Emily in Paris met begeleiding op afstand (eigen locatie) bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Big news! Madeline blijkt zwanger te zijn en kan daardoor niet naar Parijs. Jij zou haar baan in Chicago overnemen maar krijgt nu een kans uit duizenden. Jij bent benaderd om in Madeleine’s plaats bij Savoir in Parijs te gaan werken. Volg Emily’s voetsporen, stap het vliegtuig in en laat het avontuur beginnen!   
 
Wat kunnen jullie verwachten tijdens het stadsspel Emily in Paris?  
Na de uitgebreide telefonische speluitleg aan jou en je vriendinnen, beginnen we met het indelen van de teams. Met het handboek en de TB Events app op een mobiele telefoon gaan jullie het centrum in. Start met jouw droombaan en maak nieuwe herinneringen met jouw vrienden Gabriël, Camille en Mindy. Ervaar het bruisende Franse leven van Emily zelf met jouw vriendinnen. Combineer werk, vrienden en de liefde tijdens alle opdrachten die op jullie worden afgevuurd. Op onverwachte momenten moeten jullie problemen oplossen die op jullie pad verschijnen. Emily’s Amerikaanse denkwijze bevalt de Fransen bijvoorbeeld niet altijd en ze heeft de taal nog niet onder de knie. Voer zoveel mogelijk opdrachten uit en ga elke challenge aan. Kruip in de huid van Emily en haar vrienden: ga op zoek naar de fles bubbels genaamd Champére van Camille, maak van de straat een podium door een show te geven als Mindy, speur de rekken af voor een typische outfit voor Emily en speur de keukens af, op zoek naar de onweerstaanbare chef-kok Gabriël. Bon appétit dames! 
 
Verzamel bewijs van alle opdrachten door foto’s en filmpjes te maken. Met al het lachwekkende beeldmateriaal kunnen jullie nog een tijdje nagenieten. Op het einde komt iedereen weer samen bij de beginlocatie. Alle resultaten worden bekeken en de score wordt bekend gemaakt. Het team met de meeste punten op het einde van het spel is de winnaar van vandaag! 
 

 

Meer lezen

Emily in Paris met begeleiding op afstand (eigen locatie)


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Delen
Ook dit uitje doen