Walking Diner

'Bedrijfsuitje verandert in een culinaire ontdekkingstocht'

Stap uit de dagelijkse sleur en geniet van een Walking Diner! Dit diner maakt elk uitje tot een succes. Combineer het diner met 1 van onze uitjes naar keuze: "Happen en stappen"! In plaats van in 1 keer een spel te spelen combineer je dit nu met een heerlijk diner. Speel een spel naar keuze in etappes en geniet tussen de actie door van 3 heerlijke gangen in een stad naar wens. De uitjes die o.a. te boeken zijn als Walking Diner zijn: Wie is de Mol, Deal or no Deal, City gps tocht, Moordtocht CSI Coldcase, City game The Phone en the Target, Levend Monopoly, Beat de Mol, Kolonisten van Catan, Crazy 88, City Experience, de Pelgrimscode, Cluedo, Jacht naar de Macht, Straatgolf, Peking Express, City Risk en meer!

Wat staat je te wachten tijdens een Walking Diner?
We beginnen met een welkomstdrankje en een voorgerecht. Wanneer iedereen scherp is volgt de briefing en krijg je een uitgebreide uitleg over het spel. Na het vormen van de teams ga je op pad om de eerste opdrachten te volbrengen. Na de eerste etappe kom je samen om te genieten van een heerlijk hoofdgerecht. De strategieën worden nog even aangepast aan tafel voordat de teams weer naar buiten gaan. Dan volgt de tweede etappe van het spel. Wie haalt er voordeel uit de net vergaarde informatie aan tafel? Na de tweede etappe wordt er afgerond met een heerlijk dessert. Hierna volgt de prijsuitreiking. Wie blijkt het Walking Diner gewonnen te hebben en wordt nog even extra in het zonnetje gezet?

Walking Diner kan op iedere willekeurige locatie in Nederland, België en Duitsland gespeeld worden. Dit spel kan ook in het Engels gespeeld worden!

Meer lezen

Walking Diner


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 4 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
Mobiele telefoon

Reviews

8
Van broekhoven

Super gezellige dag gehad met team leider burak een aanrader

Aalsmeer
Walking Diner
9 juni 2018
9
Miriam Hindriksen

Het was een leuk en productief spel.

Leuk om tussen de gerechten door op pad te gaan met deze Moordtocht.

Aanrader!

Zwolle
Walking Diner
22 september 2014
8
Ricky de Bil

De opzet is wel anders als van tv maar heel leuk verzonnen. Je wordt met het spel meegezogen en gaat er helemaal op in. Je ziet wat van de stad en komt ook feitjes te weten. Een aanrader om te doen!

9,5
TEAM 2

Super avond gehad leuke gps tocht met opdrachten. Veel plezier gehad onderweg. voor herhaling vatbaar. Zo zie je een stad nog eens van een andere kant, je let op zaken waar je anders nooit naar kijkt.

Meer reviews

Zij gingen u voor!

25-09-2018

Walking Diner Nijmegen

03-07-2018

Walking Diner Dordrecht

02-07-2018

Walking Diner Alkmaar

03-04-2018

Walking Diner Groningen

05-01-2017

Walking Diner Breda

17-10-2016

Walking Diner Zutphen
Delen
Ook dit uitje doen