Goed Foute Bingo

Goed Foute Bingo met quizmaster!

Onze Goed Foute Bingo is het uitje voor een oergezellige middag of avond met jouw collega’s, vrienden of familie. Met onze bingomaster en eigen speciale bingo kaarten zorgen we voor een onvergetelijke bingo!.

We starten met de klassieke vorm en twee cijfer kaarten per deelnemer. Let goed op terwijl de bingomaster aan het rad draait en ga op zoek naar de nummers op jouw unieke kaarten. Om rustig in te komen starten we met één rij. Dit wordt tijdens de volgende rondes uitgebouwd naar een volle kaart op het einde van het spel. Let goed op want er zijn opdracht ballen in het rad verstopt. Als dit nummer valt en jij kunt deze afstrepen op jouw kaart, kun je een unieke voorsprong winnen! Ga de uitdaging aan, voltooi de opdracht en streep een getal naar keuze weg ter beloning. Met deze leuke opdrachten zal je getest worden op behendigheid, snelheid en teamwork.

Maar dit is niet alles, naast de klassieke bingo hebben we ook iets nieuws toegevoegd! Luister naar het goed foute muziekfragment en achterhaal de titel en de artiest. Speur jouw speciale muziek bingo kaart af en zing ondertussen gezellig mee met alle hits. Raad de plaat waarbij allerlei legendarische nummers en guilty pleasures voorbij komen.
Daarna nemen we een kijkje op het witte doek en duiken we in de film wereld. Iedereen pakt zijn originele film bingo kaart erbij en geeft zijn ogen goed de kost. Jullie krijgen namelijk korte filmfragmenten en screenshots te zien uit beroemde films. Van oscar winnaars tot aan hilarische foute films, alles komt voorbij. Deze twee speciale rondes worden afwisselend tussen de authentieke bingo rondes door gespeeld.

Elke deelnemer ontvangt een eigen unieke set met twee cijfer bingo kaarten, één muziek bingo kaart en één film bingo kaart. Weet jij als eerste het doel te halen en heb jij bingo? Wie weet sleep jij een grappige en ludieke goed foute prijs in de wacht. 

Meer lezen

Goed Foute Bingo


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 257 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Prijs is inclusief btw
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Reviews

10
Andre van Oosten

Superleuke bingo. Sharon was top

10
Andre van Oosten

Superleuke bingo. Sharon was top

10
J. den Ouden

De Bingo was fantastisch! De bingo mevrouw was gezellig. De muziek bingo was het aller leukst. Bedankt voor de leuke avond!

9
Tiffany Anbeek

Het was spannend en de spelletjes waren super leuk ook leuk die afwisseling tussen muziek, films en spelletjes.

Meer reviews

Zij gingen u voor!

02-04-2024

Goed Foute Bingo  (Eigen locatie)

06-10-2023

Goed Foute Bingo  (Eigen locatie)

05-02-2023

Goed Foute Bingo  (Eigen locatie)

02-06-2022

Goed Foute Bingo  (Eigen locatie)

05-02-2019

Goed Foute Bingo  (Eigen locatie)

05-03-2018

Goed Foute Bingo  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen