Goed Foute Online Bingo

Goed Foute Bingo met quizmaster op afstand!

Onze Goed Foute Bingo op afstand is het uitje voor een oergezellige avond met jouw collega’s, vrienden of familie. Met onze enthousiaste bingomaster en eigen speciale bingo kaarten zorgen we voor een onvergetelijke bingo!.

We starten met de klassieke vorm en twee cijfer kaarten per deelnemer. Let goed op terwijl de bingomaster aan het rad draait en ga op zoek naar de nummers op jouw unieke kaarten. Om rustig in te komen starten we met één rij. Dit wordt tijdens de volgende rondes uitgebouwd naar een volle kaart op het einde van het spel.

Maar dit is niet alles, naast de klassieke bingo hebben we ook iets nieuws toegevoegd! Luister naar het goed foute muziekfragment en achterhaal de titel en de artiest. Speur jouw speciale muziek bingo kaart af en zing ondertussen gezellig mee met alle hits. Raad de plaat waarbij allerlei legendarische nummers en guilty pleasures voorbij komen.
Daarna nemen we een kijkje op het witte doek en duiken we in de film wereld. Iedereen pakt zijn originele film bingo kaart erbij en geeft zijn ogen goed de kost. Jullie krijgen namelijk korte filmfragmenten en screenshots te zien uit beroemde films. Van oscar winnaars tot aan hilarische foute films, alles komt voorbij. Deze twee speciale rondes worden afwisselend tussen de authentieke bingo rondes door gespeeld.

Elke deelnemer ontvangt een eigen unieke set met twee cijfer bingo kaarten, één muziek bingo kaart en één film bingo kaart per e-mail. Weet jij als eerste het doel te halen en heb jij bingo? Stuur dan snel een foto ter bewijs naar onze bingo hotline en wie weet sleep jij een fantatische prijs in de wacht. Voor de winnaar van elke ronde ronde hebben we een unieke leuke prijs klaar liggen! Het totale prijzenpakket wordt samen in één keer opgestuurd naar jullie adres. Het is mogelijk om voor een meerprijs de prijzen individueel op te laten sturen naar de winnaars.

Smaakt dit naar meer en zoek je een versnapering voor tijdens het spel? Tegen een meerprijs kunnen we een lekkere borrelbox verzorgen voor de deelnemers. 

Meer lezen

Goed Foute Online Bingo


Vanaf 2 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 1 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Reviews

9
Michael Vreemann

Wij hebben een gezellige avond gehad! Online bingo ging probleemloos, zonder problemen bij het inloggen. Op de dag zelf en enkele dagen voor de bingo kwamen er onverwachts nog deelnemers bij, was geen enkel probleem voor TB events en konden dit meteen aanpassen. Er was veel variatie tijdens de bingo; normale bingo, muziek en filmronde. De filmronde werd door veel deelnemers als zeer moeilijk ervaren en konden die ronde niet goed mee doen. Al met al een super leuke activiteit, aanrader!

Meer reviews
Delen
Ook dit uitje doen