La Casa Del Dinero in Zwolle

El Profesor heeft jullie hulp nodig! Hij heeft weer een nieuw plan in zijn hoofd om een grote roof te plegen en daarbij heeft hij een goed en gevat team nodig die hem hierbij helpt. Denken jullie dat jullie het geschikte team zijn om deze roof tot een goed einde te brengen en daarna een leven vol rijkdom en plezier te leiden?

Tijdens het La Casa de Dinero spel zullen jullie doormiddel van het oplossen van verschillende hersen krakende en out of the box puzzelopdrachten moeten zien te infiltreren in de bank, de kluis kraken en vervolgens weer moeten ontsnappen uit de bank. Dit spel staat garant voor veel spanning en sensatie. Maar het is ook een flinke uitdaging.

 

 

Denken jullie dat jullie over genoeg kennis en omdenk kwaliteiten beschikken om deze grote roof tot een goed einde te brengen? Wacht dan niet langer en help El Profesor door La Casa de Dinero te boeken!

Juist in deze tijd moeten we thuis blijven, maar willen we toch leuke en spannende dingen blijven doen. Dit spel is een combinatie van beide. 

Dit spel speel je gewoon thuis vanachter je eigen of tablet. Daarnaast is het superspannend spel!

 

Meer lezen

La Casa Del Dinero


Vanaf 2 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 1 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Zwolle

Zwolle is de hoofdstad van de Nederlandse provincie Overijssel en tevens Hanzestad. Zwolle ligt aan de IJssel, het Zwarte Water en aan de Overijsselse Vecht. De stad ligt aan de rand van de landstreek Salland en is de grootste stad in deze streek. De gemeente telt 118.943 inwoners en heeft een oppervlakte van 111,33 km². Zwolle is in de Middeleeuwen ontstaan op een dekzandrug tussen de IJssel en de Overijsselse Vecht aan het riviertje de Aa. Dit was een hoger gelegen en bewoonbare plek in het verder moerassige landschap. Hier zijn traptreden aangelegd om het hoogteverschil op te vangen. Zwolle is een prachtige stad die de afgelopen jaren flink is gegroeid. De unieke aspecten van Zwolle hebben wij voor u samengesteld in heerlijk arrangement. Wie zou deze stad nou niet willen leren kennen aan de hand van een prachtige stadtocht /- evenement.

Zwolle

Reviews

8,5
Evelien

Bedankt voor het organiseren van alles! Het spel was leuk, interessant en gedetailleerd.

9
Yenthe

Heel leuk!

10
Koen

Zeer fijne avond gehad met sharon

9,5
Jeannette Boer

Wij hebben hem vandaag gespeeld en het was super leuk! top spel! We hebben ervan genoten. Bedankt :)

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen