Cocktail Superbowl Workshop bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Cocktail Superbowl teambuilding ervaring!

U bent op zoek naar een originele manier om binnen uw team de dynamiek te versterken en communicatie en samenwerking te verbeteren. Dan is de Cocktail Superbowl workshop iets voor jullie.

Wat staat jullie te wachten tijdens de Cocktail Superbowl workshop?
De deelnemers leren niet alleen om een perfecte cocktail te maken maar gaan ook aan de slag om als team middels een samenwerking te komen tot de Cocktail Superbowl.
Na een welkomstdrankje volgt een introductie over de geschiedenis van cocktails, de bereidingstechnieken en de materialen waarmee gewerkt wordt. Vervolgens gaat u aan de slag om één of twee cocktails zelf te maken die u uiteraard zelf mag nuttigen.

Als afsluiter worden er meerdere teams gevormd die elk een aantal opdrachten krijgen, waarbij goede resultaten en antwoorden leiden tot de ingrediënten om de perfecte Superbowl te maken, die daarna door het team mag worden gedronken.

Een garantie om op een leuke manier uw team effectief te laten samenwerken, en daardoor tot een heerlijk smakend resultaat te komen. Samen maken we er een feest van!

Honger naar meer?
Een lunch, diner of buffet als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden.

 

- exclusief reiskosten ( berekend van Terborg )

 

Meer lezen

Cocktail Superbowl Workshop


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Delen
Ook dit uitje doen