Escape Room International

Onze teambuildingsactiviteit Escape Room in het Frans, Duits of Engels!

De Escape Room is de sensatie van het moment! Vanwege het enorme succes heeft TB-Events een internationale versie van dit spel ontwikkeld. Één uur puzzels, raadsels en codes! Lukt het jullie om als eerste alles op te lossen en de laatste code te ontcijferen? Een enerverende teambuildingsactiviteit…..

Wat staat je te wachten tijdens het Escape Room International Uitje?

Bij ontvangst krijg je een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld en begin je met de Escape Room. In een uur tijd probeer jij met je team uit te zoeken hoe je de kluis kunt openen. Door het oplossen van allerlei raadsels, puzzels, codes, cryptogrammen en veel meer pittige spellen kom je in het bezit van de laatste cijfercombinatie….

We verdelen de groep in teams van maximaal 6 personen. Elk team heeft de beschikking over meerdere banners waar hints, puzzels en meer op staat. Voor hun staan meerdere kisten met verschillende sloten en centraal staat een kluis. Met een geheimzinnig geluidsfragment op de achtergrond gaat het spel beginnen. Het team wat als eerste alle puzzels oplost, codes kraakt en de attributen uit de verschillende werelddelen gebruikt wordt de winnaar van de Escape Room International!

Wat zijn de kosten voor het Escape Room International Uitje?

De prijs is gebaseerd op minimaal 15 deelnemers. Inclusief een welkomstdrankje, spelprogramma, quizmaster en inclusief een heerlijk diner. Het uitje kan in het Engels, Duits en Frans verzorgd worden. Geef duidelijk aan bij je boeking in welke taal het uitje verzorgd dient te worden. 

Kleinere gezelschappen dan 15 personen en groepen groter dan 30 personen ontvangen een aangepaste offerte.

Let op: U zit als groep niet in een afgesloten ruimte. Dit is een spel dat wordt verzorgd bij onze horeca partners en op eigen locaties en is ontwikkeld als teambuildingsactiviteit. Niet geschikt voor groepen kleiner dan 10 personen.

Meer lezen

Escape Room International


Vanaf 15 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Inclusief diner
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Diner
Professionele begeleiding
Inclusief reiskosten
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Reviews

8,5
Nattaya Smith

We ran an Escape room. Andy gave great and cocise advice during the game. Recommend!

Meer reviews

Zij gingen u voor!

20-05-2016

Escape Room International Tilburg
Delen
Ook dit uitje doen