Flikken Maastricht in Den Bosch

'Flikken Maastricht: kruip in de huid van Floris en Eva'
 
In het pittoreske Maastricht is moord en doodslag meer regel dan uitzondering. De politiemensen Floris en Eva onderzoeken de één na de andere bloedstollende zaak. TB Events geeft jullie nu de kans om in hun schoenen te staan. Stap uit de dagelijkse sleur en speel dit bloedstollende spel. Een meeslepende moordzaak, ideaal als bedrijfsuitje of groepsuitje met collega's of vrienden.
 
Hoe ga je te werk bij Flikken Maastricht?
Begin aan de basis: plaats delict. Je volgt de aanwijzingen en leert steeds meer over de achtergronden van het slachtoffer. Ieder spoor kan je dichter bij je dader brengen. Of is het een dwaalspoor? Met jouw team zet je alle informatie op een rijtje en bepaal je de volgende plaats om uit te kammen. Door langs de juiste plaatsen te gaan, kun je de vitale informatie vergaren om de zaak te kraken.
 
Wat staat je te wachten tijdens Flikken Maastricht?
Detective word je niet zomaar. Daarom beginnen we met een stevige bak koffie om je op scherp te zetten. Dan volgt de briefing en krijg je een uitgebreide uitleg over het spel. Na het vormen van de teams bezoek je de plek van de moord, voor een eerste onderzoek.
 
Nu komt het er op aan: welke moordverdachten ga je als eerste aan de tand voelen, welke getuigenissen zijn doorslaggevend? Samen met jouw team stel je een lijst op met hoofdverdachten en hun motieven.
Eenmaal terug op het rendez-vous-punt overhandig je deze lijst aan de commissaris. Onder het genot van een kop koffie, thee of glaasje fris worden de rapportages nauwkeurig beoordeeld. Dan wordt het winnende team bekend gemaakt en het plot uitgelegd. Case closed.
 
Honger naar meer?
Een moorddadige lunch of een diner als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem contact op voor de mogelijkheden. Flikken Maastricht is in diverse steden in Nederland, België en Duitsland te doen (ook in het Engels). Het spel kan naar wens op iedere locatie uitgezet worden.
 
Het spel is inclusief twee drankjes (koffie, thee of frisdrank) bij ontvangst per persoon.
Kleinere gezelschappen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.
 
Meer lezen

Flikken Maastricht


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Prijs is inclusief btw
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Den Bosch

Den Bosch is de hoofdstad van de provincie Noord-Brabant. Met een inwoners aantal van ongeveer 140.000 inwoners is het de vierde stad van Noord-Brabant. Den Bosch is vooral bekend door de vele kerken in zijn stad, waarvan de Sint-Jans kathedraal een pracht plaatje van is. Het middeleeuwse stadscentrum van Den Bosch is een van de oudste en meest complete van Nederland en ideaal om uw dagje uit compleet te maken met een citygame. Verder staat de stad ook bekend om het Noordbrabants Museum. Op de Markt staat een standbeeld van de 15e eeuwse schilder Jeroen Bosch, gemaakt door August Falise; het Jheronimus Bosch Art Center is een museum in de stad waarin zijn werken centraal staan. Den Bosch is mooie stad met een uniek karakter voor een bedrijfsuitje, familiefeest of vrijgezellenfeest.. Laat u verrassen door de vele mogelijkeheden in deze unieke stad.

Den Bosch

Reviews

9,5
Sylvia Hoedemakers

Bedankt voor de gezellige, goed georganiseerde middag!

Den Bosch
Flikken Maastricht
29 oktober 2018
9
Violette de Ronde

Enkele km's later ontvouwde het web zich... Een uitdagend spel met geen voor de hand liggende uitkomst. Een goede mentale en fysieke oefening in ieder geval.

Antwerpen
Flikken Maastricht
13 oktober 2020
10
Marijn van der Meij

Het was heel erg leuk. De regen was jammer, maar dat mochg de pret niet drukken!

Leiden
Flikken Maastricht
14 december 2019
8,5
Harriet der kinderen

Een erg leuk spel waarmee we een top middag hebben gehad!

Meer reviews

Zij gingen u voor!

18-10-2019

Flikken Maastricht Breda

01-04-2019

Flikken Maastricht Middelburg

19-06-2018

Flikken Maastricht Alphen aan den Rijn

07-06-2018

Flikken Maastricht Delft

07-06-2018

Flikken Maastricht Veghel

04-01-2018

Flikken Maastricht Maastricht
Delen
Ook dit uitje doen