Moorddiner in Den Bosch

Je kwam voor een lekker diner? Een avondje ongecompliceerd genieten? Heerlijk. Totdat… Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. Er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen door oplossen. Plaats delict is plaats diner: bloedstollend en ijskoud aan tafel geserveerd.

Een moorddiner is de perfecte combinatie van een heerlijk menu en een live ‘detective’. Samen met je collega’s of vrienden ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Er is een meesterbrein nodig.

Dat van jou. No shit, Sherlock!

Wat staat je te wachten tijdens het Moorddiner ?

Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten met een drankje en we maken teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden in het etablissement, bijna onder jullie ogen. Dit maakt jullie eerstegraads getuigen en we doen direct een beroep op ieders analytisch inzicht bij de identificatie van het slachtoffer. Zo’n vingerafdruk blijkt al snel een hele puzzel.

Terwijl de groep geniet van het diner ontrafelt de zaak langzaam. Subtiele details, ontluikende getuigenissen en (on)echte motieven: tussen de gangen door komen jullie steeds dichter bij de ware toedracht. Kruip in de huid van de verdachten tijdens een buurtonderzoek, ontcijfer de exacte moordlocatie door middel van een fictieve reconstructie. Wie is de moordenaar, wat was het motief en hoe is het slachtoffer om het leven gekomen? Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het diner met het vonnis!

Aan het einde van het diner komt de waarheid naar boven. Wie, hoe en waarom werd het slachtoffer omgebracht? Jullie antwoorden worden tegen het licht gehouden en de winnende teams ontvangen een toepasselijk cadeau. Dankzij jullie is de wereld weer een stukje veiliger geworden.
 

Het Moorddiner is mogelijk op elke besloten locatie door het land, bijvoorbeeld restaurants of zalencentra.

Deze kun je zelf regelen, maar wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie.

Spel kan ook in het Engels, Duits  of Frans worden gespeeld. 

Meer lezen

Moorddiner


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 257 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Diner
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Prijs voor winnende team
Quizmaster

Den Bosch

Den Bosch is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Met een inwoners aantal van ongeveer 140.000 inwoners is het de vierde stad van Noord-Brabant. Den Bosch is vooral bekend door de vele kerken in zijn stad, waarvan de Sint-Jans kathedraal een pracht plaatje van is. Het middeleeuwse stadscentrum van Den Bosch is een van de oudste en meest complete van Nederland en ideaal om uw dagje uit compleet te maken met een citygame. Verder staat de stad ook bekend om het Noordbrabants Museum. Op de Markt staat een standbeeld van de 15e eeuwse schilder Jeroen Bosch, gemaakt door August Falise; het Jheronimus Bosch Art Center is een museum in de stad waarin zijn werken centraal staan. Den Bosch is mooie stad met een uniek karakter voor een bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenfeest.. Laat u verrassen door de vele mogelijkeheden in deze unieke stad.

Den Bosch

Reviews

10
Dave

Thanks for a fun evening. Particularly helping us at short notice. Great host, fun game. Lots of laughter and gaming joy.

Den Bosch
Moorddiner
2 juli 2024
10
Ellen Terborgt

Geslaagde avond. Leuk en vermakelijk spel. Goede en gezellige begeleiding en het eten was heerlijk!

Den Bosch
Moorddiner
22 oktober 2019
9
Pieter de Rooij - Lidl Vught

Super leuk spel om met een groep te doen! Teams zijn ideaal.

Zo is er een beetje competitie wat een leuke sfeer geeft.

Den Bosch
Moorddiner
8 maart 2018
9,5
Marga Derksen

Vooraf was het weer een moeilijke opgave voor ons: wat moet je nu weer verzinnen voor een grote groep van bijna 100 personen? Het Moorddiner met hoofdinspecteur Sietsema was een geweldige invulling. Het eten was perfect geregeld en het spel was ook heel vermakelijk. Iedereen heeft een mooie avond gehad. De volgende keer willen we graag een Pubquiz doen. Hopelijk wordt dat net zo leuk als het Moorddiner.

Den Bosch
Moorddiner
8 december 2017
Meer reviews

Zij gingen u voor!

21-07-2024

Moorddiner Sittard

20-07-2024

Moorddiner Deventer

19-07-2024

Moorddiner

09-06-2024

Moorddiner  (Eigen locatie)

18-05-2024

Moorddiner Almelo

01-12-2023

Moorddiner Oldenzaal
Delen
Ook dit uitje doen