Workshop Vuurspuwen (eigen locatie) in Oldenburg

Wil jij leren vuurspuwen? Wij hebben een spannende workshop vuurspuwen! Leer vuurspuwen van als een echte pro. Super gaaf voor teambuilding, een vrijgezellenfeest of andere feesten. We beginnen met oefenen met behulp van water leer je een mooie sprits te maken en goed te verstuiven. Als iedereen dit onder de knie heeft gaan we beginnen met het echte werk. Omstebeurt gaan we vlammen. Wanneer iedereen dit een paar keer gedaan heeft volgt de grande finale: iedereen tegelijk vuurspuwen!


 

 

Meer lezen

Workshop Vuurspuwen (eigen locatie)


Vanaf 12 personen
kleinere groepen mogelijk op aanvraag
Ongeveer 1 uur
In 256 plaatsen mogelijk
Al onze uitjes zijn coronaproof!

Dit uitje is inclusief

Oldenburg

Oldenburg was tot 1946 de hoofdstad van achtereenvolgens het graafschap, het hertogdom- en de vrijstaat Oldenburg. Ook nu is het nog een belangrijk bestuurscentrum voor de regio en heeft daardoor veel ambtenaren binnen zijn gemeentegrenzen.

De stad is zetel van een van de drie Oberlandesgerichten van Nedersaksen. Daarnaast is in de stad een Landgericht en een Amtsgericht gevestigd.

Een verbinding met de Noordzee via de rivieren Hunte en Wezer maken een binnenhaven mogelijk. Verder is er de in 1973 opgerichte Carl von Ossietzky universiteit met 11.000 studenten (2003).

Delen
Ook dit uitje doen