Levend Stratego (zonder horeca) (eigen locatie)

Dit avontuurlijke, bloedstollende en tactische spel kluistert vele fans avonden lang aan het bord. Door de juiste stukken te verplaatsen en te slaan kom je steeds dichter bij je doel: de vlag van je tegenstander veroveren! Ervaar dit enerverende bordspel nu in levende lijve in de stad! Terug naar af: elke team bouwt aan zijn of haar eigen leger en zet deze strategisch in! 
 
Wat kunt u verwachten bij levend Stratego?
Jullie zullen rustig opstarten met een uitgebreide telefonische speluitleg. Hierna zullen de teams worden gevormd en krijft ieder team de kans op om een eigen strategie te bepalen. Gewapend met je telefoon, onze TB Events app en het handboek leg je een route af langs alle bezienswaardigheden van de stad. Een zet op het bord moet je eerst verdienen. Beantwoord vragen en voltooi ludieke foto opdrachten. Dit alles in het thema van Stratego. Welk team is er onverslaanbaar, heeft de beste strateeg en het beste leger? Vervolgens wordt je leger ingezet om de stukken van je tegenstander te verslaan. Welk team manoeuvreert zich in de beste positie en verovert de stad? Aan het einde van de tocht volgt de spannende prijsuitreiking. 
Meer lezen

Levend Stratego (zonder horeca) (eigen locatie)


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Reviews

8,5
Jeroen De Maeyer

De app werkte goed, de punten vinden was leuk. De stratego vragen vond ik iets minder interessant. Kan zeker ook met meer dan twee teams.En misschien iets meer zetten per blauw icoon op de map.

Meer reviews

Zij gingen u voor!

05-09-2017

Levend Stratego (zonder horeca)  (Eigen locatie)

14-11-2016

Levend Stratego (zonder horeca)  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen