Citygame De Slimste Mens met begeleiding op afstand bij Brasserie Springerin Schoonhoven

Voor je verder leest: weet je het zeker?
 
Citygame De Slimste Mens kan namelijk verstrekkende gevolgen hebben voor de verhoudingen binnen de groep collega’s, vrienden of teamleden waarmee jij deze battle aangaat. Voor je het weet blijkt bijvoorbeeld die niet al te montere blonde baliedame beter uit de strijd te komen dan jij en wie serveert er dan voortaan de koffie?
Het Slimste Team is de leukste manier om voor eens en altijd het verschil tussen brein en branie te bepalen.
 
Wat staat je te wachten tijdens Citygame De Slimste Mens?
Jouw gezelschap wordt gebeld door onze begeleiding. Hij of zij geeft jullie een uitgebreide speluitleg en dan worden er teams gemaakt. Let the games begin…
Aan de hand van een plattegrond en gewapend met je mobiele telefoon gaan de teams de stad in. Vooraf wordt de strategie bepaald, want wie als eerste elke categorie binnen heeft is het Slimste team. Door middel van vragenrondes gaan we de absolute meesterbreinen bepalen. Ja/nee-vragen, multiple choice, schattingsvragen en natuurlijk rondes waarbij het snelste team de slimste is: wie geeft als eerste het juiste antwoord pakt de punten?
 
Uiteraard steken we het stadsspel zo breed mogelijk in, met algemene kennis over de desbetreffende stad alleen ga je het zeker niet redden. Geschiedenis- en aardrijkskundevragen, tv- en mediavragen, sport- en ontspanningsvragen en hoeveel weet je eigenlijk van kunst en literatuur. Het Slimste Team zal zegevieren!
 
Citygame De Slimste Mens is in diverse steden in Nederland en België te doen (ook in het Engels). Het spel kan naar wens op bijna iedere locatie uitgezet worden.

 

Meer lezen

Citygame De Slimste Mens met begeleiding op afstand


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Delen
Ook dit uitje doen