plannen. Misschien willen jullie werken aan doelen, of gewoon ontspannen. Wij bieden activiteiten in allerlei vormen, kijk dus wat past bij jullie wensen.

Nijmegen: gezellige studentenstad

Nijmegen is een van de oudste steden van ons land. Je vindt er dan ook een rijke geschiedenis, die je bijvoorbeeld terugziet in een aantal nog bestaande ruïnes. Als echte studentenstad leeft het altijd in Nijmegen. Sla dan ook zeker de kroegen niet over en geniet van het culinaire karakter van de stad. Wil jij je team eens echt verrassen? Plan dan een uniek teamuitje voor ze in, waarbij alles verzorgd en geregeld is.

Jullie teamuitje in Nijmegen

Aangezien de stad zo veelzijdig is, hebben wij ook een veelzijdig aanbod voor je. Jouw wensen, doelen en budget voor het teamuitje zijn leidend. Willen jullie samen een mysterie oplossen en de communicatie verbeteren? Dan is ‘Beat the Box’ een mooie uitdaging. Het spel ‘De Pappenheimers’ is ook altijd een succes, waarin teams het tegen elkaar opnemen. En zoeken jullie vermaak tijdens een heerlijk diner? De ‘Jongens tegen de meisjes dinerquiz’ staat garant voor veel lol.

Kom lachen en ontspannen in Nijmegen

Ons aanbod is groot, aarzel dus niet om advies te vragen. Neem daarvoor even contact met ons op. Heb je een keuze gemaakt en wil je de kosten in kaart brengen? Vraag dan direct een offerte aan.

Offerte aanvragen    Bekijk ons volledige uitjes aanbod

Delen