Het zijn net Mensen bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Het zijn net mensen! We hebben meer gemeen dan we denken.

Doe de “het zijn net mensen quiz” als teamuitje! Een gezellige avond uit met collega’s, vrienden of familie! Ga de strijd aan kom er achter welke overeenkomsten jij hebt met het dierenrijk! Een supergezellig quizdiner, aan tafel geserveerd. Eet smakelijk! 

Wat staat je te wachten tijdens het zijn net mensen?
Bij ontvangst krijg je eerst een welkomstdrankje en volgt er een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Hierna stappen we de wondere wereld van de fauna in en volgen de hilarische rondes zoals ‘Hoe Een Koe Een Haas Vangt’ en ‘Maak Dat De Kat Wijs’. Lachen, gieren en brullen! Pak zoveel mogelijk punten elke ronde en laat zien dat het verschil tussen ons eigen gedrag en dat van de dieren vaak verrassend klein is.

Vooraf, tijdens of na afloop van de quiz kunt u genieten van een heerlijk diner. De quizavond kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Dit spel kan ook in het Engels gespeeld worden!

Wat zijn de kosten voor het zijn net mensen?
De prijs is gebaseerd op minimaal 12 deelnemers. Inclusief een welkomstdrankje, spelprogramma, quizmaster en inclusief een heerlijk diner.


Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.
Spel kan ook in het Engels of Frans verzorgd worden.

Meer lezen

Het zijn net Mensen


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Prijs is inclusief btw
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
Quizmaster
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

10
Frank Kroeze

Een leuke quiz met onmogelijke vragen. De quiz "het zijn net mensen" is leuk voor iedereen. Wij als van Remmen W techniek hebben erg genoten, Lieke van TB events top gedaan. Groeten PV purple power

Zwolle
Het zijn net Mensen
1 december 2017
Meer reviews

Zij gingen u voor!

06-11-2017

Het zijn net mensen  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen