Penoze (zonder horeca) (eigen locatie) in Thorn

De stad wordt geteisterd door een brutale bende. Kleine kruimeldieven zijn uitgegroeid tot goed georganiseerde criminelen. Drugsdeals en liquidaties zijn schering en inslag. Terwijl de criminelen steeds machtiger worden, heeft de politie het nakijken. Aan jullie de taak deze macht te breken en de machtigste familie van de stad te worden.
 
Jullie infiltreren in criminele netwerken om belangrijke informatie te verkrijgen. Via handige real-time navigatie krijgen jullie de posities van jullie tegenstanders ‘live’ door. Om de scepter over te nemen gaan jullie het veld in. Penoze is een razend spannende, interactieve game waarbij samenwerking, inzicht en moderne technologie zorgen voor een spannende cliffhanger.
 
Wat staat jullie te wachten tijdens City Game Penoze?
Niemand gaat de deur uit zonder een gedegen briefing. Jullie kunnen verzamelen op een centraal punt in de stad. Vervolgens delen we de groepen in. Niets is leuker dan tegen elkaar te strijden natuurlijk!
 
Na een laatste briefing gaan jullie  Via je mobiele telefoon blijf je in contact. Door aanwijzingen naast elkaar te leggen, vorm je met je team een logisch beeld van de strategie. Welke volgende stap zal de familie zetten, waar kun je deze pakken? 
 
Na afloop van het spel verzamelen jullie je bij het startpunt wordt de uitslag berekend en het winnende team bepaald.
Meer lezen

Penoze (zonder horeca) (eigen locatie)


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Online fotoalbum

Thorn

Eerst was de streek van Thorn heel moerassig. Thorn veranderde pas na ontginning voor de 10e eeuw. Aan de rand van dit moeras liep de Romeinse heirbaan van Maastricht naar Nijmegen. Omstreeks 990 werd Thorn op een hoogte, dichtbij de Maas, door graaf Ansfried, die getrouwd was met Hereswint, een klooster voor benedictaressen gesticht. Dat klooster groeide uit tot een wereldlijk stift en een vorstendom. Tot dat Land van Thorn behoorden Thorn, Ittervoort, Haler, Grathem, Stramproy, Baexem en Ell.

Volgens de legende lag er ooit tussen Thorn en Kessenich een legendarisch verdwenen stad met de naam Vijvere. Dat zou verzonken zijn als straf van God. Daar ligt nu het moeras het Vijverbroek.

Onder de Fransen kreeg Thorn zwaar te lijden. De huizen werden witgeverfd omdat ze vaak zijn vernield en er dus verschillende bouwsels in werden verwerkt. Door die witte huisjes en de rust van het dorpje werd Thorn al gauw geliefd door kunstenaars en tegenwoordig toeristen.

Thorn

Reviews

0 reviews gevonden, plaats een review

Meer reviews

Zij gingen u voor!

20-04-2022

Penoze (zonder horeca)  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen