De Slimste Thuis

Denk jij dat je slimmer bent dan familieleden, vrienden of collega’s? Daar gaan we achter komen met deze uitdagende quiz. In verschillende rondes wordt er getest of jij kennis hebt van bijvoorbeeld: het Dierenrijk, op de Buis of een stukje Muzikale kennis. Dit is zomaar een greep uit de categorieën die aan bod komen. Ben jij in staat om rustig te blijven onder tijdsdruk? Combineer jouw kennis met een logisch inzicht en kom er achter of jij ook echt De Slimste Thuis bent!
 
 
Als jullie alle rondes hebben voltooid wacht jullie nog één uitdaging, de grote finale. Hierin testen we jullie algemene kennis over uiteenlopende genres. De Slimste Thuis is geschikt vanaf 12 jaar en is te spelen tot en met ongeveer 5 personen.
Deze quiz speel je vanaf een vaste prijs van 25 euro. Het leuke is dat je dit gewoon thuis met je eigen gezin speelt!

Boek dit spel bij TB Events en je krijgt alles wat je nodig om dit spel vanuit je eigen stoel te kunnen spelen!
Meer lezen

De Slimste Thuis

Prijs op aanvraag

Vanaf 2 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 1 uur
In 257 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Reviews

8
Ralf

Heel goed geholpen met het op kort dag realiseren van de activiteit. Het was een leuke afwisselende quiz en we hebben veel gelachen!

Zwolle
De Slimste Thuis
22 juni 2021
9
Miriam

Het was heel leuk om als gezin (één team) deze quiz te doen. Wij hebben ook het een en ander geleerd, dus dat is mooi meegenomen. Vragen waren soms best pittig, maar met twee dochter van 20 en 22 jaar, kwamen wij een heel eind. Goed voor tweeënhalfuur plezier.

Den Haag
De Slimste Thuis
23 januari 2021
9
Blanca Lohuizen

De slimste thuis gespeeld met het oudelijk gezin. Hierbij had elk huishouden(ouders, broer, broer/schoonzus en wij) een eigen team en speelde we tegen elkaar. De tweede keer dat we dit speelden met veel plezier. Leuke vragen en voor ieder wat wils! We gaan zeker kijken of we hem nog een keer kunnen spelen. Alleen jammer dat er geen mogelijkheid is om video te bellen in het spel. Dit hebben we dus via Wattsapp moeten doen.

Leeuwarden
De Slimste Thuis
15 januari 2021
8
Thea

Erg leuk om te spelen. Op afstand van elkaar in de huiskamer, ieder op zijn eigen mobiel. Veiliger dan een bordspel waarbij je te dicht op elkaar zit. Inhoud van het spel was voor ieder wat wils, lekker snel, leuk om te doen.

Zoetermeer
De Slimste Thuis
13 januari 2021
Meer reviews

Zij gingen u voor!

13-12-2020

De Slimste Thuis  (Eigen locatie)

09-12-2020

De Slimste Thuis  (Eigen locatie)

06-09-2020

De Slimste Thuis  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen