Emily in Paris met begeleiding op afstand (eigen locatie) bij De Smidsein Hilversum

Big news! Madeline blijkt zwanger te zijn en kan daardoor niet naar Parijs. Jij zou haar baan in Chicago overnemen maar krijgt nu een kans uit duizenden. Jij bent benaderd om in Madeleine’s plaats bij Savoir in Parijs te gaan werken. Volg Emily’s voetsporen, stap het vliegtuig in en laat het avontuur beginnen!   
 
Wat kunnen jullie verwachten tijdens het stadsspel Emily in Paris?  
Na de uitgebreide telefonische speluitleg aan jou en je vriendinnen, beginnen we met het indelen van de teams. Met het handboek en de TB Events app op een mobiele telefoon gaan jullie het centrum in. Start met jouw droombaan en maak nieuwe herinneringen met jouw vrienden Gabriël, Camille en Mindy. Ervaar het bruisende Franse leven van Emily zelf met jouw vriendinnen. Combineer werk, vrienden en de liefde tijdens alle opdrachten die op jullie worden afgevuurd. Op onverwachte momenten moeten jullie problemen oplossen die op jullie pad verschijnen. Emily’s Amerikaanse denkwijze bevalt de Fransen bijvoorbeeld niet altijd en ze heeft de taal nog niet onder de knie. Voer zoveel mogelijk opdrachten uit en ga elke challenge aan. Kruip in de huid van Emily en haar vrienden: ga op zoek naar de fles bubbels genaamd Champére van Camille, maak van de straat een podium door een show te geven als Mindy, speur de rekken af voor een typische outfit voor Emily en speur de keukens af, op zoek naar de onweerstaanbare chef-kok Gabriël. Bon appétit dames! 
 
Verzamel bewijs van alle opdrachten door foto’s en filmpjes te maken. Met al het lachwekkende beeldmateriaal kunnen jullie nog een tijdje nagenieten. Op het einde komt iedereen weer samen bij de beginlocatie. Alle resultaten worden bekeken en de score wordt bekend gemaakt. Het team met de meeste punten op het einde van het spel is de winnaar van vandaag! 
 

 

Meer lezen

Emily in Paris met begeleiding op afstand (eigen locatie)


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

De Smidse in Hilversum

De Smidse in Hilversum

Restaurant de Smidse is gevestigd in het karakteristieke pand aan het Wagenmakersplein. Zoals de naam al doet vermoeden bent u te gast in een voormalige smederij die de bevolking van Hilversum in vroegere tijden voorzag van smeedwerk. Al geruim 33 jaar smeden we heerlijke gevarieerde gerechten voor iedereen. 

Ons restaurant voert een uitgebreide kaart voor lunch en diner met een goede prijs-kwaliteit verhouding in een prettige ambiance. Ook voor een kop koffie met gebak of een borrel met een hapje kunt u uitstekend bij ons terecht. 

Op reservering kunt u genieten van een heerlijke High tea bij de Smidse. De High tea bestaat uit: Sandwiches, scones, slagroom, friandises, stukje taart, stukje quiche, verse jus dórange, pot thee (smaken naar keuze), Pain aux raisen en een chocolade croissant.

Hilversum

Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.

Terwijl in 's-Graveland zich al rijke Amsterdammers vestigden in de 17e eeuw, gebeurde dat in Hilversum pas na de aansluiting op het spoorwegnet in 1874. In 1882 werd de aanleg van een stoomtram naar Laren, Naarden, Muiden en Amsterdam voltooid, die de naam de Gooise Moordenaar kreeg, vanwege een aantal dodelijke ongevallen. Deze tram liep tot 1947. De spoorweg trok onder meer de rijke families Brenninkmeijer (eigenaren van C&A), en de aan hen verwante Gockels. Een andere bekende familie in Hilversum waren de Wortelboeren. Mede door deze families kreeg Hilversum langzamerhand een overwegend katholiek signatuur. Dat leidde tot de bouw van de grote neogotische Sint-Vituskerk voor 1800 mensen, ontworpen door P.J.H. Cuypers, in 1892. Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten, na de Tweede Wereldoorlog gevolgd door de televisie. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.

Hilversum
Delen
Ook dit uitje doen