Constructie Challenge bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Constructie Challenge

Bij dit uitdagende spel gaan we sleutelen met het team! In kleine groepen gaan we aan de slag met hout, bouten en schroeven en maken we de mooiste creaties.

Wat staat je te wachten tijdens de constructie Challenge?

Welk team slaagt er in de beste, de mooiste of de origineelste constructie te fabriceren? De te maken constructies variëren van kraanwagen tot racewagen. Tijdens deze stoere opdracht wordt er niet alleen met het team gesleuteld maar ook aan het team, want de bouwopdrachten leiden onherroepelijk tot verbroedering in je team. Collega’s laten zich natuurlijk van hun beste kant zien tijdens deze uitdaging en zullen elkaar hiermee versteld doen staan. Samenwerking, een beetje inzicht, creativiteit, doorzettingsvermogen, kracht en inspanning alles komt aan bod. Wie heeft er vroeger niet met meccano gespeeld?

 

LET OP: Heeft u zelf geen locatie of staat deze er niet tussen? Neem contact met ons op en wij gaan het regelen voor u!

Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte

Deze activiteit is in heel Nedeland, Duitsland en België (ook met Engels sprekende begeleiding) te boeken.

 

Meer lezen

Constructie Challenge


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

10
Xander

Leuk & uitdagend om met een groep te spelen , wat een fun hebben wij gehad dikke prima!

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen