Maffia Moordspel

Maffia Moordspel, het Moordspel 2.0!

“Say hello to my little friend!” Plots zit je middenin het Maffiageweld. Kwam je voor een ontspannen avondje ongecompliceerd genieten met collega’s en/of vrienden? Ga lekker zitten en geef je oren en ogen de kost. De maffia draait de scepter en er is een moord gepleegd en die ga jij tussen de gangen dooroplossen! Kruip in je rol als Maffiabaas, zijn vrouw Elvira, Rechercheur, Under Cover Agent, Prostituee Rose, Pizzabakker Manny, Casino Baas Angel en meer!

Een Maffia Moordspel is een spannende live ‘detective’. Samen met je collega’s of vrienden ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Voor je het weet ben je zelf betrokken bij de Maffia…

Wat staat je te wachten tijdens het Maffia Moordspel
Jouw gezelschap wordt welkom geheten en we maken teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden! Jullie worden gebriefd en door camera beelden terug te kijken zien jullie dat er een brute afrekening heeft plaats gevonden. Terwijl de groep geniet van het diner stuiten jullie op steeds meer informatie, creatieve opdrachten en ingewikkelde puzzels.  Deze informatie zal eerst gedecodeerd moeten worden. Ook moet er een bom ontmanteld worden en door het ontcijferen van verborgen aanwijzingen komen jullie er langzaam achter wie de moordenaar is! Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van het Maffia Moordspel met het vonnis!

Meer lezen

Maffia Moordspel


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Reviews

9
Silvia

We kropen helemaal in onze rollen tijdens het maffia spel. De puzzels waren uitdagend en niet te makkelijk. Goede begeleiding van Lieke. Het was super!

9,5
Team Kruidvat mortsel

Leuke ervaring complot zat goed in elkaar.

8
Jessica Roelofs

We hebben de maffiabaas gespeeld. Erg leuk om te doen.

10
Van Maele

De tegenstand was wel matig. We hebben ons geamuseerd! Lieke bedankt!

Meer reviews

Zij gingen u voor!

14-06-2018

Maffia Moordspel   (Eigen locatie)

06-03-2018

Maffia Moordspel   (Eigen locatie)

06-03-2018

Maffia Moordspel   (Eigen locatie)

05-03-2018

Maffia Moordspel   (Eigen locatie)

13-02-2018

Maffia Moordspel   (Eigen locatie)

04-01-2018

Maffia Moordspel   (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen