De Slimste Mens aan tafel bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Food for thought!
 
Voor je verder leest: weet je het zeker? De Slimste Mens aan tafel kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben voor de verhoudingen binnen de groep collega’s, vrienden of teamleden waarmee jij deze battle aangaat. Voor je het weet blijkt bijvoorbeeld die niet al te montere blonde baliedame beter uit de quiz te komen dan jij en wie serveert er dan voortaan de koffie?
 
De Slimste Mens is de leukste manier om voor eens en altijd het verschil tussen brein en branie te bepalen. En ondertussen wordt er goed gezorgd voor de inwendige mens. Je speelt de quiz in combinatie met een overheerlijk diner. Food for thought dus!
 
Wat staat je te wachten tijdens De Slimste Mens aan tafel?
 
Jouw gezelschap wordt ontvangen door een heuse quizmaster met een drankje.
Hij of zij geeft jullie een uitgebreide speluitleg en dan worden er teams gemaakt. Aan tafel! Let the games begin…
 
Aan de hand van 10 vragenrondes gaan we de absolute meesterbreinen bepalen. Ja/nee-rondes, multiple choice, schattingsrondes en natuurlijk buzzrondes: wie het snelst op de knop drukt en juist antwoordt pakt de punten.
 
Uiteraard steken we de quiz zo breed mogelijk in, met algemene kennis alleen ga je het zeker niet redden. Muziekfragmenten herkennen, geschiedenis- en aardrijkskundevragen, tv- en mediavragen, anagrammen oplossen en hoeveel weet je eigenlijk van literatuur?
 
De beste masterminds komen elkaar tegen in de grand finale. De pittigste vragen gaan nu over tafel en de quizmaster geeft geen millimeter toe. Hier win je alleen op inzicht, maar een sprankje geluk is zeker welkom!
 
De Slimste Mens aan tafel kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Dit spel kan ook in het Engels gespeeld worden!

 

Meer lezen

De Slimste Mens aan tafel


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Prijs voor winnende team
Quizmaster
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

10
Dylan

Leuke quiz voor met je team!

10
Maynar

We hebben een streberige familie en waren erg fanatiek. We vonden het super leuk voor jong en oud. Bedankt!

10
Diana

Wij vonden het leuk! Het werd spannend in de finale. Wij zijn met de 2 teams maar een paar punten van elkaar af geëindigd. Fijn dat we tussendoor wat konden eten.

7,5
Linde

Dit spel heeft het teamuitje tot een topmiddag gemaakt! Leuke presentator, veel energie en speelt in op publiek.

Meer reviews

Zij gingen u voor!

04-06-2019

De Slimste Mens aan tafel Aalst

10-12-2018

De Slimste Mens aan tafel Kortrijk

27-03-2017

De Slimste Mens aan tafel Kortrijk

06-02-2017

De Slimste Mens aan tafel  (Eigen locatie)

09-01-2017

De Slimste Mens aan tafel Antwerpen

05-01-2017

De Slimste Mens aan tafel
Delen
Ook dit uitje doen