Wie is de Rat? in Rotterdam

Durf jij dit spannende avontuur aan te gaan tijdens deze citygame vol wantrouwen. Werkt jouw team samen of barst de strijd los tegen elkaar in jullie zoektocht naar de Rat. Volbreng alle foto-, film- en puzzel opdrachten binnen de tijd om elke missie halen! Door een gezonde dosis lef en teamwork kunnen jullie de Rat in jullie eigen groep ontmaskeren. Maar wie is er nog te vertrouwen?

 

Deze citygame is uitermate geschikt om met collega’s, vrienden of teamgenoten te spelen. Het Wie is de Rat spel bevat alle elementen om jullie uitje tot een groot succes te maken! Als team ga je op pad in een eigen gekozen omgeving. Het doel is simpel: voltooi alle opdrachten, verdien zoveel mogelijk geld voor de pot en ontmasker de Rat in jullie midden. Elke keer dat de kandidaten de pot proberen te spekken zal de Rat de boel saboteren om het te verdienen geldbedrag zo laag mogelijk te houden. Iedereen wil de Rat ontmaskeren, maar wie zal hierin slagen? Wie is degene die aan het einde van het spel het antwoord weet op die ene vraag?

 

Wie is de Rat?

 

Ga goed voorbereid op pad want deze ongrijpbare rat is sluw. Nadat jullie een uitgebreide speluitleg hebben gehad van onze spelbegeleider bepalen we op een willekeurige manier wie de Rat in jullie midden wordt. Hierna gaan alle teams de stad in met een persoonlijke opdracht, handboek, instructie enveloppen en de TB Events app op een mobiele telefoon.  

Naast opdrachten waarbij de begeleider aanwezig is zullen jullie ook zelf opdrachten uitvoeren met behulp van onze app. Log in en ga naar alle locaties die op de plattegrond van jullie smartphone verschijnen. Maar let op dat er geen mingeld wordt verdiend. Naast geld zijn er ook jokers te verdienen. Deze troeven kunnen een belangrijk verschil maken op het einde van het spel.

 

Jullie worden op de proef gesteld tijdens uiteenlopende opdrachten zoals geluid- en filmfragmenten, lastige raadsels, foto opdrachten en uitdagende puzzels. Na het spel worden jullie ervaringen onder de loep genomen tijdens de ultieme opdracht, de Test! Hoe oplettend waren jullie en slaagt de missie? Lukt het om de hoogste pot in tijdens te verzamelen of is de Rat jullie te slim af geweest? Beleef het nu zelf!

 

Meer lezen

Wie is de Rat?


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 257 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Rotterdam

Rotterdam is de grootste Nederlandse havenstad. De stad is dominerend onderdeel binnen de gemeente Rotterdam. Rotterdam is gelegen in Zuid-Holland en is onderdeel van de Randstad. De stad en zijn voorsteden vormen samen het meest verstedelijkte gebied van Nederland. De haven behoort tot de grootste en belangrijkste havens ter wereld. Rotterdam is gelegen aan de Nieuwe Maas, een van de rivieren in de delta die gevormd wordt door de Rijn en de Maas. De naam van de stad stamt uit de dertiende eeuw en verwijst naar een dam in de rivier de Rotte. 
Na de tweede wereldoorlog begon de wederopbouw langs de lijnen van het Basisplan voor de Wederopbouw van Rotterdam. De beschadigde gebouwen werden niet hersteld, maar gesloopt om plaats te maken voor nieuwe moderne gebouwen. Vanwege de Floriade bouwde men in 1960 de Euromast. Tien jaar later werd de Euromast verhoogd door een Space Tower, waarmee de totale hoogte op 185 meter kwam. De toren is een kenmerkend onderdeel van de stad. De Euromast is nog altijd een symbool van het naoorlogse Rotterdam.
U krijgt bij TB Events de mogelijkheid om Rotterdam op een geweldige manier te ontdekken tijdens een heerlijke middag met vrienden, familie of collega´s.
 
Rotterdam

Reviews

10
Sabrina Polderman

De opdrachten en begeleiding was fantastisch! We zijn vanaf vandaag 1 team!!

Rotterdam
Wie is de Rat?
28 november 2019
9
Ravenstein

We hebben een topmiddag gehad! Er was een duidelijke communicatie en app met afwisselende opdrachten. Tip voor de volgende keer. De muziekopdrachten waren wel heel erg hetzelfde.

Middelburg
Wie is de Rat?
24 augustus 2023
9
Pascal

We hebben de grootste fun gehad, was super leuk!

9,5
Marlie Heuvel

We hebben het super gezellig gehad. De spelleidster brengt het enthousiast!

Oldenzaal
Wie is de Rat?
3 september 2021
Meer reviews

Zij gingen u voor!

10-04-2022

Wie is de Rat?  Doetinchem

04-10-2019

Wie is de Rat?  Arnhem

10-09-2019

Wie is de Rat?  Delft

07-06-2019

Wie is de Rat?  Delft

24-04-2019

Wie is de Rat?  Arnhem

03-04-2019

Wie is de Rat?  Arnhem
Delen
Ook dit uitje doen