Prison Escape op Locatie

Get out, and escape! Lukt het jou om te ontsnappen en binnen het uur de code te kraken?
 
Als team heb je een uur de tijd. De tijd tikt, 1 groep, veel raadsels, puzzels, geheimen en codes die gekraakt moeten worden om te ontsnappen. Een enerverende teambuildingsactiviteit! Samen met je groep heb jij de taak om alles op te lossen en te ontsnappen. Jij vormt het ontsnappingsverhaal. Denk jij dat het je lukt om voordat de zon weer op komt te ontsnappen? Een thrill seeking teambuildingactiviteit! 
 
Wat staat je te wachten tijdens Prison Escape op Locatie?
Ook zo de behoefte om eens te ontsnappen uit de dagelijkse sleur? Je wordt ontspannen ontvangen. Er volgt een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aan gaat. Vervolgens begin je te zoeken naar sleutels, clues en andere aanwijzingen die jou helpen te ontsnappen. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je de code kraakt. Welke groep weet binnen de tijd de kluis te kraken en uit de handen van de bewaking te blijven?!
 

 

Meer lezen

Prison Escape op Locatie


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Reviews

9
Niki

Voor de tweede keer een superleuke escaperoom thuis gedaan via TB Events! Deze keer de Prison Escape. De meerdere spellen om codes te kraken zijn van verschillende niveaus, zo is er voor ieder wel wat wils. We begonnen het spel met de vraag vanuit de app, maar dat bleek al het begin van het spel te zijn die uit de documenten te halen is. Bedankt voor de snelle service en een gezellige en spannende avond! :)

10
Jamie

Ik was erg laat met reserveren (een dag van te voren). Ik belde op vrijdag avond 20.00. Tot mijn verbazing werd er opgenomen. De persoon die ik aan de lijn had gaf aan dat het geen probleem was en tien minuten later kreeg ik in mijn inbox de benodigde documenten. De escaperoom zelf was uitdagend, maar niet zo moeilijk dat we er niet doorheen kwamen. Wij hebben een ontzettend leuke gezellige avond gehad en zullen zeker vaker een escaperoom voor thuis hier bestellen!

8,5
Marloes

Een leuke escape room om thuis te spelen! Opdrachten met uitdaging! Wat ons betreft had het einde wat spectaculairder/uitbundiger mogen zijn, maar we zijn ontsnapt!

10
Anke

Ontzettend leuk, een aanrader!!

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen