Dropping Diner bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Jullie worden geblinddoekt gedropt op een onbekende locatie, van waaruit de snelste route terug moet worden gevonden. We sturen jouw team natuurlijk niet onvoorbereid op pad. Jullie krijgen verschillende hulpmiddelen mee zoals een aantal gevulde enveloppen, een oude telefoon en een gps-apparaat. Er is steeds meer kennis te verkrijgen over de juiste route als de opdrachten worden voltooid. Kom steeds dichter bij jullie doel... het zo snel mogelijk bereiken van de eindlocatie samen met jouw team.


Het is echter niet zo makkelijk. Uit jouw team zijn twee personen vastgebonden aan elkaar met een lastige touwpuzzel. Los deze op zodat zij zich onderweg vrijuit kunnen bewegen. De eerste gps-locatie wordt vervolgens onthuld door het voltooien van de startopdracht. Volg de satellieten zodra deze letter is ingevoerd. Ga op zoek naar de juiste route om als eerst aan te komen bij checkpoint 1. Hier wacht een lastige uitdaging. Kraak de codes door alle puzzels op te lossen en de eindbestemming te bereiken.
Na het ontcijferen van de eindlocatie begint jouw team aan het spannendste onderdeel. Let goed op want de boswachter is gebeld en is naar jullie op zoek! Als hij jullie te pakken krijgt, is de missie niet behaald. Geef je ogen goed de kost en blijf op jullie hoede.

 

Side note! In het donker is een dropping het spannendst. U dient zelf een voorstel te doen voor de eindlocatie. Als u wenst te eindigen bij een restaurant in de stad zal de route van de dropping ook door een stedelijk gebied lopen.  

 

 

Meer lezen

Dropping Diner


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 4 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
GPS Ontvanger
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

10
Bouchra

Het was een geweldige dag en we hebben zeer genoten. Dank jullie wel voor dit dropping avontuur!

Schagen
Dropping Diner
28 juni 2022
10
Anja

Wij vonden het een leuke avond! Je ziet mensen fanatiek worden. Mooie wandeling gemaakt. Bedankt Lieke!

Gorredijk
Dropping Diner
11 oktober 2019
9
Eddy

De instructies waren duidelijk en werden op een leuke manier overgebracht. De opdrachten waren leuk. We hebben veel gelopen waardoor we veel van Amersfoort hebben mogen zien. Al met al, een geslaagde dag!

Amersfoort
Dropping Diner
13 juni 2019
Meer reviews

Zij gingen u voor!

10-12-2019

Dropping Diner   (Eigen locatie)

05-07-2018

Dropping Diner  Utrecht

07-02-2018

Dropping Diner  Gent
Delen
Ook dit uitje doen