Maffia Stadsspel in Ankara

Blijken jullie Maffia DNA te hebben?

Lukt het jullie om de macht over te nemen van deze familie en het complete kapitaal? Speel Maffia Stadsspel en wordt de nieuwe Don!

Wat staat je te wachten tijdens Maffia Stadsspel!
We beginnen rustig en onder het genot van een welkomstdrankje volgt er een uitgebreide briefing over het Maffia Stadsspel. Tijdens dit super spannende stadsspel moet je als team de machtigste familie van de stad worden. Je komt op afpers- en omkooplocaties in het stadscentrum en door het afpersen en omkopen van de juiste personen bouw je gedurende het spel een steeds groter wordende kapitaal op. Daarnaast ontvang je steeds meer informatie over hoe de Maffiabaas eruit ziet en waar hij zich verscholen houdt.

Je gaat als team op pad gewapend met een mobiel en een stadsplattegrond. Hierop staan meerdere afpers- en omkooplocaties. Wanneer je op een locatie aankomt krijg je direct een opdracht of vraag door. Voer dit goed uit, bouw je kapitaal langzaam op en ontcijfer het uiterlijk en de locatie van de Don. Welk team zal als eerste de Don ontmaskeren en zijn scepter overnemen? Snelheid en tactisch inzicht zijn bij het Maffia Stadsspel van levensbelang.

Aan het einde keert iedereen terug en wordt onder het genot van een drankje het winnende team bekend gemaakt!

Honger naar meer?
Een lunch of diner als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor onze opties. Maffia Stadsspel! is in diverse steden in Nederland te spelen (ook in het Engels en het Frans). Het spel kan naar wens op iedere locatie uitgezet worden.

Meer lezen

Maffia Stadsspel


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 257 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Ankara

Ankara is een unieke stad voor een orgineel bedrijfsuitje. De kleine oude stadskern binnen de muren van de vesting (Hisar) heeft nog altijd een typisch oosters uiterlijk. Er zijn veel kleine winkeltjes. De Arslanhane-moskee dateert uit 1290. Uit de Romeinse periode dateren de thermen (217 n.C.). Ook zijn er de resten van de aan keizer Augustus en de godin Roma gewijde tempel, het Romeinse badhuis en de zuil van keizer Julianus. Van voor de Ottomaanse tijd is er de Alaaddin-moskee, in de 12e eeuw gebouwd in opdracht van de Seltsjoekse heerser Mesut. Daarna zijn er onder Ottomaanse heerschappij nog enkele moskeeën gebouwd. Moderner is het mausoleum van Atatürk (Anıtkabir). Het belangrijkste museum is het Museum van Anatolische beschavingen, met neolithische kunst en Hettitische beelden en reliëfs. Ook is er het museum van etnografie, met tentoonstellingen omtrent Seltsjoekse en Ottomaanse cultuur. In de stad vindt men naast historische gebouwen ook veel moderne architectuur en vele parken. Kortom: Er is genoeg om uw bedrijfsfeest volkomen te laten slagen!

Ankara

Reviews

10
Mayke Akkermans

Super leuk gedaan! Op naar de volgende!!

Oss
Maffia Stadsspel
6 november 2018
9,5
Arno Lacres

Bedankt voor de warme ontvangst! Groetjes jeugdgroep KRDJU #TOPBEGELEIDERS

Groningen
Maffia Stadsspel
6 november 2018
8
Jesse

Het maffiaspel is leuk en uitdagend en je krijt goeie vragen. We hebben als voetbal team een leuke middag gehad.!

Luik
Maffia Stadsspel
23 juni 2018
8
Jacky

De activiteit was goed, leuk en gezellig!

Volendam
Maffia Stadsspel
6 februari 2017
Meer reviews

Zij gingen u voor!

02-12-2022

Maffia Stadsspel Apeldoorn

10-12-2018

Maffia Stadsspel Almelo

08-11-2018

Maffia Stadsspel Groningen

02-07-2018

Maffia Stadsspel Ede

04-12-2017

Maffia Stadsspel Sittard

17-05-2017

Maffia Stadsspel Emmen
Delen
Ook dit uitje doen