La Casa Del Dinero in Hilversum

El Profesor heeft jullie hulp nodig! Hij heeft weer een nieuw plan in zijn hoofd om een grote roof te plegen en daarbij heeft hij een goed en gevat team nodig die hem hierbij helpt. Denken jullie dat jullie het geschikte team zijn om deze roof tot een goed einde te brengen en daarna een leven vol rijkdom en plezier te leiden?

Tijdens het La Casa de Dinero spel zullen jullie doormiddel van het oplossen van verschillende hersen krakende en out of the box puzzelopdrachten moeten zien te infiltreren in de bank, de kluis kraken en vervolgens weer moeten ontsnappen uit de bank. Dit spel staat garant voor veel spanning en sensatie. Maar het is ook een flinke uitdaging.

 

 

Denken jullie dat jullie over genoeg kennis en omdenk kwaliteiten beschikken om deze grote roof tot een goed einde te brengen? Wacht dan niet langer en help El Profesor door La Casa de Dinero te boeken!

Juist in deze tijd moeten we thuis blijven, maar willen we toch leuke en spannende dingen blijven doen. Dit spel is een combinatie van beide. 

Dit spel speel je gewoon thuis vanachter je eigen of tablet. Daarnaast is het superspannend spel!

 

Meer lezen

La Casa Del Dinero


Vanaf 2 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 1 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Hilversum

Hilversum is de belangrijkste plaats in de landstreek het Gooi. Hilversum huisvest veel landelijke omroepbedrijven en wordt ook wel aangeduid als de 'mediastad'.

Terwijl in 's-Graveland zich al rijke Amsterdammers vestigden in de 17e eeuw, gebeurde dat in Hilversum pas na de aansluiting op het spoorwegnet in 1874. In 1882 werd de aanleg van een stoomtram naar Laren, Naarden, Muiden en Amsterdam voltooid, die de naam de Gooise Moordenaar kreeg, vanwege een aantal dodelijke ongevallen. Deze tram liep tot 1947. De spoorweg trok onder meer de rijke families Brenninkmeijer (eigenaren van C&A), en de aan hen verwante Gockels. Een andere bekende familie in Hilversum waren de Wortelboeren. Mede door deze families kreeg Hilversum langzamerhand een overwegend katholiek signatuur. Dat leidde tot de bouw van de grote neogotische Sint-Vituskerk voor 1800 mensen, ontworpen door P.J.H. Cuypers, in 1892. Na de komst van de spoorweg groeide Hilversum heel snel, aanvankelijk door de groei van de textielsector (weverijen en aanverwante bedrijven) en de vestiging van tapijtfabrieken (waarvan uiteindelijk de Veneta overbleef). In 1918 startte de Nederlandsche Seintoestellen Fabriek en daarna begonnen ook de experimentele radio-uitzendingen. Daarop volgde de vestiging van omroepen van alle gezindten, na de Tweede Wereldoorlog gevolgd door de televisie. Sinds het verdwijnen van de grotere industrie is de mediasector de grootste werkgever van Hilversum.

Hilversum

Reviews

9
Yenthe

Heel leuk!

8,5
Evelien

Bedankt voor het organiseren van alles! Het spel was leuk, interessant en gedetailleerd.

10
Koen

Zeer fijne avond gehad met sharon

9,5
Jeannette Boer

Wij hebben hem vandaag gespeeld en het was super leuk! top spel! We hebben ervan genoten. Bedankt :)

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen