VR Moordspel Diner

 NIEUW! VR MOORDSPEL
 
Virtual Reality Moordspel Diner, lossen jullie het mysterie op?
 
Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje en we maken teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden, onder jullie ogen!
 
Wat staat je te wachten tijdens het VR Moordspel Diner?
 
Op klaarlichte dag wordt een rijke hoteleigenaar dood aangetroffen! Vermoord in zijn eigen hotel! Wie heeft deze brute moord op zijn/haar geweten, waarom en hoe is het gebeurd?! Stap in een virtuele wereld om aanwijzingen te vinden, los pittige raadsels op en ontrafel het mysterie!
 
Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau. Dankzij jullie is de virtuele wereld weer een stukje veiliger geworden.

Meer lezen

VR Moordspel Diner


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Professionele begeleiding
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team
VR Brillen

Reviews

10
Claudia Pronebner

Wij hebben met ons bedrijf een super leuke avond gehad onder de begeleiding van Sil. Op de juiste momenten en op een leuke manier kregen wij tips en hulp! Wij kregen de tijd en ruimte om te eten en zonder op de tijd te letten waren er zo een paar uren voorbij, een heel goed teken. Het spel zelf was moeilijk maar te doen, het zorgde voor leuke interactie en lol! Groetjes vanuit Workum

Sneek
VR Moordspel Diner
8 december 2023
10
Chesney Adjis

Wij hebben vanuit de Rabobank als teambuildingsuitje meegedaan met het VR moordspel Diner. Het was een supergezellige opdracht en we werden begeleid door een leuke enthousiaste dame. Een dikke aanrader!!

Eindhoven
VR Moordspel Diner
23 november 2023
9
Romy

Het was een leuk spel voor jong en oud, Soms waren de opdrachten wat onduidelijk maar door de prettige begeleiding kwamen we er goed uit! Kortom een gezellig avondje dineren met een leuk spelletje👍🏼😁

9
Lesley

Erg leuk en uitdagend spel met Ozan als topbegeleider! Heel goed te combineren met uiteten!

Scheveningen
VR Moordspel Diner
22 november 2019
Meer reviews

Zij gingen u voor!

10-12-2018

VR Moordspel Diner Leiden
Delen
Ook dit uitje doen