Kettingreactie Workshop Diner bij Hannover centrumin Hannover

In dit teambuildingsprogramma gaan jullie als team aan de slag om een zo lang mogelijke kettingreactie te maken met een heel groot gevarieerd assortimen aan materialen. Touwen, banden, ballen, buizen, etc. Eigenlijk alles wat kan vallen, rollen, door de lucht kan zwieren en meer! je mag zelfs objecten uit je direct omgeving gebruiken!
 
Iedereen werkt samen aan het project waardoor de kettingreactie Workshop een unieke teambuildingsactiviteit is. Elke beweiging telt! Jullie zijn samen verantwoordelijk voor het eindresultaat! Teambuilding bij uitstek dus! Ieder detail telt en de hele groep is verantwoordelijk voor het succes! Uiteraard worden ook de individuele kettingreacties beoordeeld waardoor we aan het einde van de workshop nog een team in het zonnetje kunnen zetten. 
 
Vooraf, tijdens of na de workshop geniet u van een heerlijk diner!
 
Deze activiteit is in heel Nedeland, Duitsland en België (ook met Engels, Frans en Duits sprekende begeleiding) te boeken.
Meer lezen

Kettingreactie Workshop Diner


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 4 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
Hannover centrum in Hannover

Hannover centrum in Hannover

Heeft u zelf geen locatie in het centrum van Hannover? Dan helpen wij u graag met het vinden van een geschikte locatie voor uw uitje.

Hannover

Hannover ontstond in de Middeleeuwen uit het aan de oever van de Leine gelegen dorp Honovere. Reeds in het jaar 1000 was hier een marktplaats. Hannover kreeg in 1241 stadsrechten. De stad beleefde een eerste bloeitijd in de 14e eeuw en werd in 1636 de residentie van hertog George van Brunswijk-Calenberg. Dit bracht de stad gedurende tachtig jaar tot verdere bloei. Uit deze periode stammen het stadskasteel, de zomerresidentie Herrenhausen, en de Opera. Toen keurvorst George Lodewijk in 1714 de Britse troon besteeg als George I, verloor de adel in Hannover aan invloed. In 1866 dwong Pruisen het koninkrijk Hannover tot overgave. De stad werd toen hoofdstad van een Pruisische provincie. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd Hannover grotendeels verwoest. Ter herinnering werd de ruïne van de Aegidienkerk niet meer opgebouwd. Na de oorlog werd Hannover bekend als bevorderaar van moderne kunst en architectuur, al werden er ook enkele oude gebouwen gereconstrueerd. Hannover is zeer geschikt voor een uniek bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of familiedag.

Delen
Ook dit uitje doen