Foute Vrienden (zonder horeca) (eigen locatie)

Wat staat jullie te wachten tijdens Fout Vrienden?
Nu te spelen bij Tb-Events: Fout Vrienden. Een vrijgezellenfeest of vriendenuitje met lef, en een hoop gelach! Na een korte en bondige speluitleg vormen we teams en gaat jullie groep gewapend de stad in. Download de TB Events app, pak het handboek erbij en een aantal hulpmiddelen. Verdien zoveel mogelijk punten door de uitdagende missies zo origineel en goed  mogelijk uit te voeren. Gooi al jouw charmes in de strijd om iemand te overtuigen om samen met jou de heupen los te gooien tijdens een dansje midden op straat? Of zal jij naast een huisdiereigenaar moeten neerknielen om het dier te aaien en te vertellen aan de eigenaar wat voor een lekker stukje vlees dat is voor op de barbecue.

Op de kaart staan er naast missies, ook gevaarlijke virussen klaar voor jullie. Bevries hiermee het scherm van een ander team en leg hun spel tijdelijk even stil. Op onverwachtse momenten verschijnen er ook boobytraps in de stad. Blijf alert en voltooi deze bonus opdracht om een boobytrap af te kunnen vuren op een ander team. Pak hiermee op een strategisch moment een punt af en stuur het team een extra pijnlijke challenge. Zijn jullie goed op dreef? Dat is maar goed ook, want alles wordt vastgelegd vandaag met foto’s en filmpjes. Handig voor morgen!
 

Na het spel keren alle teams terug naar het begin punt. The moment of the truth.. want jullie zullen worden beoordeeld! Het team dat met de slechtste eindscore zal een tegenprestatie moeten leveren! En de koplopers mogen de straf uitdelen. De termen ONGEMAK en BESCHAMEND worden nu werkelijkheid.. Het team met de meeste punten op zak aan het einde van het spel, is de winnaar van vandaag!

 

 

Meer lezen

Foute Vrienden (zonder horeca) (eigen locatie)


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Prijs is inclusief btw
Inclusief reiskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Reviews

9,5
Sebastiaan Kuppens

Zeer leuke activiteit waarbij je kapot gaat van het lachen. Goede begeleiding van Jordi gehad.

9
Jelle Guidee

Leuke activiteit, goede diversiteit van opdrachten. App verbruikt wel zeer veel batterij, best deelnemers op de hoogte brengen zodat ze een powerbank kunnen voorzien.

Meer reviews

Zij gingen u voor!

31-03-2024

Foute Vrienden (zonder horeca)  (Eigen locatie)

09-04-2023

Foute Vrienden (zonder horeca)  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen