Citygame De Slimste Mens

Wie is het grootste meesterbrein?
Citygame De Slimste Mens draait om snelheid en een goed stel hersens. Algemene kennis en informatie over de omgeving alleen zijn niet genoeg, ook komen er uiteenlopende kennisvragen, puzzels en foto opdrachten aan bod tijdens deze quiz.

 

Wat staat je te wachten tijdens Citygame De Slimste Mens?

Jouw gezelschap wordt eerst rustig ontvangen door onze begeleiding. Hij of zij geeft jullie een uitgebreide speluitleg en vervolgens gaan we teams maken. Gewapend met je mobiele telefoon duik je samen met jouw teamleden de omgeving in. Via de TB Events APP krijgen jullie ingewikkelde vraagstukken voorgeschoteld. Hoe beter het samenspel hoe meer punten er te behalen zijn.

 

Jullie beginnen met Kennisvragen over verschillende onderwerpen. Bij de ronde Open Deur draait het om feitjes over de stad. In de ronde Puzzel moeten jullie verbanden achterhalen uit meerdere trefwoorden. Raad bij Galerij wat er op de foto staat en achterhaal met overkoepelende thema. Bij Collectief Geheugen worden vragen gesteld op basis van een film fragment. Welk team geef het snelst het juiste antwoord en pakt de punten?

 

Uiteraard snijden we diverse onderwerpen aan tijdens deze citygame, met weetjes over de streek alleen ga je het zeker niet redden. Geschiedenis, aardrijkskunde, tv, muziek, sport, kunst en literatuur zijn zomaar een greep uit de thema’s die aan bod komen. Zijn jullie klaar om de strijd aan te gaan? Het Slimste Team zal zegevieren!

Meer lezen

Citygame De Slimste Mens


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 257 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Reviews

7,5
Carina Assink

Top activiteit. Ondanks het slechte weer hebben we fanatiek de hele route gelopen. Als tip iets lekkers mee voor onderweg! En wat actuelere vragen zou leuker zijn! Verder helemaal top!

9
Anneke kappert

Goed georganiseerd. Lekker eten en drinken. Aanrader!! Het was plezant.

8,5
B. Vandeplassche

Bedankt voor de zeer gezellige en geslaagde avond!

8
rijk zwaan

Een hele leuk en interessant spel!

Leuke vragen en goede vragen!

Meer reviews

Zij gingen u voor!

05-07-2016

Het Slimste Team Antwerpen

01-12-2014

Het Slimste Team Naaldwijk

24-04-2014

Het Slimste Team Oldenzaal

18-11-2013

Het Slimste Team Leiden
Delen
Ook dit uitje doen