Kroongetuige met begeleiding op afstand in Werkendam

Wat staat je te wachten tijdens de citygame Kroongetuige?

Jouw gezelschap wordt welkom geheten met een telefoontje van onze begeleiders en we maken daarna direct teams. Plotseling blijkt dat er een misdrijf heeft plaatsgevonden, bijna onder jullie ogen. Dit maakt jullie kroongetuigen. Jullie krijgen het eerste gedeelte van het misdaadverhaal te zien. Dan gaan jullie de stad in met onze speciaal ontwikkelde app op zoek te gaan naar aanwijzingen. Op verschillende bijzondere locaties in de stad zijn deze te vinden. Los een uitdagende opdracht op en ontvang het volgende stukje van de film op je mobiel. Door het bezoeken van meerdere locaties ontvangen jullie steeds meer aanwijzingen met betrekking tot de moord.

Maar let op! Jullie onderzoek wordt gedwarsboomd door 1 persoon in jullie team. Hij of zij weet wie de dader is en heeft een vergoeding gekregen om niet te getuigen en jullie op een dwaalspoor te zetten. Lukt het jullie om de kroongetuige te ontmaskeren? Los de moord op en presenteer onder het genot van een drankje aan het einde jullie plot!

 

Meer lezen

Kroongetuige met begeleiding op afstand


Vanaf 4 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Prijs is inclusief btw
Online fotoalbum

Werkendam

De oudste vermelding van Werkendam is mogelijk uit 1064, toen er sprake was van Wirkenemunde. De bijbehorende ambachtsheerlijkheid viel niet onder het Land van Altena, maar onder de baljuw van Zuid-Holland, die in Dordrecht zetelde.
De Sint-Elisabethsvloed van 1421 was van grote invloed. Toen werd de Biesbosch gevormd.In 1641 vond een grote dorpsbrand plaats, waarbij 81 huizen in Werkendam en De Werken in vlammen opgingen. Ook vonden er in de 17e eeuw overstromingen plaats en heerste soms de pest.
In 1812 trokken de Kozakken door Werkendam, nadat ze bij Hardinxveld de Merwede waren overgestoken. Op het laatst van de Tweede Wereldoorlog, in 1945, werden in Werkendam nogal wat gebouwen beschadigd, en ook tijdens de Watersnood van 1953 liep een deel van Werkendam onder water. Toch werden vele Werkendammers, als bekwame dijkenbouwers, naar Zeeland gestuurd om aldaar de dijken te dichten.

Werkendam

Reviews

0 reviews gevonden, plaats een review

Meer reviews

Zij gingen u voor!

29-08-2021

Kroongetuige met begeleiding op afstand  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen