60 seconden! Diner spel bij Brasserie Springerin Schoonhoven

60 Seconden Dinerspel (indoor)


60 Seconden, waarbij deelnemers behendigheidsspelletjes uitvoeren binnen een minuut is voortaan ook als groepsspel te spelen; een actief en razend spannend uitje dat erg geschikt is voor teambuilding.

60 Seconden, waarbij deelnemers behendigheidsspelletjes uitvoeren binnen een minuut, is voortaan ook als groepsspel te spelen; een actief en razend spannend dat erg geschikt is voor teambuilding. Samen met vrienden, familie of collega’s ga je strijden om de felbegeerde hoofdprijs. Pak punten met diverse opdrachten en maak jezelf onsterfelijk in 60 seconden!


Wat staat je te wachten?

Bij aankomst wordt de groep onderverdeeld in verschillende teams. Na een welkomstdrankje barst de strijd los! Wie blijkt er verrassende individuele kwaliteiten te hebben en voert het snelst de behendigheidsspellen uit? Beschik je over lef, tactisch inzicht en doorzettingsvermogen? Dan is 60 Seconden iets voor jou! Vooraf worden de teams geïnformeerd over welke spellen er uitgevoerd dienen te worden. De teams kunnen zich hier op voorbereiden en bepalen wie welke kwaliteiten bezit. In een hilarische competitieve strijd wordt uiteindelijk bepaald welk team de hoofdprijs mag opeisen.

Aansluitend of vooraf kunt u genieten van een heerlijk diner!
Uiteraard zijn er ook mogelijkheden met een lunch. Vraag vrijblijvend een offerte aan!
 
 

Meer lezen

60 seconden! Diner spel


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Diner
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Brasserie Springer in Schoonhoven

Brasserie Springer in Schoonhoven

Gastronomie van generatie op generatie


Bij Brasserie Springer is het gevoel voor gastronomie en gastvrijheid van generatie op generatie doorgegeven. Margot Boerefijn heeft het culinaire bedrijf van haar ouders voortgezet, waarbij haar vader Per Boerfijn nog altijd Chef-kok is en vinoloog Margot zich als gastvrouw en sommelier ontfermt over de gasten.


Van Hooijbergh naar Springer; een culinaire familiegeschiedenis


Per Boerefijn (1952) begon 45 jaar geleden als kok van een Gouds restaurant. Koken had van jongs af aan zijn liefde. Per ontwikkelde al snel zijn eigen culinaire stijl, waarbij hij gebruik maakte van de mogelijkheden van het seizoen op geleide van zijn eigen smaak. Niks geen kookboeken of recepten. Die stijl en “altijd blijven proeven” bezorgde hem een uitmuntende reputatie.


Eind jaren ’70 openden twee zakenpartners Restaurant De Hooijbergh, een idyllische plek waar gasten op culinair hoogstaand niveau verwend zouden worden. Boerefijn werd gevraagd om de keuken en menukaart als Chef-kok gestalte te geven. De Hooijbergh –na 1986 Brasserie de Hooiberg- werd al snel een begrip voor Schoonhoven en omgeving.


Per en echtgenote Trudy kochten het restaurant in 1979. Per kon zijn eigen culinaire gang gaan en Trudy ontfermde zich als gastvrouw over de gasten. Als gecertificeerd vinoloog zorgde zij voor prachtige wijnen. Voor de gasten ontstonden zo perfecte combinaties van wijn en gerechten. Meerdere malen viel het bedrijf dan ook in de ‘wijn- en horecaprijzen’.


Na een fatale brand die Brasserie de Hooiberg in 2006 in de as legde, begon de familie Boerefijn opnieuw een kwaliteitsrestaurant, wederom op een idyllische plek. Brasserie Springer is gevestigd aan de Singel in het honderd jaar oude Springerpark te Schoonhoven. Tijdgenoten van landschapsarchitect Leonard Springer, de impressionistische schilders, inspireerden de familie Boerefijn bij de re-styling van de aloude Stadsherberg tot de fraaie en intieme Brasserie Springer.


Dat ook in Brasserie Springer weer prestaties van culinair formaat worden geleverd bewees de onderscheiding door het AD-Groene Hart in 2012 met de Zilveren Pollepel. Per Boerefijn en zijn team, inmiddels aangevoerd door eigenaresse Margot Boerefijn, wisten de kwaliteit van het bedrijf verder te continueren. De gasten laten met een 9,1 als gemiddelde cijfer op restaurantwebsite IENS zien dat zij bij Brasserie Springer culinair genieten met een grote G.

Schoonhoven

Reviews

10
Nicky Maas

Het 60 seconds spel onder leiding van Lieke was heel leuk!

Breda
60 Seconden Diner spel
16 december 2023
9,5
Nathalie en Roy

Leuke, interactieve sfeermaker met diverse spellen. Maakte onze avond tot een succes. Zeker een aanrader als je een gezellige avond wilt met je vrienden of team

8
Anouk kaal

Gezellig personeels uitje gehad, met goed eten. Jordi deed het leuk en enthousiast.

9,5
Gemeente Etten-Leur

Leuke spelbegeleider (Xavier). Ontzettend veel lol en plezier gehad, aanrader voor teamuitjes!!!

Meer reviews

Zij gingen u voor!

10-09-2019

60 seconden! Diner spel Alkmaar

16-01-2018

Minute to Win It! Diner spel Arnhem

05-09-2017

Minute to Win It! Diner spel Maastricht

16-01-2017

Minute to Win It! Diner spel Hasselt

19-10-2016

Minute to Win It! Diner spel Alphen aan den Rijn

18-01-2016

Minute to Win It! Diner spel Alkmaar
Delen
Ook dit uitje doen