Jacht op de Maffia in Almere

De maffia heeft de burgemeester van de stad ontvoerd en heeft een eisbrief gestuurd naar de politie. De politie heeft jullie hulp ingeroepen om deze zaak op te lossen.
 
Ga op zoek naar het goud en de diamanten in jullie eigen buurt om de maffia te betalen en de burgemeester weer te bevrijden. Probeer de maffia te slim af te zijn en lever de verzamelde materialen op tijd in bij de maffiabaas. Aan jullie de moeilijke taak om de burgemeester te bevrijden van de maffia, succes!
 
Dit spel is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Het wordt gespeeld aan de hand van een app op je smartphone. Dit spel kan overal gespeeld worden!
Meer lezen

Jacht op de Maffia


Vanaf 2 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 1 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Almere

Het centrum van Almere Stad, het grootste stadsdeel, is sterk aan het uitbreiden. In 2006 is het eerste deel van het nieuw gebouwde stadscentrum opgeleverd. Het voornaamste gebouw hiervan is de Citadel, ontworpen door Pritzker Prize-winnaar Christian de Portzamparc. Begin 2007 zijn de nieuwe Schouwburg Almere en Kunstencentrum de Kunstlinie in gebruik genomen. Het opvallende pand, gelegen aan het Weerwater, is op 8 juni 2007 officieel geopend door koningin Beatrix.

Almere

Reviews

8,5
Bea Robbers

Goed georganiseerd . Leuke mensen. Als je goed leest is het erg duidelijk!

Almere
Jacht op de Maffia
29 augustus 2023
8,5
Sandra

Samen met mijn nichtje (9) zijn we in onze eigen wijk op zoek gegaan naar goudstaven en diamanten. Die konden we thuis veilig stellen als de maffia ons niet te snel af was. Bij elke diamant kregen we een vraag over de maffia. Nichtje van 13 vond het buiten zoeken niet leuk, maar heeft thuis als hulptroep heel enthousiast de vragen opgezocht. Kei leuke middag gehad! De jongste wou alles gevonden hebben, dus de volgende dag zijn we de rest van de diamanten gaan zoeken. 2 dagen plezier gehad met dit spel!

9
Melanie

We hebben met z'n tweeën dit spel gespeeld. Super leuk! 1,5 uur bezig geweest. Het heeft wel wat weg van Pokemons vangen, maar met vragen.

Tilburg
Jacht op de Maffia
25 februari 2021
9
Marleen

We hebben vandaag de kinder escaperoom gedaan. FANTASTISCH! Jacht op de maffia. Hele middag buiten aan het speuren geweest naar goudstaven en diamanten in onze eigen wijk. De vragen waren wat moeilijk maar samen met een volwassene wel te doen. Zeker een aanrader!

Almelo
Jacht op de Maffia
30 januari 2021
Meer reviews

Zij gingen u voor!

30-08-2023

Jacht op de Maffia  (Eigen locatie)

19-10-2022

Jacht op de Maffia (Kids)  (Eigen locatie)

30-06-2022

Jacht op de Maffia (Kids)  (Eigen locatie)

07-07-2021

Jacht op de Maffia (Kids)  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen