City Game ontstress de kip!

City Game ontstress de kip, een spel met ontzettend veel lol en plezier! Ken jij ook een collega, vriend of familielid die een èchte stresskip is? Tijd voor ontspanning en leer hem of haar de fijne kneepjes van het relaxen.

 

City Game ontstress de kip, een spel met ontzettend veel lol en plezier! Ken jij ook een collega, vriend of familielid die een stresskip is? Tijd voor ontspanning en leer hem of haar de fijne kneepjes van het relaxen.

Spelenderwijs voer je leuke en spannende opdrachten uit, die je laten merken hoe je minder gestresst wordt. Op deze manier kun je zelfs voorkomen dat iemand overspannen wordt! Het doel van dit spel is om de deelnemers te leren op een goede manier met gestreste situaties om te gaan.

 

Wat staat je te wachten tijdens City Game ontstress de kip?

Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. Nadat jullie relaxed zijn ontvangen wordt alles tot in detail aan jullie uitgelegd door onze enthousiaste begeleiders. Zodat je alles van binnen en buiten kent. Hierna worden jullie verdeeld in teams en krijg je een laatste uitleg zodat alles duidelijk is.

Het doel van deze super spannende city-game is om zoveel mogelijk punten te verzamelen en daarmee de kip te ontstressen.

 

Dit gaan jullie doen door verschillende punten af te gaan, opdrachten en superopdrachten uit te voeren en voor de andere teams een boobytrap te plaatsen. 

 

Je gaat als team op pad met een mobiele telefoon met de TB Events app. Op deze app log je in en dan zie je verschillende punten op een plattegrond. Ga deze punten langs, beantwoord de vragen en verdien zoveel mogelijk punten met je team om de kip te ontstressen! Laat zien dat jullie stress bestendig zijn en win van de andere teams!

 

Honger naar meer?

Een lunch, diner of barbecue als afsluiter is een kroon op je speurwerk. Dit zit niet bij de prijs inbegrepen, maar er zijn diverse mogelijkheden. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Deze tocht is in diverse steden in Nederland, België en Duitsland te doen (ook in het Engels, Duits en het Frans). Het spel kan naar wens op bijna iedere locatie uitgezet worden. 

Meer lezen

City Game ontstress de kip!


Vanaf 6 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 3 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Fris / bier of wijn bij ontvangst
Fris / bier of wijn bij terugkomst
Professionele begeleiding
Online fotoalbum
Materialen
Prijs voor winnende team

Reviews

8
Carine Hendrickx

Goed ontvangen en duidelijke uitleg. Ook achteraf bij vragen duidelijke antwoorden. Mag dit vaker doen.

10
Nienke Woudstra

Super leuke activiteit, goed georganiseerd en leuke spelleider!

10
Marlien de Groot

De kip gaf wel wat hilariteit. Leuk dat je onderweg dingetjes moet zoeken. Historische plekken bezocht, veel van Arnhem gezien! Booby traps waren erg leuk! Super leuk concept!

10
Stijn Buijsrogge

Vlotte samenwerking. Fijn spel. Goede begeleiding. Aanrader!

Meer reviews

Zij gingen u voor!

24-03-2024

City Game ontstress de kip! Brugge

12-09-2021

City Game ontstress de kip!  (Eigen locatie)

28-06-2020

City Game ontstress de kip! Oss

16-06-2020

City Game ontstress de kip! Apeldoorn

24-09-2019

City Game ontstress de kip! Kortrijk

02-07-2019

City Game ontstress de kip! Antwerpen
Delen
Ook dit uitje doen