Mondharmonica workshop (eigen locatie) in Ankara

Mondharmonia workshop
 
Mondharmonica leren spelen in 1,5 uur tijd, een onmogelijke opdracht?
 
We garanderen je dat het kan en bovendien op een hele prettige manier! Iedere deelnemer krijgt tevens na de workshop zijn eigen instrument mee!
 
Deelnemers hoeven geen noten te kunnen lezen en zelfs nooit eerder iets met muziek gedaan te hebben om mee te kunnen doen. De harmonica heeft een razend slim en eenvoudig systeem om liedjes te leren en te onthouden.
 
Hoe ziet een mondharmonica workshop eruit: 
We behandelen de techniek en leren al snel gezamenlijk de blues (Mannisch Boy) en een improvisatie blues schema. Daarna leren gezamenlijk bekende liedjes te spelen. 
De verbazing waarmee het allemaal zo snel mogelijk is, werkt bij veel mensen op de lachspieren.
Algemene muziekkennis of kennis van de mondharmonica is niet vereist.
 
Groepsgrootte:
We gaan uit van een minimum van 10 deelnemers. De groepsgrootte is in principe onbeperkt en wordt enkel begrensd door de zaal waarin de workshop gegeven wordt.
Achtergrond informatie:
Locatie:
De workshop kan door heel Nederland gegeven worden! In Breda kunnen we u een gratis locatie aanbieden.
 
Prijs inclusief mondharmonica!
Meer lezen

Mondharmonica workshop (eigen locatie)


Vanaf 10 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw

Ankara

Ankara is een unieke stad voor een orgineel bedrijfsuitje. De kleine oude stadskern binnen de muren van de vesting (Hisar) heeft nog altijd een typisch oosters uiterlijk. Er zijn veel kleine winkeltjes. De Arslanhane-moskee dateert uit 1290. Uit de Romeinse periode dateren de thermen (217 n.C.). Ook zijn er de resten van de aan keizer Augustus en de godin Roma gewijde tempel, het Romeinse badhuis en de zuil van keizer Julianus. Van voor de Ottomaanse tijd is er de Alaaddin-moskee, in de 12e eeuw gebouwd in opdracht van de Seltsjoekse heerser Mesut. Daarna zijn er onder Ottomaanse heerschappij nog enkele moskeeën gebouwd. Moderner is het mausoleum van Atatürk (Anıtkabir). Het belangrijkste museum is het Museum van Anatolische beschavingen, met neolithische kunst en Hettitische beelden en reliëfs. Ook is er het museum van etnografie, met tentoonstellingen omtrent Seltsjoekse en Ottomaanse cultuur. In de stad vindt men naast historische gebouwen ook veel moderne architectuur en vele parken. Kortom: Er is genoeg om uw bedrijfsfeest volkomen te laten slagen!

Ankara

Reviews

9
A.A. strating

Uitstekende workshop waar je veel entertainment uit haalt.

Best
Mondharmonica workshop
21 januari 2020
10
Leon

Met onze studentengroep hebben we het ontzettend naar onze zin gehad met deze mondharmonicaworkshop! We hadden veel lol met Marco die ook lekker meeging in onze studentikoze ongein. Zeker een aanrader!

10
Bonny

Onlangs een houd-je-mond-harmonica workshop gevolgd met een groep van 12 meiden. Alles behalve suf ;-). We hebben veel gelachen en tot in de late uurtjes plezier gehad van de mondharmonica’s in de binnenstad van Breda! Marco is erg enthousiast wat zorgt voor een gezellige sfeer, aanrader!

Breda
Mondharmonica workshop
12 december 2019
Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen