The Wedding Game Mannen bij De Kaaihofin Genemuiden

Een vrijgezellenfeest moet vooral waanzinnig gezellig zijn. In teams gaan jullie op pad om de dag te redden! Via je telefoon krijg je door waar je een taart, ringen, auto en alle andere zaken kunt vinden om de bruiloft te redden! Heel veel plezier staat op het programma. Jullie vrijgezel en de rest van de club zijn ‘hot and happening’ vandaag! Meer lezen

The Wedding Game Mannen


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Online fotoalbum
De Kaaihof in Genemuiden

De Kaaihof in Genemuiden

Aan de mooie binnenhaven van het pittoreske stadje Genemuiden ligt de Kaaihof. Een multifunctionele feest- en evenementenlocatie voor gezelschappen tot ruim 300 personen. Een onvergetelijke bruiloft, een enerverende vergadering, een stijlvolle receptie of een bruisend personeelsfeest. De Kaaihof biedt voor elke gelegenheid de juiste sfeer!

Kenmerkend voor de Kaaihof is de stijlvolle inrichting. De gezellige en uitnodigende sfeer brengen gasten al bij binnenkomst in de juiste stemming. Dit in combinatie met de huiselijke gastvrijheid én uitgebreide culinaire mogelijkheden maken elke bijeenkomst tot een succes.

Graag tot ziens bij de Kaaihof!

Genemuiden

Heb jij ook tapijt in je in je huis liggen? Zeer grote kans dat dit tapijt uit Genemuiden komt, want dit is de tapijtstad bij uitstek!  Zelfs Madonna heeft tapijt uit deze waterstad thuis liggen. Bij een bezoek aan Genemuiden mag een kijkje in het Tapijtmuseum dan ook niet ontbreken.

Genemuiden ligt aan de monding van 'de Gene', nu het Zwartewater. Een stadje dat opvalt door zijn gemoedelijke bedrijvigheid.

De stad kijkt terug op een bewogen geschiedenis, maar heeft zich moedig staande gehouden in de woelingen van de tijd. Het is de nijvere nuchterheid van de Genemuidenaren die dit plaatsje zo bijzonder maakt. Genemuiden kreeg in 1275 stadsrechten. De vele hooibergen, die boeren aan de Achterweg inrichten, leidden tot hooibroei, hierdoor ging in 1868 de helft van de stad in vlammen op.

Delen
Ook dit uitje doen