The Wedding Game Mannen bij Café Restaurant Het Postkantoorin Goes

Een vrijgezellenfeest moet vooral waanzinnig gezellig zijn. In teams gaan jullie op pad om de dag te redden! Via je telefoon krijg je door waar je een taart, ringen, auto en alle andere zaken kunt vinden om de bruiloft te redden! Heel veel plezier staat op het programma. Jullie vrijgezel en de rest van de club zijn ‘hot and happening’ vandaag! Meer lezen

The Wedding Game Mannen


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Café Restaurant Het Postkantoor in Goes

Café Restaurant Het Postkantoor in Goes

In het voormalige Postkantoor van Goes – het Rijksmonument uit 1890 op de hoek van de Grote Markt - bevindt zich Amadore Café Restaurant Het Postkantoor. De ruime opzet, met de hoge plafonds, industriële afwerking, de enorme bar, leestafel en fauteuils maken Het Postkantoor dé plek in het centrum van Goes waar stads en huiselijk in allure samenkomen. Met eenheerlijk terras aan de Grote Markt, maar ook een unieke TerrasTuin aan de achterzijde! 

Regelmatig is het podium gevuld met muzikanten; van Salsa tot Jazz, van Nederlandstalig tot HipHop. Grenzeloos Goes!

Goes

Goes is een stad op het schiereiland Zuid-Beveland, centraal gelegen in de Nederlandse provincie Zeeland.
Goes is tevens de hoofdplaats van de gelijknamige gemeente Goes.

In 1572 nemen de Spanjaarden de stad in, de op dat moment heersende gouverneur van Walcheren (in naam van Willem de Zwijger), Jerome Tseraerts onderneemt met Engelse huurlingen een poging de stad te heroveren. Dit werd geen succes door voedsel- en munitietekorten en de belegering werd ontbonden. In 1577 verlaten de Spaanse troepen die op dat moment de stad bestuurden Goes, en de stad werd door Prins Maurits van Nassau ingenomen. Deze laat een verdedigingsgordel om Goes aanleggen die tegenwoordig nog gedeeltelijk aanwezig is. In de eeuwen hierna speelt Goes geen belangrijke rol behalve die van agrarisch centrum van Zuid-Beveland. In 1868 krijgt Goes een treinverbinding. Dit leidt echter niet zoals bij veel steden tot industrialisatie. De economie blijft zich richten op dienstverlening en distributie. Eveneens blijft de agrarische sector een belangrijke rol spelen tot de dag van vandaag.

Goes
Delen
Ook dit uitje doen