Haka Workshop (eigen locatie) in Ankara

Haka workshop
 
Een Haka workshop is een activerende beleving. Je leert en ervaart de Haka, het wereldberoemde fenomeen uit Nieuw Zeeland.
 
De Haka, de rituele krijgsdans van de Maori, maakt deel uit van de culturele traditie van Nieuw-Zeeland en van enkele omliggende eilanden. 
De dans wordt uitgevoerd door een groep mensen en heeft als bedoeling om de (Maori-)Goden gunstig te stemmen. 
Traditioneel werd de Haka uitgevoerd ter verwelkoming van andere stammen of om zich op te maken voor veldslagen. Steeds meer mensen raakten en raken bekend met de machtige Maori-dans. 
Dit komt omdat de Haka steeds vaker voor toeristische doeleinden wordt ingezet. 
Ook heeft de indrukwekkende vertolking door Nieuw-Zeelandse sportteams, en dan met name het rugbyteam, een behoorlijke bijdrage geleverd aan de bekendheid van de Haka.
 
Haka workshops zijn voor iedereen die met een groep mensen een verbindende en originele workshop wil organiseren. 
Voor teambuilding met uw bedrijf of een sportieve activiteit met uw familie of vrienden, alles is mogelijk. U kunt het ook boeken als energizer voor 15/30 minuten.
 
De workshop kan zowel binnen als buiten gegeven worden.
Voel ook een stoot andrenaline en barst van de (Haka)energie!
Meer lezen

Haka Workshop (eigen locatie)


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 257 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw

Ankara

Ankara is een unieke stad voor een orgineel bedrijfsuitje. De kleine oude stadskern binnen de muren van de vesting (Hisar) heeft nog altijd een typisch oosters uiterlijk. Er zijn veel kleine winkeltjes. De Arslanhane-moskee dateert uit 1290. Uit de Romeinse periode dateren de thermen (217 n.C.). Ook zijn er de resten van de aan keizer Augustus en de godin Roma gewijde tempel, het Romeinse badhuis en de zuil van keizer Julianus. Van voor de Ottomaanse tijd is er de Alaaddin-moskee, in de 12e eeuw gebouwd in opdracht van de Seltsjoekse heerser Mesut. Daarna zijn er onder Ottomaanse heerschappij nog enkele moskeeën gebouwd. Moderner is het mausoleum van Atatürk (Anıtkabir). Het belangrijkste museum is het Museum van Anatolische beschavingen, met neolithische kunst en Hettitische beelden en reliëfs. Ook is er het museum van etnografie, met tentoonstellingen omtrent Seltsjoekse en Ottomaanse cultuur. In de stad vindt men naast historische gebouwen ook veel moderne architectuur en vele parken. Kortom: Er is genoeg om uw bedrijfsfeest volkomen te laten slagen!

Ankara

Reviews

9
Ayoub Mansouri

Super fun and exciting activity! I highly recommend everyone to learn the Haka.

Utrecht
Haka Workshop
5 juli 2023
8
Johan

Leuke hakaworkshop gedaan met de collega's, geleid door Marco. In ruim een uur veel gelachen en uiteindelijk de haka succesvol gedaan. Leuke groepsactiviteit met veel humor en de nodige beweging.

Nunspeet
Haka Workshop
18 april 2023
9
Jantine de Boer

Erg leuke workshop gehad van Marco. Hij was enthousiast en legde het goed uit. Zeker een aanrader!

Sneek
Haka Workshop
13 juli 2021
10
Petra Kimmel

Allemaal even uit je comfortzone. Wat een power! Super leuke workshop olv Marco. We hebben echt genoten! Het gonst nog na bij ons op kantoor :-)

Breda
Haka Workshop
17 januari 2020
Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen