Maffia Moordlunch

“Say hello to my little friend!” Plots zit je middenin het Maffiageweld. Kwam je voor een ontspannen avondje ongecompliceerd genieten met collega’s en/of vrienden? Ga lekker zitten en geef je oren en ogen (en mond!) de kost. De maffia draait de scepter en er is een moord gepleegd en die ga jij oplossen! Kruip in je rol als Maffiabaas, zijn vrouw Elvira, Rechercheur, Under Cover Agent, Prostituee Rose, Pizzabakker Manny, Casino Baas Angel en meer!
 
Een Maffia Moordlunch is de perfecte combinatie van een heerlijke lunch en een live ‘detective’. Samen met je collega’s of vrienden ga je in teams proberen de zaak te kraken. Overleggen kan, scenario-denken moet, maar houd je oplossingen voor jezelf en jouw team. Voor je het weet ben je zelf betrokken bij de Maffia…
 
Wat staat je te wachten tijdens het Maffia MoordLunch?
Jouw gezelschap wordt gastvrij ontvangen en welkom geheten en we maken teams. Jullie zitten amper aan tafel als er plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden! Jullie worden gebriefd en door camera beelden terug te kijken zien jullie dat er een brute afrekening heeft plaats gevonden. Terwijl de groep geniet van een luch stuiten jullie op steeds meer informatie, creatieve opdrachten en ingewikkelde puzzels.  Deze informatie zal eerst gedecodeerd moeten worden. Ook moet er een bom ontmanteld worden en door het ontcijferen van verborgen aanwijzingen komen jullie er langzaam achter wie de moordenaar is! Verzamel zoveel mogelijk bewijs en kom aan het einde van de Maffia Moordlunch met het vonnis!
 
 
De Maffia Moordlunch is mogelijk op elke besloten locatie door het land, bijvoorbeeld restaurants of zalencentra.
Deze kun je zelf regelen, maar wij helpen je graag bij het vinden van een geschikte locatie.
 
Spel kan ook in het Engels, Duits of Frans worden gespeeld.
Meer lezen

Maffia Moordlunch


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Lunch
Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Inclusief reserveringskosten
Materialen
Prijs voor winnende team

Reviews

10
BTV vzw

Het was een heel leuke ervaring voor heel het team.

Er waren alleen maar winnaars. Reuze gezellig. Bedankt.

Antwerpen
Maffia Moordlunch
1 februari 2019
9
Denise Peters

Wij hebben een leuke, gezellige middag gehad met de maffia moordlunch. Wij hebben heel veel gelachen en de begeleiding was heel vriendelijk en enthousiast.

Boxmeer
Maffia Moordlunch
29 maart 2018
Meer reviews

Zij gingen u voor!

25-06-2019

Maffia Moordlunch Antwerpen

29-03-2018

Maffia Moordlunch Boxmeer

07-11-2017

Maffia Moordlunch Gouda
Delen
Ook dit uitje doen