Coronaproof uitje

Corona proof uitjes

Een Evenementenbureau in Corona tijd, leuk is anders. Maar dat geldt net zo voor de rest van de wereld. Het is een lastige periode, maar toch weet TB Events het maximale eruit te halen. Bij alles wat we momenteel doen, kopen of verkopen dient vermeld te worden dat het Corona proof is. Zo ook onze uitjes.

TB Events heeft in de laatste maanden een compleet nieuwe Corona proof categorie uitjes bedacht. Alle activiteiten in deze categorie kunnen op een veilige manier gespeeld worden.

Ten tijde van het uitbreken van de crisis werden bij TB Events de creatieve koppen direct bij elkaar gestoken. Direct werd er geschakeld en wist dat er Corona proof uitjes moesten komen. Men moest op afstand van elkaar de opdrachten tijdens de spellen kunnen spelen.

Niet veel later was de complete webpagina in de lucht met alleen maar Corona proof uitjes. TB Events kan uw event dus zelfs in deze crisistijd tot een succes brengen. Uiteraard zal het anders dan anders zijn. Men moet afstand van elkaar houden en soms dienen de quizzen zelfs online gespeeld te worden, met een quizmaster op afstand.

TB Events heeft alle middelen en mensen in huis om deze uitjes op een veilige manier te laten plaatsvinden. We hebben hierin 2 verschillende categorieën.
We hebben spellen die geheel vanuit huis gespeeld kunnen worden, daar heeft u ons verder niet voor nodig. U koopt bij ons het spel van uw keuze. Die kunt u thuis, in uw eigen veilige omgeving, spelen met behulp van een code die u van ons ontvangt. Een geheel Corona proof uitje dus.

Daarnaast bieden we ook spellen op afstand aan. Deze spellen zijn ook geheel Corona proof. Met jullie bedrijf kun je op deze manier toch aan een stukje teambuilding doen. Wij presenteren de Gek op Holland (of iedere ander spel) op afstand, onze professionele quizmaster is net zo enthousiast als dat we met zijn alleen in de kroeg zitten, alleen nu op afstand.

 

Delen