City Game Prison Escape

City Game Prison Escape, een superspannend ontsnappingsuitje! Jullie worden gevangen gehouden en de tijd tikt! In het geheim bereiden jullie een uitbraak voor…. Lukt het jullie om alle codes te kraken en uit het vizier van de bewakers te blijven?
 
De City Game Prison Escape is een thrill seeking City Game waarbij je als team moet proberen te ontsnappen aan je bewakers. Om te ontsnappen heb je codes, sleutels en materialen zoals hamers en touw nodig. Om dit te verkrijgen bezoek je verschillende locaties in de stad. Door het oplossen van spannende puzzels en het vinden van geheime aanwijzingen kom je er langzaam achter hoe je kunt ontsnappen! Denk jij dat het je lukt binnen de tijd? Een spannend en actieve teambuildingactiviteit in de stad!
 
Wat staat je te wachten tijdens de City Game Prison Escape:
Bij ontvangst krijg je een uitgebreide uitleg over het spel. Vervolgens worden de teams samengesteld, zodat je weet met wie je de strijd aangaat. Dan ga je de stad in met je team om meerdere locaties te bezoeken. Lukt het jullie om als eerste alle codes te kraken en aanwijzingen te vinden om te ontsnappen?
 
Aan het einde van het spel keer je terug naar het ontvangstpunt en volgt de prijsuitreiking.
Meer lezen

City Game Prison Escape


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 2 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Professionele begeleiding
Inclusief reserveringskosten
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Reviews

9,5
Dylan van Herck

Het was een leuke dag, zeker een aanrader voor groepen die de stad willen zien.

9,5
Remco smits

Leuke afwisselende activiteit Passend voor alle leeftijden. Goede uitleg en ondersteuning voor en tijdens de activiteit. Andy en Abe dikke pluim!

9,5
Jeanette

Leuk om in Corona tijd een thuis spel met elkaar te doen. Ware karakters komen naar voren. Voordeel is dat je met elkaar samenwerkt en niet tegen elkaar. Zo benut je ieders eigen talent!

8
Vandenbroeck

Heel erg leuk spel.Toffe puzzels, wij hadden een leuke namiddag

Meer reviews

Zij gingen u voor!

24-11-2023

City Game Prison Escape eigen locatie  (Eigen locatie)

14-03-2019

City Game Prison Escape eigen locatie  (Eigen locatie)
Delen
Ook dit uitje doen