Vivencia Dinnershow bij De Smidsein Hilversum

Vivencia staat voor beleving, iets wat u vanavond optimaal zult meemaken.
 
Een dinnershow, zoals een dinnershow bedoeld is. Een zanger/presentator, een zangeres, een prachtig showballet, zeer veel glitter & glamour meer dan 150 kostuums, razendsnelle metamorfoses en een feest van herkenning, dat is wat Vivencia zo bijzonder maakt!
 
Een stijlvolle opening, gevolgd door een mysterieus spel van licht, muziek en…monniken. Onder de habijten van de monniken gaat een spetterend showballet schuil. Na deze “glamour opening” nemen de vocalisten het over en heten uw gasten van harte welkom.
 
Wat staat je te wachten tijdens de Vivencia Dinnershow? 
Na het voorgerecht neemt de cast u mee in de wereld van “glitter & glamour” u zult zich op Broadway wanen, te gast zijn in Las Vegas en een bezoek aan de Moulin Rouge in Parijs mag niet ontbreken. Liza Minelli, Michael Bublé en Shirley Bassey, zijn zomaar een aantal namen die de revue zullen passeren.
 
In het tweede grote showblok zullen de groten der aarde ten tonele verschijnen zoals;
Tom Jones, Buddy Holly, Robbie Williams, ABBA enAretha Franklin . Maar ook een fantastische  Motown medley met Diana Ross, Michael Jackson en The Four Tops. Ter afsluiting van dit show blok een opzwepende Latino Medley met Ricky Martin, Jennifer Lopez en Gloria Estefan.
 
In het laatste show blok barst het feest pas echt los. Grease, Tina Turner,  Elvis Presley en de Blues Brothers,…ze zijn er allemaal. U zult versteld staan van de gelijkenissen met de originele artiesten. Geniet van dit eenmalig concert van zoveel wereldsterren en van dit feest van herkenning. Vanzelfsprekend kunnen wij deze show uitbreiden, aanpassen, voorzien van extra acts en/of thema’s (bijvoorbeeld kerst) Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. De Vivencia Dinnershow kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland verzorgd worden. 
 
Wat zijn de kosten voor de Vivencia Dinnershow?
De prijs is gebaseerd op minimaal 60 deelnemers. Inclusief een heerlijk diner. Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 75 personen ontvangen een aangepaste offerte. 
 
Meer lezen

Vivencia Dinnershow


Vanaf 60 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 4 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Diner
Prijs is inclusief btw
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Materialen
De Smidse in Hilversum

De Smidse in Hilversum

Restaurant de Smidse is gevestigd in het karakteristieke pand aan het Wagenmakersplein. Zoals de naam al doet vermoeden bent u te gast in een voormalige smederij die de bevolking van Hilversum in vroegere tijden voorzag van smeedwerk. Al geruim 33 jaar smeden we heerlijke gevarieerde gerechten voor iedereen. 

Ons restaurant voert een uitgebreide kaart voor lunch en diner met een goede prijs-kwaliteit verhouding in een prettige ambiance. Ook voor een kop koffie met gebak of een borrel met een hapje kunt u uitstekend bij ons terecht. 

Op reservering kunt u genieten van een heerlijke High tea bij de Smidse. De High tea bestaat uit: Sandwiches, scones, slagroom, friandises, stukje taart, stukje quiche, verse jus dórange, pot thee (smaken naar keuze), Pain aux raisen en een chocolade croissant.

Hilversum

Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.

Terwijl in 's-Graveland zich al rijke Amsterdammers vestigden in de 17e eeuw, gebeurde dat in Hilversum pas na de aansluiting op het spoorwegnet in 1874. In 1882 werd de aanleg van een stoomtram naar Laren, Naarden, Muiden en Amsterdam voltooid, die de naam de Gooise Moordenaar kreeg, vanwege een aantal dodelijke ongevallen. Deze tram liep tot 1947. De spoorweg trok onder meer de rijke families Brenninkmeijer (eigenaren van C&A), en de aan hen verwante Gockels. Een andere bekende familie in Hilversum waren de Wortelboeren. Mede door deze families kreeg Hilversum langzamerhand een overwegend katholiek signatuur. Dat leidde tot de bouw van de grote neogotische Sint-Vituskerk voor 1800 mensen, ontworpen door P.J.H. Cuypers, in 1892. Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten, na de Tweede Wereldoorlog gevolgd door de televisie. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.

Hilversum
Delen
Ook dit uitje doen