Maffia Citygame bij De Smidsein Hilversum

Werkt jouw team zich naar de top van de onderwereld?! Sluit je aan bij de alom gevreesde maffia, pers de juiste personen af, handel in drugs, elimineer de concurrentie en bouw een steeds groter wordende machtspositie op. En jullie weten het hè.. lullen met een smeris is einde verhaal!

Wat staat jullie te wachten tijdens de Maffia Citygame?
We beginnen rustig en onder het genot van een welkomstdrankje volgt er een uitgebreide briefing. Tijdens deze super spannende citygame moet je als team de machtigste familie van de stad worden. Je komt op chantage- en overvallocaties in het stadscentrum en door het afpersen en omkopen van de juiste personen bouw je gedurende het spel een steeds groter wordende kapitaal op. Daarnaast ontstaat de mogelijkheid om jullie handel in drugs steeds verder uit te bereiden. 

Je gaat als team op pad gewapend met je mobiel met daarop de TB Events app. Op de stadsplattegrond in de app staan verschillende icons. Verzamel gereedschap en een wapen om te beginnen met jullie criminele activiteiten. Met het juiste gereedschap op zak kunnen jullie overvallen plegen, en met een wapen is niemand meer veilig voor chantage. Wanneer je op een locatie aankomt verschijnt de bijbehorende opdracht of kennisvraag automatisch op het scherm van jouw mobiele telefoon. Voer dit goed uit, bouw je kapitaal langzaam op en stap in de voetsporen van een echte Don. Welk team zal als eerste de stad overnemen en zijn scepter overnemen? Snelheid en tactisch inzicht zijn van levensbelang.

Aan het einde keert iedereen terug en wordt onder het genot van een drankje het winnende team bekend gemaakt!

Honger naar meer?
Een lunch of diner als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor onze opties. Maffia Citygame is in diverse steden in Nederland te spelen (ook in het Duits, Engels en het Frans). Het spel kan naar wens in elk stadscentrum worden uitgezet.

Meer lezen

Maffia Citygame


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
De Smidse in Hilversum

De Smidse in Hilversum

Restaurant de Smidse is gevestigd in het karakteristieke pand aan het Wagenmakersplein. Zoals de naam al doet vermoeden bent u te gast in een voormalige smederij die de bevolking van Hilversum in vroegere tijden voorzag van smeedwerk. Al geruim 33 jaar smeden we heerlijke gevarieerde gerechten voor iedereen. 

Ons restaurant voert een uitgebreide kaart voor lunch en diner met een goede prijs-kwaliteit verhouding in een prettige ambiance. Ook voor een kop koffie met gebak of een borrel met een hapje kunt u uitstekend bij ons terecht. 

Op reservering kunt u genieten van een heerlijke High tea bij de Smidse. De High tea bestaat uit: Sandwiches, scones, slagroom, friandises, stukje taart, stukje quiche, verse jus dórange, pot thee (smaken naar keuze), Pain aux raisen en een chocolade croissant.

Hilversum

Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.

Terwijl in 's-Graveland zich al rijke Amsterdammers vestigden in de 17e eeuw, gebeurde dat in Hilversum pas na de aansluiting op het spoorwegnet in 1874. In 1882 werd de aanleg van een stoomtram naar Laren, Naarden, Muiden en Amsterdam voltooid, die de naam de Gooise Moordenaar kreeg, vanwege een aantal dodelijke ongevallen. Deze tram liep tot 1947. De spoorweg trok onder meer de rijke families Brenninkmeijer (eigenaren van C&A), en de aan hen verwante Gockels. Een andere bekende familie in Hilversum waren de Wortelboeren. Mede door deze families kreeg Hilversum langzamerhand een overwegend katholiek signatuur. Dat leidde tot de bouw van de grote neogotische Sint-Vituskerk voor 1800 mensen, ontworpen door P.J.H. Cuypers, in 1892. Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten, na de Tweede Wereldoorlog gevolgd door de televisie. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.

Hilversum
Delen
Ook dit uitje doen