Voetbalarrangement bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Voetbalarrangement, het ultieme groepsuitje voor voetballiefhebbers.

De grootste sport van Nederland verdient een eigen evenement. Iedereen met een voorliefde voor voetbal zit bij ons dus eerste rang. Gedurende dit oergezellige groepsuitje maak je kennis met de sport in al zijn facetten. We hebben een uitgebreid programma voor je in petto, waarbij ervaring en vaardigheid absoluut geen must zijn.

Wat staat je te wachten tijdens het Voetbalarrangement?
De kick off: hier krijgt je team uitleg over de verschillende onderdelen die jullie gaan doorlopen. Dan kleed je jezelf om en ga je het veld op. Zeg maar gerust ‘veldje’, want we gaan Pool voetballen dat wordt lachen, gieren, brullen. Zie het maar als een hilarische warming up, want lopen is er absoluut niet bij!

Nu je warm bent, ga je kennis maken met Voetbal Darts. Ben jij de Michael of Raymond van het Voetbal Darts?! Na dit onderdeel geven we ruim baan aan de spierballen in de groep en gaan we bubbelballen! Bubble voetbal is het maffe spel waarbij je tegenstander de andere kant van het veld op beukt! Het leuke hieraan is dat je er niets van voelt en dat het ongevaarlijk is. Je kunt dus elkaar ongecontroleerd te lijf gaan. Deze originele manier van ‘netwerken’ zorgt gegarandeerd voor een dikke dosis plezier.

De derde helft: Terwijl je bijkomt van de inspanning wordt het winnende team van de dag bekend gemaakt.


Voetbal Clinic
De Voetbal Clinic duurt ongeveer 2,5 uur  voor groepen vanaf 15 personen.

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte

Meer lezen

Voetbalarrangement


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

10
Daan letzsr

Chris heeft alles tot in de puntjes geregeld, quizmaster op z'n best! Alles onder controle met een grote groep, prima gedaan!

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen